IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 22.12.2009 20:27

miks et voi jättää ihmisiä rauhaan!! ?? !! ??
hankkiset sen oman elämäs, JOOKO?
en vaan voi käsittää miks kenessäkään ei voi olla sun mielestä mitää hyvää tai positiivista ku kukaanhan ei voi olla yhtä täydellenin niinku sinä itse olet.. (niihän sitä voisi luulla) !!
sulla on ihan varmasti siinä omassakin elämässäs järkkäilemistä ja miettimistä, niin voitko järjestää niitä asioita ja jättää muut rauhaan??!! ettei tartte miettiä aina mitä uskaltaa/pystyy sanoo..
mä oon kestäny jo niin monta sun tempausta, ja nyt niinku alkaa vetää viimesiä pinnoja!! menetät koko ajan vaan pisteitä mun silmissä.. en tiiä kauanko kestän sua enää, et millon mä räjähän ja annan vaan kaiken tulla, mun sisällä kiehuu niin paljo et en tiiä keneen mä mä nää kaikki purkasin... sun nimiki saa mut raivostumaan!
voi että ku jotkut muutki ihmiset älyäis että minkälainen PASKAN jauhaja sä OOT!!! mä pelastasin niin monta ihmistä ku pystysin kertomaan niille minkälainen SÄ oot!
sen vaan sanon että jätä MUITTEN elämä rauhaan se ei kuulu SULLE, ja hanki itelles OMA elämä siihen saat puuttua niin paljo ku HUVITTAA!! !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.