IRC-Galleria

vilzu5v

vilzu5v

on Facebookissa.

Perusjoulu.Torstai 29.12.2005 15:04

Kerrataan nyt Savitaipale-joulun mieleen painuneita kohtia, kun ne vielä muistaa näin uuden vuoden lähestyessä (lisätään näitä muistikuvien palautuessa):

- Vuorenvalloitus Lappeenrannan Divan edessä baarin jälkeen t-paidassa --> poski turvonnut ja ruhjeilla, kaverilta leuka auki ja hammas lohjennut
- Herääminen tapaninpäivän jälkeisenä aamuna paikallisen talon rappukäytävästä kokovartalo-karhupuvussa parin kaverin kanssa
- Alias-pelin muuttaminen juomapeliksi brandy-pullon ja iskän konsultoinnin avulla, esimerkki isäukon loppuillan selityksestä: "Kun jää lukematta eikä mee kouluun, niin sitten lehmille näin." Ja sana oli "lypsää".
<edit>
- Jääpalapeli baarissa (taas se Lepran Diva) suusta suuhun -menetelmällä: kenen suuhun pala sulaa, häviää... ensin tätä pelattii tosin puhalletulla kortsulla mut se ei oikein sulanu... =/
- Heräsin kaverilta yksi aamu ja ko. isäntä heräsi oman suihkunsa lattialta housut kintuissa ja mun bokserit jalassa väärinpäin. Oudoksutti.
- Ysti heräsi eräs aamu ja huomasi kännykänsä SISÄISEN antennin kadonneen ja näytön hajonneen. Perus.
</edit>

Lisäillään näitä sitten myöhemmin...

Lävistämisen alkeetKeskiviikko 21.12.2005 22:42

Helppoa tuo lävistäminen.

Otin projektikseni laittaa korun vanhaan lävistysreikään yläkorvassa. Lainasin (kiitti Petra) korua ja keitin sen. Eka tilastotappio tuli keittäessä, kun korusta irtosi timantti.

Noh, sitten vaan sihtaamaan korua siihen vanhaan reikään, joka oli jo hyvin piilossa ja ummessa. Työnsin ja työnsin, mutta ei tullut mitään. Eli tämä on voimalaji. Hampaat yhteen ja menoks: kolme rusausta ja läpi meni! Ja sitten huomaan, että se on eri kohdassa kuin vanha reikä! =D

Mutta ei ees sattunu.
Tervetuloa Vilsun neulittavaksi!

Jouluja.Tiistai 20.12.2005 01:17

"Jeesuksella ei ollut lompakkoa, koska hänellä ei ollut taskuja. Vaipat vaan koko ajan. Sitten kävi todella huonosti."
// Keijo 8v.

Word.
np. Slayer - God Hates Us All

Vittiperkeli.Maanantai 19.12.2005 11:37

Kyllä oli viimeinen kerta, kun Helsingissä ollaan radalla. 3 viimeisintä reissua ja keskim. taksin jonotusaika 1,5 tuntia.

Mutta rakkauteni Nicole:en vahvistui entisestään. Ja Waltari Pekka Poudalla vahvistettuna oli myös jees.

Iso väsy. Lopetan.

<edit>
Ai niin! Ja julistan täten julkisen sodan Studio51:n blingbling-kermaperseitä vastaan, jotka eivät ymmärrä jonottamisen alkeita. Tai lähinnä sitä, että kun jonoon mennään, niin mennään sinne loppupäähän, ei alkupäähän.
</edit>

Lyhyesti.Torstai 15.12.2005 01:49

Heinin synttärit! *halii*

Kyllä se on niin...Tiistai 13.12.2005 02:14

...että jos leipä ei ole lämmin voikkari, niin juusto pitää olla alimpana!

Aiheutin hämmennystä. Olen ymmällä.Tiistai 13.12.2005 00:02

Siis eiks kaikki soitakaan aina kipeille ystäville ja lue niille Nalle Puh -kirjasta parhaimpia satuja?! Mussa on vika.

A quick briefMaanantai 12.12.2005 02:25

Herätys, Heurekaan, kauppaan, ruoan laittoa Ellun, Asserin ja Sohvin kanssa, syöntiä, leffa, telkkaria, nukkumaan. Just a little reminder for papa days...

On synkkä ja myrskyinen yö.Sunnuntai 11.12.2005 02:51

Paitsi, ettei ole synkkää eikä myrskyistä!

Klo 0:35 tässä luojan luomassa hunajan tuoksuisessa maailmassa iskee Kaupin akan pojalle karmea nälkä. Tämän karmivan sisäisen tunteen vallitsemana hän suuntaa kohti tuota mystistä teknistä keksintöä - sitä, millä voi tehdä pienoismalli-Pohjoisnavan vaikka keskelle Tiksiä: pakastin! Sieltä löytyy jauhettua eläintä, jonka hän tunkee toiseen mystiseen keksintöön: valohoitolämmittimeen!

Lisäksi tämä nokkela mustatukka löytää jauhokaapista italialaisten notkeiden viiksien ja sulavan kielen salaisuuden: pastaa! Tähän lisättynä krapulaisen teurastajan käsittelemiä tomaatteja ja tuorejuustoa tämä Etelä-Karjalan ylpeys loihtii mestariaterian ja kaatuu sohvalle todetakseen, että ero nälkämaailman Danten helvetin ja seitsemännen taivaan välillä on häilyvän pieni.

Emotions, shaken not stirred.Lauantai 10.12.2005 02:43

Taidan olla kipiä. Fyysisestikin. Kurkkuun jorpottaa ja nokka vuotaa ku sulhaspojan ******.

Yksin kotona ja hyvä olla. Tätä ei oo tapahtunut aikoihin... tänään maailma on saanut ainakin sata Vilsun parisuhdeneuvoa, joten kohta voidaan lukea taas, miten avioeroprosentit kasvaa... x) Ei vaan, on kiva olla avuksi, rakkaat ystävät. =)

Omatunto kolkuttaa, kun yskänpuuskat saa naapurin mummojen tekaritkin kalisemaan... tekis mieli käydä tekemään ruokaa ku on kerran ylimääräistä tuorejuustoakin.

Perkule ajatusvirraksihan tääkin meni. Loppu.
Paitsi se vielä että: Leksa oot ihku! <3