IRC-Galleria

wäwe

wäwe

Tu veux un pain dans lague?

Uusimmat blogimerkinnät

If today was your last dayTorstai 17.12.2009 19:03

muistelin vähä menneit tänää...
ja tuli mieleen ainaki yks juttu 'MÄ TYKKÄÄN SUST IHAN VILLIELÄIMENÄ', jenni ja akseli, muistan ton iskulauseen aina ::)!
ja sit muistan myös ne legendaariset enkun tunnit ! 'mä oon lila ja mä pelaan korista' - eelis. hoho, ei toki naurettu.
tai sit ne ihanat äikän tunnit siel kemman luokas. PINKKI PELOTTAA JA KUKAT !
tai miten ois ala-asteen ihana bändi, enne ku pia ja nea muutti. xlax, vai mikä se oli?
tai sit piapiapia, muistatko ihan lähes ekat leikit ykkösel. olit helmi kaveri, ja onneks oot vielki!

välil tekee hyvää unohtaa tää hetki ja vaipuu menneisiin ja miettii niitä. joskus se saa sut näkee kaiken uudes valos ja sä tajuut asioita uudel taval. mut niinhän se menee et me ollaan paremman tulevaisuuden ja menneitten hyvien aikojen välissä. MIKSI? miks ei voi nauttii siit hetkest eikä miettii, 'sitten kun mä täytän 21 ni elämä on hyvää'. miks se ei voi olla hyvää nyt?
mm, se on helpommin sanottu ku tehty. mut sitä voi yrittää. ja mä aion olla yks niist yrittäjistä. mut saa sit nähä kuinka se onnistuu. koitan nauttii hetkest enkä miettii mitä ois voinu tulla ja mitä olla tulematta. koska niit hetkii ei kumminkaan saa koskaan takasin, tai miettii myöhemmin mitä ois voinu tehä toisin. se mikä on edessä, tulee jossain vaihees kumminki. se ei murehtimalla siitä yhtää hitaammin tai nopeemmin tule.
mut silti menneit on niin kiva muistella, aika kultaa muistot. ja kaikki on niin hienoo. mut silti...
Mut onko totta, että pitäs elää niinku joka päivä ois sun elämän viimenen päivä. mitä hyötyy siit perjaatees on? koska et sä kuoleman jälkee hyödy siit mitään. Tai että jos sä sanot joka päivä kaikille rakastavas niitä, koska haluut elää ku viimest päivää, se menettää tehonsa. ei siit oo silloin enää mitää hyötyy. Ja jos oot sanonu jollekki jotain, se muistaa sen lopun elämäänsä, ja tietää et rakastat plaaplaaplaa. koska aikahan kultaa muistot?

nyt loppu tälläne selittämine

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.