IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Maanantai.ahistaa.Maanantai 20.03.2006 12:42

Maanantai....pyhä maanantai.....päivä jolloin v-lopun aiheuttamat arvet ja rappeumat paljastavat itsensä.päivä jolloin kooma hellittää otettaan ja heräät taas uudestaan kiireelliseen ja paineita luovaan maailmaan.mieleen vyöryy tsunamin mitat täyttävän aallon lailla kaikki tekemättömät/ keskeneräiset askareet ja tehtävät ja tulevat ongelmat, joita ei pääse karkuun.iskee paniikki.perkele, kait ne on vaan otettava vastaan.
Umpisolmu aukeaa hiljalleen kunhan aivot taas tottuvat käsittelemään.....elämää.or not.

kesän lähestyessä huomaa ettei asioista jaksa enään ottaa stressiä.ei auta märistä ku paska on jo housussa.antaa asioiden mennä omalla painollaan eteenpäin.kyllä se ajan myötä hyväksi vielä kääntyy.ei ole kiire minnekkään.elämä on kaunista ja helppoa ja siitä pitää nauttia.or not.

Maanantaina monesti leikittelee ajatuksella elämänmuutoksesta.lupaan itselleni tehdä sitä ja tätä paremmin ja tunnollisemmin.lupaan itselleni,että ensi maanantaina minulla on hyvä ja mukava olo.olen mennyt eteenpäin.maanantai on päivistä parhain.or not.

Onneksi kohta pääsee kesälaitumille.kesätöitä ei oo kuulunu.sekin ahistaa.mutta kait niitä aina jostain saa kun jaksaa tarpeeksi etsiä.or not


Kiitos tästä...kuulemiin.

Black Picture

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.