IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

* 23.1. Semifinal *Maanantai 26.11.2007 15:49

No niin, varmistetaan nyt ajoissa sitten, kun näitä konsertointeja ei liian usein ole päässyt katselemaan. Eikä ainakaan pääse kukaan valittamaan, että "mikset ilmoittanut ajoissa". :>

* * *

23.1. soittaa Soma comeback-keikan Helsingin Semifinal -areenalla. Tarkoituksena olisi esittää pääosin uusia, tai ainakin aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita.

Ikäraja on 18 vuotta. Liput maksavat ovelta 6€ (sis.narikan), ennakkoonkin lappuja pitäisi tulla myyntiin Tikettiin. Sieltä hinta on samaisen 6€ (sis. jonkun ennakkopalvelumaksun), mutta sitten joutuneepi maksamaan narikan ovella lisäksi (1,5€).

Ovet aukeavat 19.00, yhtye esiintyy noin kahden tunnin ajan (20.30 - 22.30). Alkuohjelmasta vastaavat ammattitaitoiset dj:t. Poissuljettu ei ole myöskään joku muu yhtyeen sisäinen performanssitaideteos.

Vieraslistaa ei ole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.