IRC-Galleria

karmiva yskäMaanantai 28.11.2005 00:59

Muuten leppoisa viikonloppu päättyi tänään huonosti koska tämä flunssa vain pahenee pahenemistaan ja tuntuu että kohta yskin jo verta. Sattuu vietävästi keuhkoputkiin ja kurkkuun ja nenäkin jo tukkoistuu. Ehkä koetan jo huomenna lääkäriin, kun en jaksa tätä kipua ja rykimistä.

kökköäTorstai 24.11.2005 00:33

Voihan ankeus! Se ikävä flunssa joka on kaveripiiriä kiertänyt on kai sitten vihdoin saavuttanut minutkin. Kurkussa tuntuu ikävältä, köhityttää ja päässä tuntuu muutenkin ikävältä myös. Perhanan perhana.
Huomenna muuttoavuksi ja perjantaina Maija, vaikka olo olisi millainen.

erikoistaSunnuntai 20.11.2005 06:29

Tänään oli monta tavallisuudesta poikkeavaa pikku yksityiskohtaa. Olin ensimmäisenä paikalla Anterolla, jossa oli pikkujoulu kekkerit. En ollut ihan liian humalassa, vaikka join enemmän kuin suunnittelin. Jäin viimeisten joukkoon poistuvassa joukkiossa, koska olin osa pyöräilevää enkä taksia käyttävää osiota. Kun mentiin baariin, jotkut seurueesta lähtivät jo pois kun MINÄ olin vasta menossa sisään. Erittäin outoa. Baarissa oli liian vähän tuttuja eikä varsinkaan niitä, keiden siellä olisi kuvitellut olevan. Oli silti kohtuullisen mukavaa, vaikka enimmäkseen aika kuluikin keskustellessa. Lopulta valomerkin tultua pyöräilin kaverin kanssa yhtämatkaa Tuiraan saakka ja siitä sitten kotiin yksi. Eikä mua oikeastaan jaksa edes ärsyttää tai mitään. Sain niin paljon hyviä keskusteluja tänään aikaiseksi, että jaksan uskoa ihmisten ymmärrykseen taas enemmän. Lisäksi peruskoulun 8. luokan ihastukseni oli baarissa tänään ja katsoi minua pitkään. Todennäköisesti järkytyksestä tajuttuaan kuka olen ja miltä näytän nykyään, mutta ei se haittaa. Hämmennys on aina hyvä asia, vaikkei se olisikaan lähtöisin pelkästään kivoista jutuista.

kunmallistaTorstai 17.11.2005 02:03

Olen nukkunut aika hyvin. Silti kovin väsyttää. On kummallinen olotila. Ikään kuin ikävöisi sellaista mitä ei ole tai ehkä joskus on ollut, mutta ei kuitenkaan niin, että sen saman haluaisi toistaa, vaan ehkä vaan sen tunnetilan. Typerä syksy, tekee minulle aina näin.

Huomenna töihin lasten elokuvafestivaaleille. Se on yleensä aika kivaa, vaikka koululaisnäytökset on aika hektisiä välillä. Jänskättää taas vähän, viime vuonna en ollut kuin NuKulla vaan, nyt on taas tuolla toisessakin paikassa. Enköhän silti selviä, luulen :)

sunnuntaiSunnuntai 13.11.2005 18:46

Hoh. Etelän vieraat lähtivät. Jäi tyhjä asunto. Jäi myös vähän tyhjä olo viikonlopun jäljiltä. Mutta ei auta lannistua, tästä on matka taas eteen ja ehkä ylöskin päin :)

Vieraille kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen ja pahoittelut emännän epäasiallisuuksista! :)

raskaat huvit vaatii raskaat työtTiistai 08.11.2005 18:12

Viikonlopun kemut sujuivat. Kasaribileissä nauratti kokoajan kun katsoi ympärilleen, oli kaverit sen verran koomisen näkösiä kamppeissaan.
Ei ollut silti pelkästään kivaa, siitä ei silti sen enempää.

Raskaan viikonlopun jälkeen raskas työ. Kaksi päivää on olleet hirveän väsyttäviä, ei voi tajuta miten pelkkä ihmisten kyttääminen ja houkutteleminen haastatteluihin (ja itse koitos on vielä edessä!) voi olla niin väsyttävää. Musta ei ois ikinä myyntityöhön, siis tuollaiseen missä pitäis hyökkiä ihmisten kimppuun ja puhua ne ympäri ostamaan jotain. Kun täysin kaikkia hyödyttävään haastatteluunkin suostuttelu otti näin koville. Saa nähdä moniko tulee lopulta paikalle ja mitä niistä irtoaa sitten, suurin osa suostuneista oli onneksi aika reippaita joten en vielä vaivu apatiaan.

Taidan koomata tämän illan lepomielessä, on sen verran uupelo fiilis ja ylihuomenna pitää taas olla iskussa.

kemuja piisaaLauantai 05.11.2005 15:53

Eilen leikittiin vanpyyrejä piian halloween-bileissä, joissa oli myös hyvät tarjoilut. Boolia oli ja herkkuja paljolti, nam ja kiitos!
Ei jaksanut baariin koska kemut oli ihan kotinurkilla ja oli totaalisen paska sää kun vettä tuli ja oli synkkää ja muutenkin tympeää. Niinpä kotiin suorilta sitten.

Tänään seuraavat teemabileet sitten, aiheena tällä kertaa tuo armas kahdeksankymmentäluku. Naijun vanhenemista juhlitaan. Sää on edelleen perseestä, joten odotan innolla sen tasaantumista ettei ihan märkänä joutuisi polkemaan keskustaan, siinä ehtii kastua niin kasarivaatteet kuin levitä hienot mauttomat pakkelitkin :(

w & gKeskiviikko 02.11.2005 00:41

Ooh! Kävin kattoon leffassa Wallace & Gromit and the curse of the ware-rabbit. Oli kyllä mainiota viihdettä, sai nauraa ja oli muutenkin hyvä :) tykkäsin. Ihana nollaus tälle illalle. Huh. Suosittelen!

maanantai >:|Maanantai 31.10.2005 20:25

Ärh. Voihan Mulperi tätä tautia. Kurkku paheni eilen taas eikä tunnu hyvältä tänäänkään. Kuumetta on vähemmän kuin eilen, mutta on kuitenkin. Pyöräilin tänään turhaan keskustaan ja takaisin, koska aikataulut kusahtivat, enkä saanutkaan opastusta niin kuin piti. Saa nähdä miten huomenna sujuu. Tänään ei tunnu sujuvan mikään, oon vaan istunut tässä koko päivän taas pyörittäen ajatuksia ja saaden aikaan aivan liian vähän.

sunnuntai ei ole hyvä päiväSunnuntai 30.10.2005 19:23

Hassua miten sitä osaa ennakkoida asioita. Nimenomaan niitä ikäviä.
Huomasin myös, että näiden kummallisten kohtausten mitä viime aikoina silloin tällöin on tullut, oireet täsmäävät aikalailla paniikkihäiriöön. Pelottavaa. Toivottavasti johtuu "vain" stressistä. Vaikkei sekään ole hyvä asia.

Olisipa maailma täydellinen, saisinpa unta, olisipa kainalo jossa nukkua ja arvostaisivatpa ihmiset oikeasti eivätkä olisi välinpitämättömiä.