IRC-Galleria

no saatana taas piti mennä lukemaanMaanantai 29.12.2008 01:42

Vitsi vähän repesin kun menin kauppaan ! Siel oli kaks semmost tosi kalpeelta tyttöä. Kun menin lähemmäs, ne katos ! No sanoin perään; "Idiootit!!" Illalla kun menin nukkumaan heräin yllä klo 03:24. Minun sänkyni vieressä seisoi kaksi tyttöä ja toinen niistä sanoi; "idiootti!" ja löi puukon keskelle päätäni. Pystyin kirjoittamaan tämän kirjeen koska kopioin tämän päiväkirjaani.

JOS ET KOPIOI TÄTÄ PÄIVÄKIRJAASI KAKSI TYTTÖÄ TULEVAT SINUN HUONEESEESI TÄNÄ YÖNÄ 03:24

mulla on taas vaihteeks kivaa! : DDDdSunnuntai 28.12.2008 01:23

hihhulihei : )<3

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 21:52

aika tylsää, ku ei tiiä mitäs tässä alkais tekemään. : DDdd no eipä siinä sitte mittää...

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 14:49

joo, meillä oli ankarat bileet...... ainaki kommenttien perusteella mitä on tullu kirjoteltua! : DDd
voi vittu, oli hauskaa. mulla ja minskillä ainaki! : ))<3

PILLEEEET<3Lauantai 27.12.2008 05:08

MINSKI OONN IHHAHHANNAA!<4<<3<33<3<33<
HAUSKAA i9n ! et udkooo! XD

eii saakwliii<3

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 15:38

eilen oli hauskaa!

kiitti vaan kaikille<3

JA MINÄ OLIN SELEVINPÄIN, TYYPIT VOI TODISTAA! : DDDDd

NYT ON JOULU!Keskiviikko 24.12.2008 02:01

HULVATONTA JOULUA VAAN KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE!<3
OOTTE IHQ! TOIVOTTAVASTI SAATTE PALJON LAHJOJA! : DDDDDDDd<3

älkää juoko!Tiistai 23.12.2008 02:34

Uudenvuoden kännihoroskoopit

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä,kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makailee lumihangessa koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa sädetikku. Ahtaa koko illan olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä ilotulitteeseen ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan puskaan pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidan helmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä ilotulitusta.

LEIJONA meuhkaa ilman paitaa,rakentaa kylän suurimman ilotulitteen, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita tulitteiden sytytyksessä, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Uuden Vuoden yö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu lumihankeen, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään sädetikulla silmään ja sammuu lumihankeen. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua (Joululaulua) raketteja ammuskellessa. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää sauna vitsat ja vastat, kokkaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa,hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa loppujen rakettijen päälle.

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 01:49

hiihtolatu on paras luikurimäki!<3

ihq!Lauantai 20.12.2008 23:05

Jos kopioit tämän päiväkirjaasi 15 minuutin sisällä, saat suudelman/halin ihastukseltasi perjantaihin mennessä. Jos et kopioi tätä, ihastuksesi alkaa seurustella bestiksesi kanssa ja sinulla on huono rakkausonni koko vuoden 2009. Huom ! Kopioi tämä, sillä tämä todella toimii !