IRC-Galleria

Jälkikoe iisalmessaMaanantai 26.05.2008 00:38

Käytiin tänään korkkaamassa Rian kanssa kisaura. Mielenkiintoinen kokemus, ja paljon opin uutta kisatilanteesta, kuitenkin ensimmäinen jälkikoe missä oon mukana.

Tottiksessa oltiin ekana suorittajana. Tuomari oli spl:n tuomari ja melko vaativa sellainen.
Seuraaminen oli tyypillistä Rian seuraamista, eli oikein hyvä, mutta tuomari olisi toivonut vieläkin tiiviimpää, käännökset ja pysähdys ja vauhdin muutokset kunnossa.
Liikkeestä istuminen myöskin Rian tapainen, oikein ripeä. Tuomari silti olisi toivonut ripeämpää.
Liikkeestä maahanmeno myös Riamainen ripeä, tuomari olisi toivonut nopeampaa.
Luoksetulo oli vauhdikas, mutta Ria törmäsi voimakkaasti ja näin ollen jäi vinoon eteen istumaan.
Tasamaa nouto oikein hyvä, tuomari olisi toivonut tiiviimpää luovutusta.
Hyppynoudossa Ria ei suorittanut estettä takaisin tullessa, ja kerran puraisi kapulaa ennen irti käskyä. Tässä myöskin tuomari olisi toivonut tiiviimmän luovutuksen.
Estenouto meni nappiin, tosin tuomari edelleen olisi toivonut tiivimmän luovutuksen.
Eteenmenoa sitten harjoitellaan taas, Ria lähti rivakasti, mutta jo muutaman metrin päästä löi jarrut ja kävi itsenäisesti maahan. Tuomarikin sai naurut siinä ja itse myös :D
Paikallamakuusta täydet bojot, ei huomioitavaa.
Tottiksesta pisteitä 80, päivän paras tottis :DD

Maastoon lähdettiin hirveän jännityksen kanssa. Ensin oli jälki. Jana meni täydellisesti!!! Sitä onkin treenattu, täydet pisteet, mutta sitten... Tuomari kyttäsi ensimmäisen kepin ilmaisun, ja en tietenkään voinut palkata Riaa siinä. Senpä jälkeen ei keppien ilmaisu kiinnostanutkaan. Pari kertaa jäi nuuskuttelemaan, mutta ei kehotuksista tehnyt muuta. Pari keppiä pelastin niin että Ria otti suuhun mutta pudotti... Harmillista. Kolme keppiä jäi jäljeltä käteen, aika 11min. Kun olisin tiennyt että voin mennä vielä uudelleen maastoon keppejä etsimään, niin olisin mennyt ajoissa, mutta meni loput 9min tuumaillessa jotta voehan perskuti kun ei ottanu keppejä... No, mutta ensi kerralla taas viisaampi :)
Esineruudusta tuomari otti parit pisteet pois kun Ria sykäisi suoraan takalinjalle ja etsi esineen sieltä, tuomari olisi toivonut koiran käyvän läpi alueen etuosaakin. Mutta siis esine löytyi kuitenkin.
Maastosta pisteitä 126.

Eli kaikkiaan 206p, ei tulosta. Harmillisesta 24p jäi uupumaan, jos vaan olisin sen 6. kepin käynyt metsästämässä, mutta näin tällä kertaa, hieno päivä takana ja paljon jäi oppia ensi kertaa varten :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.