IRC-Galleria

vilzu5v

vilzu5v

on Facebookissa.

6 omituista(?) tapaaniKeskiviikko 01.02.2006 23:31

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen en valitse seuraavaa viittä ihmistä, jotka haastaisin tekemään saman perästä. Koska heitä ärsyttäisi. Ärsytys ei ole aina kivaa, vaikka se onkin meitä eteenpäin työntävä luonnonvoima.

Suttura-Sanna käski, niin tässä ne tulee:

1) Aina kun meen ystien ( yleensä hoilakka / juihnu / jani ) kanssa yksille, jostain kumman syystä seuraavana aamuna ei muista eilisestä mitään, joku on paskonu suuhun ja lisäksi työntänyt ison tukun eri baarien kuitteja lompakkoon.

2) En syö tieten tahtoen enkä täten ikuna osta karkkia, sipsejä enkä muutakaan herkku-sceneä. Tässä ei ole omasta mielestäni outoa, mut laitoin tän smidgen :in takia. <3

3) Teen mielelläni ruokaa, leivon mielelläni, tykkäilen siivoilla ja sisustaa, halaan ystäviäni heitä nähdessä, ostelen tytöille ruusuja ilman merkkipäivää, avaan aina toiselle oven. Luen kipeille ysteille Nalle Puhia. Nämä on joidenkin mielestä pojille outoja tapoja. En ymmärrä, miksi.

4) Varastelen välillä posliini-norsuja baareista... ja palan halusta baari-iltojen jälkeen leikkiä kuurupiiloa julkisilla paikoilla, kun muut haluaa nukkumaan.

5) On tullut herättyä julkisesta rappukäytävästä päälläni paikallisen seurakunnan omistama karhu-naamiaisasu ja vierelläni pari frendiä. ( moro juihnu )

6) Onnistun pidättäytymään seksuaalisesta elämästä halutessani täydellisesti. ( Kuosi-Kaisa ! Koht on jo 7 kk takana!)

Sait Sanna ( PikkuRapu ) yhen bonuksenkin, ku oot niin hullu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.