IRC-Galleria

Kuuluuko muka...Torstai 14.02.2008 23:19

Pannukakun valmistuksessa käyttää leivinpaprua? miks muka.. koskaa kuullukkaan tollasesta "niksistä".. =P

Töissä on huisin hauskaa... Keskiviikko 19.12.2007 02:15

Nyt muutama päivä tullu painettua taas hommia, esim maanantaina tuli tempastua 18,5 tunnin työpäivä. Sit tunniksi nukkumaan ja tiistain työpäivää on tehty nyt sitte suunnilleen 13 tuntia.. Vielä on tekemistä jäljellä ihan kohtuullisesti, olis ihan kiva jos vaikka parin, kolmen tunnin sisällä pääsis nukkumaan taas pitkästä aikaa... =P

24.10.-21.11.

Sinun olisi aika saada ajatuksesi hetkeksi pois lisääntymisbiologiasta. Uusi urheiluharrastus voisi tuoda tarvittavaa reippautta ja tervehenkisyyttä näivettyneeseen olemukseesi. Kevytkenkäisenä reikäpäänä sinulle sopisi useampikin harrastus, mutta koko perheen julkaisussa niistä voi mainita vain riippuliidon. Eikä sekään sinulle niin kovin hyvin sovi. Niin kutsutut ystäväsi suosittelevat sinulle ultrapitkän matkan juoksua. Hyvää matkaa.
http://www.rakettikeiu.com/2007-sivusto/horoskoopit.php#

[Ei aihetta]Torstai 22.11.2007 00:53

Muistan kun pieninä poikina ulkona leikittiin.
Muistan kun ilman huolia hauskaa me pidettiin.
Nyt solmiot kauloissansa kaverit kulkee vaan.
Ne kai kasvoi aikuisiksi,
ei ne enää mua moikkaakaan.

Muistan kun nuorina poikina kimpassa kuljettiin.
Muistan kun aamuun asti kaljaa kiskottiin.
Nyt ravintolassa hieman olutta maistellaan.
Sitten suoraan kotiin,
hauskaa oli taas, eikös vaan!

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla,
enkä sitä halua.
Mä vain tahdon pitää hauskaa!
Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa,
enkä sitä halua,
mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa!

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla,
enkä sitä halua.
Mä vain tahdon pitää hauskaa!
Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa,
enkä sitä halua,
mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa!

Ei saakeli..Torstai 01.11.2007 03:52

ei voi olla totta, mikä ihmisiä vaivaa?
"Bensakanisterin tarkistus sytyttimellä aiheutti tulipalon" - IL 31.10.2007 http://www.iltalehti.fi/uutiset/200710316789685_uu.shtml

jenkkiläiseltä heebolta ton vielä olis ymmärtyny, mutta suomalaiselta.. Eeih, kaveri on kyllä ollu melkoinen Mr.Dynamite ku tollase on keksiny.

hahaa... tänään oli jatkot mulla..Torstai 27.09.2007 08:39

tai no.. oli aika un-official jatkot mulla, mut sain mä kavereilta kuitenki sentään niinkin käytännöllisen tuparilahjan ku kottikärryt.. emmä tiiä mitä niillä tekis tälläsessa 29neliön kämpäss... mut ajatus on kuitenki se tärkein juttu=P
"Amerikkalainen koululaitos on jälleen osoittanut surullisella tavalla pähkähulluutensa. Arizonalainen koulu nimittäin erotti määräajaksi 13-vuotiaan pojan tämän piirrettyä koulussa paperille suttuisen hahmotelman, joka muistutti hieman käsiasetta. Pojan opettajan mukaan tämä mielipuoli nuori oli selvästi vaarallinen luokkatovereilleen ja hänestä piti päästä välittömästi eroon. Pojan vanhemmat olivat päätöksestä järkyttyneitä, mutta koulu ei suostunut perumaan kolmen päivän erottamista. Etelä-Carolinassa eräs oppilas puolestaan erotettiin koulusta hänen leikattuaan hiuksiinsa tähtikuvion. Opettajien mielestä tähdet ovat selvä merkki rikollisjengiin kuulumisesta, ja sen vuoksi oppilas saikin välittömästi kenkää."

-iltalehti 24.8-


"Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriö on ilmoittanut, että kanalat ovat mahdollisten terrorikohteiden listalla. Ministeriö vaatii, että Amerikan propaanikaasua käyttävien kanaloiden on tehtävä virallinen turvallisuussuunnitelma, jolla pyritään ehkäisemään al-Qaidan massiiviset tuomiopäivän iskut takahikiällä."

-iltalehti 22.8-

Ou happy day..Sunnuntai 06.05.2007 02:04

hehee... arvatkaappa kuka ajo tänään ratsiaan ja kenen autosta mahto lähteä kilvet tossa tunti sitten... prkl

Auto olis pitäny katsastaa 30.4 mennessä. Enhän mä sitte tietenkään ollu "muistanu" käydä konttorilla. Tuli sitte kahdeksän päiväsakkoa maksettavaksi.

Hehee..Lauantai 05.05.2007 20:03

Meni kyllä meikäläisen muutto tänne Turkuun taas sangen onnistuneesti.. Melkeen tuli kaikki tärkeet jutut otettua mukaan.

Kotkaan jäi ainaki:

- Wlani pöntön muuntaja
- Bambukepit
- pleikkari
- vahvistimen johtoja
- digitelkun ajuri-cd

Ei noi muut nyt niin hirveesti haittaa mutta ku noi pirun kepit jäi sinne.. Ilman niitä mä en pysty elämään, menee Feng shuit ja aurat kato ihan hirveen sekasin..

hyvvöö vappua jengilleMaanantai 30.04.2007 22:27

t:va