IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

violent-

violent-

Shut up. I wear heels bigger than your dick.

Kohtaus - a sceneTorstai 29.11.2007 22:09

Mä muistan kuinka me maattiin mun sängyllä ja kuunneltiin I don't wanna miss a thingia. Koneen kaiuttimet särötti ääntä vähän, mut ei se meitä kumpaakaan häirinny.
Mä silitin sen hiuksia ja sanoin etten koskaan haluais ketään muuta tyttöä. Mä muistan sen värähtäneen vähän ja hymähtäneen ja niin asiasta ei enää keskusteltu.


Siinä se taas menee, lantio keinahdellen puolelta toiselle. Ruskeat hiukset tuoksuu varmaa vieläkin omenalle, vaikka ne onkin nyt toisen pojan naamalla perjantaista lauantaihin ja lomilla.
Pieni päänsärky hiipii ohimoista sisään ja tekee pesän silmäkuoppien taa.
Ja sinne se muija menee, painautuu toisen jätkän syliin.

Mun jälkeen sillä on seuraavaksi hoppari. Sellasen ganstan se on varmaan aina halunnutkin, vaikka eihän se sitä mulle ääneen sanonutkaan.
Siinä sällissä on oltava tuplasti munaa muhun verrattuna, niin kuvainnollisesti kuin kirjaimellisestikin. Koska jonkunhan tossa hopparissa on mun unelmien naiseen vedottava.
Ton pojan levyhylly on varmaan kaks metriä leveä ja saman verran korkea ja täytetty mustien uhoavien hopparien levyillä. Siltä se näyttää. Välillä mä vähän ihmettelen kyllä sen ihanan ykslahkeisen lähtemistä ja menemistä ihan erilaisen ihmisen syliin, ku olisin ikinä siitä kuvitellu.
Ja mä todellakin luulin tuntevani sen hyvin.

Mun unelmien naineen painaa sen ihanat huulet toisen suulle ja hopparin kädet käyvät tytön timmillä perseellä. Mä oon niin kade, se olis mä jonka kuuluis edelleen tehdä noin.
Tyttö virnistää ja näykkää hopparia alahuulesta ja mä mietin missä meni vikaan.

Ehkä hoppari nai sitä rajummin ja tytön ei tarvi aina esittää viihtyvänsä. Ehkä hopparilla on paremmannäköisiä kavereita ja auto jossa on karvanopat. Ehkä sillä on kielikoru ja tatuointeja.
Ehkä se on just sellane kylmä ja tunteeton, mut sopivasti romantikko.

Naisenalku kääntyy hetkeksi pois uudesta rakastajastaan, huomaa mut seinään soluttautuneena ja nuolaiseen huuliaan. Sen kääntyessä pois mua kuristaa ja mietin miksei se voinut tehdä noin, kun vielä tekstiviestilangat kävivät yhtä kuumina ku perjantaiyöt?

En mäkään ollu varmaa koskaa enempää, kun lelu. Ehkä mulla ei ollu muuta tarvetta ku maksaa sille ruuat ja parit lahjat, jotenkin tyydyttää sen halut ja mun rooli oliki sit siinä.
Sen jälkeen kun mun syli oli puhkikulutettu ja kylmä, oli aika vaihtaa toiseen.
Sillä ei tuu koskaa olee muita ku rakastajia ja lopuks ei niitäkään, jos se tohon tahtiin nai kaupunkia läpi.

Se on taas pukeutunu siihen lyhyeen hameeseen, joka saa mut hulluksi edelleen.
Katse saa vapaasti vaeltaa vaaleilta sääriltä helposti reisiin asti ja mä olisin valmis panemaan kaikki kaksjalkaset kanasta tikapuihin.
Tossa tytössä on pojat sitä jotain, todellakin.
Vaikka se huora onkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.