IRC-Galleria

vmiina-

vmiina-

u know u want me baby

Uusimmat blogimerkinnät

pakko purkaa.Maanantai 29.12.2008 01:15

Kerro kymmenestä hyvästä ystävästäsi / tai ei ystävistäsi ! Älä kuitenkaan mainitse nimeä. He saavat arvuutella mikä kertoo hänestä, mutta et saa paljastaa !

1. ÄÄÄ ! joo en tiedä ! oot ihan sika kiva ja ihana ja sillee. miten saan sen sanottua sulle? ja sulle on hyvä purkaa asioita.
2. VOIJUMA ! kiva ja tällee ja niinkun... joo (:
3. ÄRSYTTÄVÄÄ ! oot ihan sika erilainen kavereittes kans ! siis oot ihan sika kiva kun ollaan kahdesin tai jotain vastaavaa, paitsi oot aikas leija ihan hiton usein. silti välitän ihan helvetisti.
4. hmm... mites sen nyt sanoisi. Oot ollu maailman kivoin jo siitä kun tavattiin, mutta välillä oon hiukan kyllästynyt suhun. mutta silti tahtoisin että meillä olis se sama mikä meillä oli vuosi sitten.
5. joo tahtoisin ihan hemmetisti että se olis totta mitä susta sanotaan, mikä ehkä onkin. mutta kumminkin. hyviä kavereita ollaan ja haluaisin olla sulle parempi ystävä.
6. VOI JUMALAUTA SAATANAN PERVERSSI SUN EI TARVII LÄHETELLÄ NIITÄ VIESTEJÄ ! OLIN JO UNOHTAA SUT KUNNES TAAS LÄHETIT VIESTIN ! VOI JUMALAUTA OOT ILJETTÄVÄ !
7. luulet tietäväs kaiken eläimistä ynnä muusta ! leijut kaikella mitä sulla on ! KAIKELLA ! mutta oot silti ihan helmi.
8. tosi kiva. tykkään paljon, luotetaan toisiimme.
9. joo oot ihan sika kiva ja rakas mutta välillä taas, voi jumalauta !
10. WHIIPELII ! sulle on kiva jutella yms, tahtoisin vaan että se meidän ystävyys mikä meillä pari vuotta sitten oli palais.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.