IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ohhoh, olipas tänään taas ilta...Torstai 19.01.2006 06:42

Se on hirveetä ku kaverit pakottaa ryyppäämään. Taas tänään oli sellanen ilta. Koko päivän oon aatellu et ilta ollaan kotona ja mennään aijoissa nukkumaan, mut paskan marjat. Kävin kaverilla kahvilla ja sit se vaan kysy et kai mäki oon tulossa baariin ku kaikki muutkin muka on ja sitte mun mieli taas muutettiin ja baariinhan mä lähdin (kuuluun siis siihen yhteen kahdeksasosaan joka joutuu nauttimaan alkoholia kavereiden painostuksen alaisena). Mä oon niin heikko ihminen, enkä osaa sanoo ei. No huhhuh.. Paarissa oli sentään eroticnight, no ei siellä muuta eroottista ollu ku yks strippari. On nää Kotkan pileet kyl aika hanurista verrattuna esim. Turun kemuihin.

Mulla on ikävä Turkuun vaikka just kävin viime viikonloppuna siellä, tosin vaan aika nopsaan. Kyl sinne on taas pian lähdettävä. Joko ens tai sitä seuraavana viikonloppuna.

Viime yönä uni ei oikeen tahtonut tulla simmuun ni mietiskelin et mahtaakohan tää sittenkään olla mun ala.

Missähän mun palkka viipyy... Vituttaa ku se ei oo tullu vieläkään ihan kokonaan. Tai siis suurin osa siitä on tulematta. Minkä takia aina sen tulemisen kanssa on ongelmia? Mulla on meinaan hirvee hinku tuhlaamaan.
no niin, nyt oon ollu vajaan viikon töissä täällä ja sinä aikana oon tehny 101,5 tuntia töitä ja vielä meno jatkuu=).. ei niin hirveen huonosti=D. Nyt mun pitäis ajella tuolla trukilla, täyttää kolme kuorma-autoa ja sit vielä pitäis järkätä varastoa ennen aamua. moon täällä ihan yksin, kaikki muut on lähteny jo nukkumaan. voipi olla et tulee nyt taas vedettetty sellanen 24 tuntinen työpäivä. ja rahan tuloa ei voi estää. huoh.. joulukin tulee pian, mä oon ihan unohtanu sen, niinku kaiken muunki.

pitäis sitte vielä keksiä jotain uudeksi vuodeksi.. onko jollain hyviä ideoita?


Jos tätä lukee joku ni sanokaa nyt jotain sa***na.. emmä nyt ihan turhaan jaksais kirjotella...


Luurit korville ja takaisin töihin.. =)
Jeps niinhän se on. Tänään loppui koulu sit epävirallisesti, olis meillä perjantaina vielä jotain tunteja mutta mulla alkaa huomenna duuni. Huomisesta jouluun ja sit heti tapaninpäivänä taas myymään raketteja jonnekki espooseen päin. Tulee muuten ihan hyvät rahat. tää ilta ja yö onki sit kunnon säätöä. Aattelin käydä nopsaan turussa hakemassa kunnon duunivaatteet ja kerkeen mä vähän sit nukkuakki. Lähetään täältät kotkasta 20:30 linkillä joka on hesassa joskus yheltätoista. siitä sit kaheltatoista turkuun ja aamulla taas 5:45 junalla pasilaan.. aika hullua..

piru.. pitäis vielä jossain välissä keretä ostamaan joululahjojakin.. tulee taas kiire..

voi piru..Tiistai 06.12.2005 02:11

Äsken kirjotin hirveen avautumisen joulusta ja kaikesta... mut sit painoin vahingossa taikanappia ja kaikki hävis.. jes, on niin voittaja fiilis..


mut tärkein asia:

Onko jossain jotain menoa uutena vuotena?

tai että mihin ihmiset on menosa?

jeij...Perjantai 11.11.2005 18:34

tänään lähetään juhlimaan hiukan synttäreitä, mä etukäteen ja matti taas juhlii omiansa muutaman päivän myöhässä.... viideltä matille ja sit jossain vaiheessa iltaa radalle.. jeij..

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.11.2005 21:24

Kävin äsken kaupassa... voi piru et meni paljon taas rahaa, 32euroa enkä ostanu mitään valmisruokaa yhtään. no nyt on ainaki kaapit täynnä safkaa..namnam.. pitäis hiukan kattella kai tota muovitekniikan kirjaa ku huomenna ois tentti, mut onneks saadaan käyttää kirjaa siinä.

Täällä oli aika rauhaton viikonloppu just sillon ku mua ei kiinnostanu meneminen mihkään. Perjantaina yläkerran naapurilla oli kemut ja mun pöytä tärisi basson tahtiin. Melu kyl loppu joskus kahentoista aikaan ku joku kävi sanomassa. Eilen sit taas naapurista kuulu kauhee meteli ja melu, oli ne pojat näköjään vessan oven laittanu ihan paskaks, siltä se meno kyl kuulostiki.

mut nyt syömään.. mitä sitä taas keksis makaroonista ja tonnikalasta? =)

on muuten enää reilu viikko mun synttäreihin.. pian loppuu tääki teiniys..

ps. lahjatoivelistaa voi tiedustella vaikka maililla.. =D

[Ei aihetta]Perjantai 04.11.2005 16:21

Tänään oli tyhmä aamu. Mua väsytti ja ärsytti kaikki ni en jaksanu lähtee kouluun, mulla olis ollu kyl yks sellanen esitelmä mut ei voi mitään.. oon nyt istunu monta tuntii koneen vieres ja oottelen et olli tulee hakemaan mut ni päästään lähtemään boardexpoon. mahtaakohan sieltä löytyy mitään. illalla pitää tulla takas kotkaan ku toi olli ei kuulemma voi majottaa mua mihkään.. no ei voi mitään.. vois kattoo sit vaikka kill billit putkeen=)..

mut nyt jatkan odottamista..

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 22:15

Eilen sattui ja tapahtui melkeen kaikkea, aloteltiin matin kanssa hiukan viien jälkeen. Duunattiin paljon erilaisia drinkkejä ja silleen. käytiin lenkkisaunassa ja löydettiin baariinki vast viittä vail kolme.

Todettiin illan aikana et minttuviina ja jekku maistuu hammastahnalle. siispä muista pestä hampaat ennen ku meet juttelemaan sen baarin kauneimman tytön kanssa.Kaikkeni annoin.

Heipä hei rakas päiväkirjaXD.. juuhKeskiviikko 02.11.2005 17:51

voi berberi..
meillä oli tänään kemian välikoe.. reisillehhän se meni ja kunnolla.. saatiin ottaa oikeen lunttilappu mukaan.. mut silti.. mut en ollu ees kyl ainoo=)..
kai sitä on "pakko" lähtee illalla hiukan ottamaan kuppia ku kismittää.. pian on pakko syyä, pakata juotavat ja lähteä tuonne noin..

niih ja tulispa talvi pian.. tai no ei ihan viel, mulla ei meinaan oo lautaan siteitä vielä.. mut perjantaina alkaa talvikausi ku on skiexpo.. niin ne sedät on luvannu..

ps. jos jollain on burtonin hyväkuntoisia siteitä ni voisin olla kiinnostunu..
- Vanhemmat »