IRC-Galleria

wäwe

wäwe

Tu veux un pain dans lague?

Uusimmat blogimerkinnät

"Tässä on purkat joten antaa jauhaa."Keskiviikko 21.03.2007 21:50

Uniklubi<3Maanantai 19.03.2007 22:21

Mennää mun raxujen kaa taas vähä dokaa. Vittuku viime viikonloppun en päässy!!11! ku olin jossain perseessä mul oli mun raxuij ihan vitun ikävä!11!1 Siel oli ihan vitun kurastakin. Jos te mun MuSSukAt oisitte ollu siel ni mä en ois kastunnu ja oltais dokattu villisti taas. Ja ku olin niin yxinäine löysin sielt perseestä sentään tyynyn jona kulmal viiltelin itteeni. Ranteet auki taas!!1 Mut onneks mul on hanibebaraxut mun elämäs.<33 Ensviikol kyl sit lähetää koko yöx bilettää johonki puskaa. Raxuhanit ottakaa bisset mukaa. xD XD Voin varmaa taas juoa kax ja sit ollaan jo ihan jurris. Mut onneks te ootte olemas hanihaxut<3333 Lavyo 4-ewa. <333 Teiän ilox mä ajattelin (niin milläköhän hihhihhih XDXD) kirjottaa raxut runon.

Rakastan raxuini aina,
ei mikään muo paina.
Raxutan ihquini kovasti,
Sä oot mun rovasti.
Pöllitään jostai bisset,
ja otetaan mukaan lasset.
RAKASTAN teit raxut ikuisesti<33333

Siis mä tiän et oon ihan vitun hyvä runoilemaan. XD Mut raxutbeibet mä raxutan teiän runoi<33 <3 Tiätex et mä oon taas löytänny ittestäni ihan vitun hyvii puolii!!11! Mä osaan meikata sillai vitun siistit kyyneleet poskiini. Näkisitte! Raxuillaan taas kovasti<3333

Raxujen kaunis,ihana,laiha (oikeesti ihan vitun läski), hanibeba Jewx.<333

Nollat ei merkkaa mitään? <3Sunnuntai 18.03.2007 21:29

OSA. 1

Milla astelee koulun käytävää pitkin. Hän on ajoissa. Yleensä tämä mustahiuksinen tyttö jätti kouluun tulemisen viime minuuteille. Nyt hänellä oli tehtävä. Eikä hän ollut edes omassa koulussaan. Hän oli päässyt jo koulusta ja oli tullut auttamaan tämän sisäoppilaitoksen tyttöjä. Mutta todellisen tehtävän hän saisi kuulla vasta vähän myöhemmin. Nämä englantilaiset tytöt olivat pyytäneet Millan `kesyttämään´ yhden koulun pojan. Mutta miksi, sitä hän ei tiennyt. He olivat laittaneet hakemuksen erääseen lehteen ja hän oli suostunut kun ei muuta tekemistä ollut, ja siitä sai palkkaakin. Hän asteli käytävää pitkin. Käytävällä oli vain himmeät valot. Koska oli varhainen aamu. Hänen kauniit kasvonsa heijastuvat ikkunasta, hänen kävellessään ohi. Kasvot olivat sirot ja poskipäät näkyivät hiukan. Hänellä oli sopivan täyteläiset punatut huulet ja nenä oli aivan suora. Silmät olivat vihreät ja niitä kehystivät tuuheat ripset. Kasvot sai näyttämään eloisilta ristiselkään ulottuvat mustat hiukset, pikimustat suorat hiukset tulivat hänen perässään koska kävely vauhti oli melko huima. Mikä oli aivan ilmiömäistä noilla koroilla. Mustat saappaat joissa oli hyvin, hyvin kapeat piikki korot eivät näyttäneet kestäviltä. Mutta tuon tumman keijukaisen alla ne olivat juuri sopivat. Rypytetyt nahka saappaat ylettyivät noin kymmenen senttiä alle polven. Missä saappaan jälkeen olisi tullut iho, näkyikin mustat verkko sukkahousut. Ne muotoilivat täydellisesti noita täydellisiä jalkoja, joka naisen unelma jalkoja. Mutta töitä hän oli saanut tehdäkin noiden jalkojen takia. Takamusta, jolle pojat tykkäsivät vihellellä, peitti lyhyt farkkuhame. Jos oli tarkkana saattoi ristiselän kohdalla nähdä vilauksen tatuoinnista, tribaalista. Sitä oli vain vaikea huomata, koska hiukset tulivat tielle. Paita ei todellakaan olisi estänyt sitä näkymästä. Paita paljasti hyvin tatuoinnin. Mutta kun oli noin laiha se ei haitannut vaikka pitikin lyhyitä paitoja. Napakorun tyttö oli meinannut hankkia, mutta olikin tullut toisiin aatoksiin. Valkoisessa paidassa oli avonainen kaula-aukko ja mustan sydämen kuva.
Nyt hän oli saapunut määrän päähänsä. Sovittuun paikkaan. Hän istui portaille odottamaan tyttöjä joiden oli tarkoitus saapua tasan kolmen minuutin kuluttua, jotta he voisivat kertoa Millan tehtävän ilman häiriköintiä. Aikaa oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia… puoli minuuttia… Ja täsmällisen sekunti aika taulun pohjalla tytöt saapuivat. Tyttöjä oli kolme. Ehkä heitä oli lisääkin mutta nämä kolme olivat tulleet kertomaan tehtävästä. Yksi oli lyhyt, punahiuksinen tyttö jolla oli samanlainen puku päällä kuin kahdella muulla. Nämä olivat siis tämän koulun koulupuvut. Harmaa hame, pituuksia oli monia, valkoinen kauluspaita ja harmaa liivi. Kieltämättä Milla ei olisi pistänyt pukua päälleen vaikka kuinka olisi maksettu. Se ei ollut hänen tyylistään.

Millan päiväkirja:
Chéri mémorial.
Tänään sain tietää tehtäväni. Kieltämättä se on stimulant. Opin samalla puhumaan paremmin tätä kieltä. Tämä monsieur jota minun pitäisi kouluttaa on ehkäpä helppo tapaus. Siltä ainakin vaikuttaa. Mutta saa nähdä mitä tämä monseur tuo tullessaan.
voir,
Milla.

Josuhei,lasketteleeuusiks?? <3333Torstai 08.03.2007 21:43

joku tyyppi viereises hissis nauraa meille(hissit pysähtyny): "Varo vaan et et kämmää."
Josu: "en en."
Jewe: "Hei, me tehään tätä kokoajan, ollaan tehty aina..."
Se ihme tyyppi: "Ei siltä näytä"
Josu: "Ehkä ei, mut silti ollaan"
Jewe: "Kaikki ei oo sitä miltä näyttää"
Se tyyppi" *naurua*

****
Eka mäki ja toi yks apina (johanna stenman) on nurin siellä, eka lento mahalleen, sitte lento selälleen, (siis kiepsahdus selälleen). Jewe nauraa kippuras.

****

Vaihe 1. Jewen ja josun hissi pysähtyy.
Vaihe 2. Kuuluu pientä naurua, kaks ysiluokkalaist (ei tunneta, mut on samas koulus) nauraa meille ja menee ohi.
Vaihe 3. Jewen ja Josun hissi lähtee liikkeelle.
Vaihe 4. Niitten ysiluokkalaisen hissi pysähtyy.
Vaihe 4,1. Kuuluu kammottavaa räkänaurua, Jewel ja Josu nauravat.

****

Mennään hissiin.
Meille EI auteta sitä hissiä.
Se menee vinosti ja Jewe kaatuu.
Seuraavaksi Josu kaatuu.
Hissipoika nauraa.
He nauravat. (Hissi pysähtyy)
Jewe nousee ylös.
Josu valittaa että EI PÄÄSE ylös.
Hissipoika nauraa lisää.
Pääsemme vihdoin hissiin.

****

Ei me kaaduttu yhteensä ku ainaki 10 kertaa plus ne kun suksi lähti pois tai jotain muuta tyhmää.

****
Ei meil ees paljoo oo eväit.
Jewel: Piltti, kaks pulloo juomist, neljä leipää, kaks mandariinii, yks omena, kaks isoo karkki pussii, trippi. Plus kaikki mitä ostin.
Josu: Pussillinen kroisantteja, iso limpullo, karkkii. Plus kaikki ostokset.

****

"Nää monot on liian pienet"

****

Kurahousu.

****

Intohomo.

****

Naimajono.

****