IRC-Galleria

violent-

violent-

Shut up. I wear heels bigger than your dick.

Hasta la joulu babyLauantai 24.11.2007 13:01

Tänään on jouluun enää 30 päivää, mutta näyttääkö ulkona siltä?
Ilmeisesti luontoäiti on eronnut miehestään ja ei todellakaan aio viettää joulua, vaan mennä baariin. Ei sitä siksi varmaan kiinnosta viiden vuorokauden säät. Luontoäiti haluaa eteensä nollakutosen lapinkultaa ja sylitanssijan, mielellään miehen, mutta nainenkin kävisi.

Koska luontoäitiä ei näytä kiinnostavan tällä hetkellä mikään, niin ystävättäreni (KATAN) otti oikeudet omiin käsiinsä ja nimesi eilen uuden vuodenajan; harmaata paskaa. Se on käsitykseni mukaan siinä loka-marraskuussa ja vielä vähän joulukuun alussakin. Sen hieno, taiteellisen vivahduksen saava nimi tulee yksinkertaisuudessaan siitä, että jo kahdentoista aikaan päivällä on hämärää, ulkona sataa räntää ja kaikkia vituttaa. Se on harmaata paskaa-masennus.

Luontoäidin keski-iänkriisistä huolimatta aion todellakin viettää joulua, sitä iloa ei minulta pilaa mikään. Ja sitäpaitsi, jos Virolla onkin ystävällismielisempi luontoäiti tai joku muu luontohahmo, ken tietää? Tosiaankin, en aio olla täällä ankean harmaassa kotosuomessa vaan otan ja marssin 200km Suomenlahden yli ja painun Tallinnaan rokkihotelliin koko jouluksi.
Äiti ystävällisesti ilmoitti näin viikko sitten. "Mä en aio käydä yksilläkään sukulaisilla kuuntelemassa valitusta siitä ja tästä, me lähdetään Tallinnaan!" Tämän pyhän julistuksen jälkeen se oli sitten sovittu.

Aavistuksen verran kuitenkin olen aina karsastanut jouluna ulkomailla olemista. Eikö se ole vähän kuin pettäisi joulua kun ei olekaan paikalla kun se savupiipusta sisään saapuu? (Tosin meillä jos tulisi savupiipusta sisään niin päätyisi pannuun jossa on tuli ympäri vuorokauden. Se olisi vähän niinkuin heippa joulu.)
Kuitenkin nyt kun olen itse lähdössä johonkin jouluksi, käsitys muuttuu. Tosin en siltikään lähtisi etelään, Gran Canarialle, Playa de Inglesiin tai muuallekaan joulun aikana. Haluan kuitenkin että tuntuu joululta. Ajatelkaas nyt kun joulupatakeräyksen vieressä seisoisi äijä sortsit jalassa ja väittäisi olevansa joulupukki?!
En itse ole uskonut pukkiin pitkään aikaan, mutta entäs ne ihanat pienet räkänokkaiset palleroiset joiden kaikki uskomukset tuhotaan ruman kaljamahaisen vitivalkoisen parrattoman äijän selittäessä että tässähän joulupukkisetä on. Sen jälkeen ne ei usko enää edes jumalaan, ne alkavat kuunnella Dimmu Borgiria ja polttaa kirkkoja. Olen melko varma, että erään pikkuystäväni (Palantir) joulupukkiin uskominen on pilattu näin ja siksi tästä tylleröisestä tuli Mortician vakioasiakas.

Kuitenkin nyt Palantirista takaisin joulumatkailuun.

Ennen kuin suostuin lähtemään edes kotiovesta ulos esitin kysymyksen; saadaanhan me silti lahjoja siskojen kanssa? Tai saanko edes minä lahjoja? Kun kuulin vastauksen joka alkoi k- ja loppui -yllä raahasin alakertaan kolme täyteenpakattua matkalaukkua ja kysyin koska lähdetään.
Petyin vähän, kun äiti kertoi että matkaa eikä hotellia ei ole edes varattu vielä ja ennenkuin lause oli loppu olin Dellillä selaimessa osoite www.octopustravel.com. (Sinulle joka nyt ihmettelet että mikä ihmeen Dell, niin kyllä, se on tietokone, onnea sinulle Sherlock :))
Varattuani äidin visalla hotellin ja matkan huoahdin helpottuneena, joulu pelastettu.

Niin kauan kun ei tarvitse lentää, voin viettää jouluni ulkomailla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.