IRC-Galleria

Eli jospa nyt itsekin sitten tekisi tämän, jälkijunassa tosin.

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mulla on pakko olla aina vesipullo mukana, jos ei ole niin on tosi surkea olo. Tästä voi siis myös päätellä että juon paljon vettä.

2. Jos herään yöllä enkä saa unta, katson usein jotain typerää chattia televisiosta siihen asti kunnes nukahdan. Joskus jätän jo nukkumaan mennessä telkkarin valmiiksi päälle, koska telkkarista kuuluva vaimea ääni peittää esimerkiksi tuulen huminan ja auttaa nukahtamaan.

3. Käytän kahvissa maitoa, mutta en sokeria. Teehen taas ei missään tapauksessa pidä laittaa maitoa, vaan siihen laitetaan sokeria.

4. Olen tarkka kaikista parasta ennen päiväyksistä ja en pysty syömään jotain tuotetta yhtään päivämäärän yli, jos huomaan sen vaikka tietäisinkin ettei se ole heti pilalla.

5. Menen aina nukkumaan niin, että aloitan nukkumisen oikealla kyljellä. Uni ei tule muutoin.

Noin. Sitten vissiin pitäis vielä haastaa ihmisiä. Haastanpa vaikka seuraavat: inffi, Angelique, Noita, pyksy ja Sonica.

pakkastaKeskiviikko 18.01.2006 18:38

Hirveän kylmää. Talvi tuli. Pakenen sitä huomenna Tampereelle, mutta sielläkin on talvi ja pakkasta. Hrr.

"Niinhän sitä luulisi
että onneton olisin vuoksesi
Mutta tänään ymmärsin
tää oli peli jonka sinä hävisit
ja minä voitin

Tällaisena iltana
vois vaikka itseensä rakastua
ja haistattaa pitkät kaikille
koko rahalla"

Egotrippi <3

uudet silmätTiistai 10.01.2006 22:04

Sain tänään elämäni ekat piilolinssit. Ne ovat vihreät ja pidän niistä kovasti paljon. Oli kyllä melkosta äpöstämistä saada ne silmiin, mutta osasin ehkä oikein kuitenkin. Pitää illemmalla koittaa josko pois ottaminenki onnistuis ongelmitta.

Päätä särkee ja väsyttää, on taas hieman flunssainen olo. Ja lauantaina pulkkamäessä saadut kolhut muistuttavat vieläkin olemassaolostaan. En herännyt aamulla uimaan, kun yö meni hengen ahdistusta potiessa.

Huomenna taas uusi yritys olla reipas.

viikko täynnä temmellystäPerjantai 06.01.2006 23:18

Tiistaina juhlittiin opiskelukaverin läksiäisiä ja päädyttiin Tarja-rockiin. Torstaina menin katsomaan kaenkky task forcelaisia kun kaenkky.com, tuo pikaruoan ystävien internetissä sijaitseva mekka, täytti 5 kokonaista vuotta ja päädyttiin nauttimaan liekehtivistä pikareista ja tultasyöksevistä baarimikoista.

Tänään vietän koti-iltaa pulskistuen ja syöden ja sohvalla lojuen. Huomenna päivällä laskemaan mäkeä ja sitten varmaan hieman hulinoimaan jonnekin. Kivaa. Kai. Enimmäkseen.

Ensi viikolla alkaa sitten reipas elämä. Esialoitin jo eilen käymällä uimassa.

uusi vuosi ja uusi elämä?Tiistai 03.01.2006 21:03

Hum. Oon loisinut keskustassa insinöörikommuunissa vajaan viikon, kun siellä oli Tampereen vieraskin. Oli kivvaa. Nyt on outoa olla omassa kotona yksin, mutta pittääki kohta taas jo olla menossa opiskelutoverin läksiäisiin, kun se muuttaa pois. Huomenna kokeileen elämäni ekan kerran piilolaseja optikolle, ei voi siis tolkuttoman reippaasti tuhota opiskelutoverin viinavarastoja, vaikka se läksiäisten teema onkin.

Oon kuunnellu paljon Cardigansia. Nyt tajuan miksi kerran yksi tyyppi hehkutti tätä biisiä paljon. Please Sister kolahtaa:

"with a sampled heartbeat and a stolen soul
I sold my songs to have my fortune told
and it said: "you should know that love will never die
but see how it kills you in the blink of an eye"

I know of love as a hot white light
that knocks you down and then leaves you dry
oh, how can it be, sweet mama tell me why
why all love's disciples have to wither and die

please sister help me, come on, do what you should
please give me something, I’m not doing so good
I’m gone, done wrong, is there nothing you can say?
please sister help me I'm not feeling OK

give me belief that my time will come
and a toll-free helpline if I find someone
but she said: "you gave away what you never really had
and now your purse is empty
I can see why you're sad"

oh, please sister help me, come on, do what you should
please give me something, I’m not doing so good
I’m gone, done wrong, is there nothing you can say?
please sister help me, can you make me feel OK...

so if it's true that love will never die
then why do the lovers work so hard to stay alive?"

kaikenlaistaSunnuntai 18.12.2005 16:04

Helsingin reissu meni kauheasti hössöttäessä mutta oli kaksi loistokasta keikkaa (Ark tavastialla tiistaina ja Zen Café dubrovnikissa keskiviikkona). Mukavaa oli, rahat meni ja sain ostettua kaikki joululahjat.
Perjantaina oli piian tuparit, jotka oli rauhallisen kivat. Ilta päättyi hevimestaan, jossa oli ihan omituisia juttuja, mutta ihan kivaa siltikin. Lauantaina oli aika väsy koko päivän ja iltaa kohden olo alkoi huonontua. Kävin numerossa (mentiin kylläkin jo ennen yhtätoista että tulihan siellä oltua) mutta piti lähteä aika ajoissa pois kun kurkku kipeytyi ja nyt on sitten taas ihan paske olo ku kuumetta, yskää, limaa ja tukkoisuutta. Ärsyttää! Ärsyttää kyllä taas moni muukin juttu, mutta ku ei niistä voi oikeen sanoa. Taidan yrittää vetämättömästä olosta huolimatta tänään saada aikaan siivouksen. Sellaisen vähän isomman kuin pelkkä imurointi. Mutta ensin koitan tulla vähän paremmalle tuulelle paketoiden loput lahjat.

The ark!Perjantai 09.12.2005 03:52

Oivoi. Olipa loistava keikka kyllä. Väkeä oli suhteellisen vähän, mutta sitäkin innokkaampaa. Oli vaan hyvän hyvä keikka ja onhan se Ola Salo kyllä ihan omaa luokkaansa, oi ja voi. Kiitos Ark, tiistaina kohtaamme jälleen.

itsenäisyyspäivän vastaanottoKeskiviikko 07.12.2005 12:12

eilen oli ylettömän kiva itsenäisyyspäivä!
pidin pienimuotoisen itsenäisyyspäivän vastaanoton ja testasin uutta lahjaksi saatua etanapannua, sekä etanoita hylkiville vieraille tarjosin kahvia/teetä ja pullaa. osalla oli omatkin eväät :) mutta oli kivan leppoisa iltama kun katsottiin linnanjuhlia ja höpistiin.
kiitos itsenäisyyspäivän pelastamisesta kuuluu siis synnille, matsonille, touhuponille, tinppa-lle, ammille, margelolle, jaakkimolle ja gwynapnudille <3

karmiva yskäMaanantai 28.11.2005 00:59

Muuten leppoisa viikonloppu päättyi tänään huonosti koska tämä flunssa vain pahenee pahenemistaan ja tuntuu että kohta yskin jo verta. Sattuu vietävästi keuhkoputkiin ja kurkkuun ja nenäkin jo tukkoistuu. Ehkä koetan jo huomenna lääkäriin, kun en jaksa tätä kipua ja rykimistä.

kökköäTorstai 24.11.2005 00:33

Voihan ankeus! Se ikävä flunssa joka on kaveripiiriä kiertänyt on kai sitten vihdoin saavuttanut minutkin. Kurkussa tuntuu ikävältä, köhityttää ja päässä tuntuu muutenkin ikävältä myös. Perhanan perhana.
Huomenna muuttoavuksi ja perjantaina Maija, vaikka olo olisi millainen.