IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ihan vähän volinaa..Torstai 13.12.2007 15:40

Eilinen meni tosiaan myöhää iltaa myöten tuon projektin parissa... Tänään aamulla lähdettiin tytyjen kanssa mettään, ja puolisen tuntia siellä kerettiin olla kun alkoi kuulumaan koiran haukuntaa ja pyssyn pauketta jostain kaukaisuudesta. Päätin että ei jäädä odottamaan mikä sieltä metsästä mahtaa rynniä vastaan, joten lähdettiin pois... Mutta olihan noilla tytöillä ihan lystiä senkin vähän aikaa siellä kirmailla :)

Kotiin tultiin ja vähän aamupalaa naamaan ja eikun projektin kimppuun uudestaan. Nyt alkaa olla tietokone puolen hommat tehtynä, eli siis huonekortit ja esitys kuvat koossa. Vielä nuo perspektiivi piirrokset ja pohjapiirrot pitäisi värittää käsin, se ei onneksi oo enää iso homma. Joten voiton puolella ollaan. Nyt on pakko alkaa pitämään paussia kun päähänkin alkaa särkemään tää tietokoneella kökkiminen..

Illalla pääsöö reenaamaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.