IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

violent-

violent-

Shut up. I wear heels bigger than your dick.
Pitkän kirjoitustauon jälkeen olen jo lähes liian väsynyt edes ajattelemaan, mitä sanon, teen ja etenkään mitä kirjoitan. Kolmesta tuolista puuttuu vähintään yksi jalka, minun jokaiselta aivosolultani on palanut käämi ja minun helvetin pitkä kärsivällisyyteni on kuminauhan tavoin räpsähtänyt naamalle. Ai vittusaatana.


I've gone alone, took all my strength
I've made the change
I won't see you tonight


Hyvät naiset ja herrat, minä vaan sanon, että älkää suostuko asettumaan johonkin perustusten ja jalkalistojen väliin, Kuoman pohjakuvio otsassa ja stilettikoron jälki poskessa. Ei ikinä.
Keep ya dreams, keep ya life, sitä mieltä minä olen. Oli tilanne mikä tahansa, rakkautta kuinka paljon vain, mutta muista, sinä ja vain sinä olet itsellesi tärkein. Muut ovat plussia, miinuksia, haistapaska-sarjaa.

Olen tässä huomannut, että aina ei riitä, vaikka olisit kuinka sukkasilla, varpasillasi, miinakentällä. Jos jokin asia on aina pielessä, niin anna mennä ja tömistele vähän. Räjäytä sitten loputkin, jos asiat alkaisivat siten selviämään. Hissuttelusta ei tule hevonvittua.

Minä olen viimeiset puoli vuotta miettinyt, että olenkohan tarpeeksi. Minusta ei ole vaimoksi, eikä oikein rakastajaksi, panen vähän ja vitun huonosti, olen hankala, temperamenttinen ja ilmeisesti myös epäluotettava.
Joskus syyt kuitenkin saattavat löytyä ihan kommunikaatiostakin. Ehkä vika ei ole yksin minussa, tai puheeni nopeudessa. Toki saa pyytää, josko voisin toistaa mitä sanoin kymmenen minuuttia sitten. Todennäköisesti en muista sitä enää, mutta se palaa mieleen hetken kuluttua.
Jos sinä et kuuntele, se on sinun häpeäsi. Ei ole minun ongelmani, if you don't fucking pay attention, oma on häpeäsi jos nostat metelin sellaisesta asiasta, minkä väität minun jättäneen sanomatta. Tämä selvä. Ei vaan mene läpi kovin montaa kertaa.It's too bad, but that's me
What goes around comes around, and you'll see
That I can carry the burden of pain
'Cause it ain't the first time that a man goes insane
And when I spread my wings to embrace him for life
I'm sucking out his love, I'll never be nobody's wife


Kyllä minä sen kestän. Jonkin aikaa. Jokainen meistä kestää paskaa naamaan ajoittain, harvat meistä ovat luovuttajaluonteisia. Rajansa kuitenkin kaikella, tässä saatanan veteenpiirrettyjen viivojen ja valon ja varjon taitoskohtiin verrattavissa oleviin ihmissuhdesotkujen maailmassa ei kenenkään tarvitse kestää kaikkea. Älä ikinä anna kenenkään viedä itsetuntoasi, omanarvontuntoasi, eikä mielellään myöskään luottokortteja (tästä oli juuri puhetta yhdessä palaverissa).

Minä olen vielä nuori, minulla on saatava olla omakin elämä, omat tulemiset ja menemiset, aikataulut, työssäkäyminen ja kaverit, baaririennot, kuski-illat ja dataustuokiot. Itsehän en halua joutua päivystämään puhelimen vieressä koko ajan, jos joku vaikka laittaa viestiä. Tai soittaa.
Minulla on todellakin, uskokaa tai älkää, elämä. Se nyt on tällä hetkellä vähän työkeskeinen, mutta elämä silti. Jos en ole töissä, niin pesen ja vahaan autoa. Jos en tee sitä enkä silti vastaa puhelimeen, niin puhelin on varmaan jossain päin Uzbekistania. Minulla ei ole puhelin juurtunut tuohon poskelle, eikä aina ole jaksamista edes puhua puhelimessa. Turha vine pois, eikä mitään jää jäljelle.

Ja mitä tuohon nuoruuteen vielä lisäisin, niin kyllä, olen sanonut etten etsi tämän ikäisenä kumppania loppuiäkseni. Mielelläni pitkään suhteeseen kyllä, ja jos sitten tullaan haudatuiksi vierekkäin, niin mikäs siinä. Minun ensioletukseni ei kuitenkaan ole se, että nyt ollaan siihen asti kunnes kuolema meidät erottaa ja madot kalvavat lihat luista.

Tässä valossa on myös oltava valmis siihen, että se suhde joskus päättyy, sekin on vain kestettävä. Mitä vähemmän odotuksia, sen vähemmän tulee pataan. Saa ja täytyy rakastaa, pitää itkeä ja huutaa, joskus jopa syystä (joskus ihan huvikseen) puhua paskaa ja vihata. Kaikessa rauhassa, se kuuluu siihen. Ainakin omalla kohdallani on ollut hyvin pitkälti paskapuhetta kun on sanottu että "ollaanha viel kavereita".
Pointtini on kuitenkin, että älä odota yhdeksää sormusta, kahta lasta ja avioehdottomuutta, pettymys on huomattavasti suurempi. Eläkää hetkeä, mitä turhia miettimään liian pitkälle, mitä turhaa elättelemään toiveita jotka sitten ajavat 156km/h betonivalliin. Oma vikanne, teitä on nyt varoitettu.Joskus tuntuu että ajan pyörteet
Kiskoo meidät mukanaan
Avaa sylisi mulle
Niin maailma saa ohi virrata
Sun aika kukkaan on puhjeta
Kohti taivasta kurkottaa
Juuret viimein kylmän kiven murtaa
Jos ymmärtää odottaaEiköhän meitä kaikkia varten ole se maaginen "Se Oikea", olen melko varma tästä. Kaikki eivät vaan välttämättä ole sitä vailla ja miksi edes pitäisi?

Ei hätäillä, eletään tätä nuoruutta, sitä ei ole kuitenkaan ikuisesti. Rakasta ensin itseäsi, niin sitten joku voi rakastaa sinua.Anna tuulen puhdistaa
Nostaa helmoja
Heittää hiukset sekaisin
Kevätmyrskyn kastella
Mekko liimata kiinni vartaloos
Niin olet kaunis
kaunis
ja maailma on sun

--

avautumine :ASD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.