IRC-Galleria

TreenipäiväLauantai 29.12.2007 22:06

Aamulla 9 Rian kanssa purutreeneihin. Hallinnan kautta piilolle, siitä saaliille ja puru. Tänään oli taas hiha käytössä, eka rauha meni persiiksi kun olisi niin kiva jäädä jätystelemään hihaa. Muut kerrat tuli sitten jo miun luo. Nyt olis semmonen tilanne et pitäisi päästä ihan oikeelle dobberimaalimiehelle Riaa näyttämään ja vähän vinkkiä hakemaan. Ja selvittää onko vikaa koirassa, minussa, vai maalimiehessä. Ria tekee kyllä tosi nättiä työtä, mutta kun se jokin siellä mättää..

Puruista suoraan Rian kanssa hakuilemaan. Ekana kolme ilmaisu harjoitusta. Ukko metsässä n. 20-30m päässä niin että Ria näki minne meni. Hyvin lähti Ria ukon perään ja ilmaisut meni todella hienosti. Yhdellä kerralla jäi maalimiestä nuuskuttelemaan, mutta miun kehoituksesta toi sitten rullan.

Ja sitten reenien päätteeksi otettiin alueella vielä Rialle treeni. Ukko meni nyt 40-50m niin että Ria näki lähdön, mutta ei suoraan minne ukko piiloutui. Lähti tosi hyvin ukolle ja ilmaisut meni täydellisesti, ilman edes että tarvisi minulta kehotusta rullan tuonnissa, eikä näytöllekään tarvia mitään hippaloita enää :D Kaksi ukkoa otettiin tähän loppuun :)

Hieno treeni kyllä oli :)

Kotiin ku pääsin, niin olin aivan likomärkä.. Vetäisin parin tunnin päikkärit sohvalla, kun jostain syystä viimeyönä sitten vielä kolmen jälkeen olin hereillä, niin pikkuisen väsytti. Nyt on sitten kurkku kipeänä ja yskää tekee.. kiva..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.