IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

jeij...Perjantai 11.11.2005 18:34

tänään lähetään juhlimaan hiukan synttäreitä, mä etukäteen ja matti taas juhlii omiansa muutaman päivän myöhässä.... viideltä matille ja sit jossain vaiheessa iltaa radalle.. jeij..

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.11.2005 21:24

Kävin äsken kaupassa... voi piru et meni paljon taas rahaa, 32euroa enkä ostanu mitään valmisruokaa yhtään. no nyt on ainaki kaapit täynnä safkaa..namnam.. pitäis hiukan kattella kai tota muovitekniikan kirjaa ku huomenna ois tentti, mut onneks saadaan käyttää kirjaa siinä.

Täällä oli aika rauhaton viikonloppu just sillon ku mua ei kiinnostanu meneminen mihkään. Perjantaina yläkerran naapurilla oli kemut ja mun pöytä tärisi basson tahtiin. Melu kyl loppu joskus kahentoista aikaan ku joku kävi sanomassa. Eilen sit taas naapurista kuulu kauhee meteli ja melu, oli ne pojat näköjään vessan oven laittanu ihan paskaks, siltä se meno kyl kuulostiki.

mut nyt syömään.. mitä sitä taas keksis makaroonista ja tonnikalasta? =)

on muuten enää reilu viikko mun synttäreihin.. pian loppuu tääki teiniys..

ps. lahjatoivelistaa voi tiedustella vaikka maililla.. =D

[Ei aihetta]Perjantai 04.11.2005 16:21

Tänään oli tyhmä aamu. Mua väsytti ja ärsytti kaikki ni en jaksanu lähtee kouluun, mulla olis ollu kyl yks sellanen esitelmä mut ei voi mitään.. oon nyt istunu monta tuntii koneen vieres ja oottelen et olli tulee hakemaan mut ni päästään lähtemään boardexpoon. mahtaakohan sieltä löytyy mitään. illalla pitää tulla takas kotkaan ku toi olli ei kuulemma voi majottaa mua mihkään.. no ei voi mitään.. vois kattoo sit vaikka kill billit putkeen=)..

mut nyt jatkan odottamista..

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 22:15

Eilen sattui ja tapahtui melkeen kaikkea, aloteltiin matin kanssa hiukan viien jälkeen. Duunattiin paljon erilaisia drinkkejä ja silleen. käytiin lenkkisaunassa ja löydettiin baariinki vast viittä vail kolme.

Todettiin illan aikana et minttuviina ja jekku maistuu hammastahnalle. siispä muista pestä hampaat ennen ku meet juttelemaan sen baarin kauneimman tytön kanssa.Kaikkeni annoin.

Heipä hei rakas päiväkirjaXD.. juuhKeskiviikko 02.11.2005 17:51

voi berberi..
meillä oli tänään kemian välikoe.. reisillehhän se meni ja kunnolla.. saatiin ottaa oikeen lunttilappu mukaan.. mut silti.. mut en ollu ees kyl ainoo=)..
kai sitä on "pakko" lähtee illalla hiukan ottamaan kuppia ku kismittää.. pian on pakko syyä, pakata juotavat ja lähteä tuonne noin..

niih ja tulispa talvi pian.. tai no ei ihan viel, mulla ei meinaan oo lautaan siteitä vielä.. mut perjantaina alkaa talvikausi ku on skiexpo.. niin ne sedät on luvannu..

ps. jos jollain on burtonin hyväkuntoisia siteitä ni voisin olla kiinnostunu..
- Vanhemmat »