IRC-Galleria

Jälkeä ja hupiaTorstai 12.06.2008 01:33

Ria ja Jykä pääsi tänään peltojäljelle. Mentiin tuohon marjalan jalkapallonurmikentälle. Rialle tallasin kentän ympäri neljällä kulmalla ja viidellä esineella varustetun jäljen. Esineinä oli keppejä ja muitakin esineitä. Alku oli Rialla ihan ihmettelyä, syystä jotta tänään opittiin jotain aivan uutta. Aiemmin peltojäljen olen tehnyt niin että ketjukaulaimessa menty, namia joka jäljellä ja suurta tarkkuutta vaatien. Tänään jälkivaljaat, 15m liina eikä yhtään namia jäljellä. Ria hökelti miten sattuu alun, ryntäili etsien makkaraa, kun tiesi kuitenkin mikä piti muka olla homman nimi. Aikansa annoin höklätä, kunnes tuli oivallut kulmassa, hitto tätähän voi jäljestää, ihan niinkuin metsässä. Sitten mentiin. Kulmat suht ok, kaikki esineet osui kohdalle ja ilmaisut todella hienosti :) Saija otti parit kuvatkin, enempään ei miun HP rakkine kyennyt. Jykän jälki oli Saijan tekemä, 20m, namia joka jäljellä. Tarkasti ja hienosti meni jälki :)

Jäljeltä lähettiin yhdessä Tuijan luo kaffettelemaan, kiva oli taas turista mukavia :) Ja Sieltä kaikki yhdessä Saijan uudelle talolle jälleen pällistelemään, on se vaan mahtava paikka, oon ihan kade ;D

Ja illalla vielä mie, Saija ja äitee mentiin leffaan kattomaan Sinkkuelämää :) Kiva päivä takana, toimintaa taas täynnä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.