IRC-Galleria

TreenitLauantai 15.12.2007 13:07

Rialla oli tänään purutreenit, ja miun mielestä meni ihan kivasti. Kokeiltiin vähän uusia juttuja, josko niistä olisi apua.

Ensin hallinnan kautta piilolle. Ihan hyvin haukkui, mie lähestyin ja menin pois ja uudestaan samaa. Jonkun verran kiinnitti huoniota minuun aina siinä pyörähtäessä. Sitten kun Ria sai voittaa tyynyn, niin nyt kokeiltiin sitä uutta juttua, eli mie otin Rian sivulle istumaan, mutta en koskenutkaan koiraan, eli en laittanut normaaliin tapaan kättä leuan alle. Ria oli ihan ihmeissään ja tyyny tippui hampaista. No uudestaan. Nyt pysyi tyyny hampaissa, mutta piti siinä semmosta omaa kivaa. Kolmannella kerralla jo oppimista hieman tapahtui, Ria oli rauhallisempi, tosin kyllä se suu edelleen kävi.

Toisella kierroksella sitten otettiin pakoja. Ensin yhdessa ajettiin maalimiestä takaa ja sitten pääsi kiinni. Todella hyvä puruote ja sai maalimies lennättää Riaa kierroksen ympärikin ja hyvin pysyi. Ja pari samanlaista perään.

ELI, yhteenvetona tämän treenin perusteella, Rian puru on saaliilta paaaaljon parempi kuin aggrelta. Eli nyt pitäisi saada aggre tomimaan niin että haukusta suoraan tulee kunnon otteella kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.