IRC-Galleria

LOMA LOMA LOMA LOMA !!!Keskiviikko 19.12.2007 16:20

Jes, viimein lomalla :D

Tosin meinasi alkaa loma huonosti.. Aamulla ajoin tuosta lehmon läpi koulumatkalla, ja ihan 40ä niin kuin rajoitus on. Vasemmalta kolmion takaa tulee auto, eikä varmaan jostain syystä nää minuu ja meinaa tulla kylkeen. Töötti raiku ja koukkasin pientareen puolelta. Vilkaisin kuskia, ja puhelimessa eukko prkl!!! Ei se edes yrittäny jarruttaa siinä risteysalueella, joten siitä päättelin et se ei minuu nähny, vaikka ihan avoin maastokin on...
Mitä tästä opimme, no minä en oppinu mitään kun en puhelin kourassa ajelekaan, mutta haloo ihmiset, ikinä ei saa olla niin kiire etteikö puhelu voisi odottaa sen aikaa että löytyy pysähtymis paikka tai sitten se handsfree... Ihan oman, ja kanssa-autoilijoiden turvallisuuden vuoksi.

Kääk, huomenna on Tessan ultra, jänskättää hirveesti.

muoks. Kaikkee sitä, viime viikolla olin ostanu mukamas torttulevyjä kaupasta, ja nyt aloin tekemään niitä, niin ovat alkaneet myymään valmiiksi leikattuja ja taiteltuja tähtitorttuja, jotka tarviaa vain luumuttaa ja paistaa.. Kaikkea sitä, uusavuttomien joulu :D Olin sitten huomaamattani ostanut semmoisia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys