IRC-Galleria

vvivika

vvivika

http://hheywow.blogspot.com/

[Ei aihetta]Tiistai 03.08.2010 03:24

anteeks mut nyt alko ärsyttään aika monet asiat niin puran mun ajatukset tänne :D

angstiset pikkuteinit
vittu nää -97 ja sitä nuoremmat jotka galleriaan kirjottaa kuinka ne itkee itsensä uneen, on vitun masentuneita ja haluu tehä itsemurhan. ja miks? huomiota kerätäkseen:
angstiTeininIHQkAveri: "ei vdu kultAh et ny oikeest mtn itsarii tee hei mää rAkastan suoo<3333"
angstiTeini: "no emmää ny sit rakAs<333"
pakko leikkii tollasilla asioilla ku on ihmisiä joilla on oikeesti asiat tosi huonosti? ja vielä galleriaan kirjottaa. huoh.

ne ihmiset ketkä allekirjottaa tän adressin
ei helvetti miten typeriä ihmisiä. mitä vitun väliä sillä vittu onko kiinnostunu vastakkaisest vai samast sukupuolest? ihmisiähä tässä kaikki ollaa saatana, eiks se oo se luonne mikä merkitsee eikä se mitä sil toisel on haaroje välis? : D
ja tässä lainaus jota en oo ite keksiny vaan kopioitu jostain:
"must se on nii säälittävä juttu että en oikee voi hyväksyä et mun kaveri tai läheinen vois olla homo tai lesbo, hyi vittu"
"eiks vois antaa niitten olla sellasia ku on?"
"ei kyl voi antaa, mun mielest ne jotka tekee tollasii nii heidät pitäis tappaa ehdottomasti"
aaaasdgfygh tollaset ihmiset nyt enemmän pitäis tappaa.
ja noi ihmiset tuolla vertaa homoseksuaalisuutta pedofiliaan, "yhtä lailla sekin on mielisairautta ja kiellettävä, miksei siis homotkin?", oh my god mikä vertaus?? pedofilia vahingoittaa sitä toista osapuolt, eikä ne molemmat haluu sitä, joten häh miten näitä voi edes verrata?

nää jotka sanoo et abortti pitäis kieltää
pitää nyt tästäki selittää, vaikka en mitenkää tähän aiheeseen ookkaa perehtyny :D joo, ymmärrän näiden ihmisten pointin, mutta järjentöntä alkaa tota kieltämään. jos on jotenkin vaikea elämäntilanne pitää lasta, niin eikö se ole sen lapsenkin kannalta monesti parempi vaihtoehto tehdä abortti? parempi lopettaa sen elämä sillon kun hädin tuskin tietää olemassaoloaan, kun antaa elää huonoissa oltavissa esim. vähävaraisen teiniäidin kanssa? tietenkin adoptoitavaksi antaminen on myös vaihtoehto, mutta siinäkin on omat ongelmansa, ja millaista olisi elää tietäen ettei kelvannut omalle äidilleen? myöskin jos on esimerkiksi tullut raiskatuksi on täysin ymmärrettävää olla haluamatta pitää lasta. ps. tämä linkki.

MUITA ASIOITA JOTKA ÄRSYTTÄÄ:
- 11-13 vuotiaat jotka heruttavat 'tissejään' galleriassa
- ..ja kommentoivat kavereiden herutuskuviin näi: "vtu mallih oikeestijj rajotas ny vähä tota kauneuttas rakss!!!<3333 omi huulee ja paljo txt mussu<3333", ja kuvaa on muokattu niin paljon että vähän vaikee siihen omistusta siihen huulee laittaa kun hädin tuskin näkee mis se on :D
- ...ja yrittävät näyttää ja olla mahdollisimman aikuisia.
- ...ja juovat ja polttavat jo tuossa iässä.
- ylipäätänsä kaikki ihmiset jotka polttavat ärsyttää.
- ne 11-12v jotka päivän yhdessäolon jälkeen laittavat ihkukultansa kuvan ihkupoksiinsa ja kirjottavat perään jotain kliseisiä mc manen sanotuksia plus jotain "rakastan sua iha vdusti yhes ain en vois elää ilma suah<3"
- nämä noin 14-16v teinit jotka menevät kihloihin parin kuukauden yhdessäolon jälkeen. joo, tänäänki törmäsin sellaseen. vois ottaa ton kihloihi menemisen vähän vakavammin?
- rasistiset ihmiset
- tuomitseminen ulkonäön perusteella

olen puhunut, kiitos.
jos luit loppuun asti, kommentoi ihmees, koska en usko että kukaan jaksaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.