IRC-Galleria

w-ilith

w-ilith

Eve´s that girl.

Blogi

- Vanhemmat »

Marin haaste :)Sunnuntai 12.02.2006 20:58

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. LINKITÄN haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Ja Toni saa taas tehdä omansa myöhemmin jos mielii... :)

Elikkäs juuri olen tallilta tulossa, päällä on vielä sukkikset, ratsastushousut, pörrösukat ja villarit, marimekon-pikähihainen sekä fleece. Ja alusvaatteet TIETTY :D :)

Ja nyt mä haastan:
NoAngel-
-Bazzo-
Jawie
-hessu

Haastanut Hessu :DTorstai 09.02.2006 23:23

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Toni saa kirjoittaa omansa, mutta minäpä aloittelen:

1. Minulla on pakkomieli kaikkeen parilliseen: Esim kun kävelen rappusia.. Jos astun ensimmäiselle portaalle vasemmalla jalalla täytyy mun silloin astua viimeiselle portaalle oikealla... :) Jos ymmärsitte. Kaikkea täytyy tulla yhtä monta, jos ei tuu niin muutan suunnitelmiani niin että tulee :D

2. En osaa tehdä ruokaa pätkääkään. Mikro-ruoatkin tuottaa jo vaikeuksia...

3. Harrastan ratsastusta ja olen siinä erittäin pikkutarkka. Saatan toistaa jotain pientä juttua minuuttitolkulla ja joskus jopa niin kauan että onnistun siinä täydellisesti.

4. Pystyn kehittelemään vuosisadan riidan asiasta kuin asiasta.

5. Olen vasta viime vuosina oppinut käyttämään tölkinavaajaa..

Tässä siis ne :)

ja haasteen multa saa:
^MeLiLot^
-BaZZo-
Jawie
- Vanhemmat »