IRC-Galleria

Pahuus kuuluu lehtiin, ei internettiin!Lauantai 10.11.2007 00:05

Sain tänään sähköpostia eräältä keskusrikospoliisin vanhemmalta konstaapelilta.

Poliisi oli saanut vihjeen joltakulta, joka paheksui sitä, että pidän webissä kopioita Pekka-Eric Auvisen nettiin laittamista videoista, teksteistä ym. ja pyysi ystävällisesti harkitsemaan tämän materiaalin poistamista. Minua ei siis oltu syyttämässä mistään lainvastaisesta, vaan tiedostot olisi pitänyt poistaa palvelimelta vain siksi, että JOKU ON PAHEKSUNUT SITÄ, että pidän niitä siellä.

Kyseessä siis hakemiston http://www.pelulamu.net/jokela/ sisältö.

Samaan aikaan valtamediat, etenkin roskalehdet, julkaisevat itse AIVAN SAMOJA manifesteja ja kuvia, ja rahastavat oikein viimeisen päälle ihmisten hädällä ja surulla. Sosiaaliporno myy hyvin, ja ihmisiä on helppo manipuloida vetämään reaktionsa ihan överiksi. Yleisradiokin kuulemma on näyttänyt nuo Sturmgeist-pojun videot jo moneen kertaan, joten luulisi tämän saaneen jo liiankin kanssa näkyvyyttä. Mutta ei, eiköhän tuo sama jeesustelu jatku vielä ainakin pari viikkoa ja samat paskat julkaistaan ja syväluodataan vielä ties kuinka monta kertaa uudestaan.

Siinä ei siis ilmeisesti ole paheksujien mielestä mitään väärää, että sarjamurhaajan kirjoittama teksti on painettu iltapäivälehden shokkiuutiseen näkyvälle paikalle ja sitä sitten myydään. Sen sijaan SIELLÄ SUURESSA JA PAHASSA INTTERNETISSÄ ei saa missään nimessä olla minkäänlaista kopiota kyseisestä tekstistä edes pienessä ja hämärässä sivupolussa, jonne ei edes linkata mistään. Alkaa olla jo hankala käsittää tällaista kaksinaismoralistista pelleilyä.

Itsehän otin nuo tiedostot alun perin talteen siksi, kun arvelin niiden katoavan hyvin pian alkuperäisiltä saiteiltaan (niinkuin kävikin).

Henkilökohtaisesti olen kuitenkin joka tapauksessa sitä mieltä, että kyseinen aineisto on ihan hirveää paskaa enkä haluaisi kenenkään ottavan vaikutteita moisesta puolivillaisesta ja ontuvasti perustellusta teinifasismista, mutta kun se kerran tuntuu kiinnostavan ihmisiä, niin pidetään se sitten tyrkyllä.

Pitääpä kumminkin ruveta miettimään jotain kivaa ja ytimekästä vastausta poliisimiehelle. Palaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.