IRC-Galleria

TreeniäSunnuntai 16.12.2007 18:08

Aamulla dobberitreeneihin. Rian kanssa vaan reenailin, alkuun eteenmenoja piiitkällä matkalla. Sitten liikkeestä jäämiset ja paikalla makuuta. Ja tänään tein vähän suojelun kotiläksyjä, eli kun Ria on saanut pallon palkaksi, otan sen vaan viereen istumaan ja siinä saa itse rauhailla. Ja toimi siis paremmin kuin olisin voinut kuvitella, Ria istui vaan ja piti palloa suussa. Heti jos silitinkään, niin alkoi jäytämään, mutta kun sai olla vaan pallon kanssa, kaikki oli hyvin :) Otin noutojakin, tasamaalla, hypyllä ja esteellä. Tosi hienosti meni, hyppynoutoa otettiin metrisellä ja hyvin tuo takaisin päinkin hypäten.

Tottisteluista suoraan taas hakuilemaan. Tessalle otin neljä ukkoa, ja kaikki oli niin viivasuoria pistoja, ja poikkeuksellisesti tehtiin tänään kiintorullalla vaihtelun vuoksi. Hyvin meni reeni.

Riakin sai taas ilmaisutreeniä. Tällä kertaa ukot oli ihan metsässä vähän syvemmällä, mutta näkösällä kuitenkin. Kauempana oli Rialla vähän homma hakusessa, meni ukolle, mutta rulla unohtui ottaa mukaan takaisin tullessa :) Mutta nopsaan hoksasi että sama homma tapahtuu kauempanakin. Oikein kivasti meni :)

Saija kävi kahvittelemassa treenien päätteeksi, ja nyt huilia loppu ilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.