IRC-Galleria

Matkailu avartaaSunnuntai 06.07.2008 03:18

Lyhykäisesti matkakertomusta ruottin maalta.

Lauantaina ajoin aamulla varhain Saijan pihaan. Auto täyteen tavaraa ja kohti janakkalaa ajamaan, lopullisena kohteena ruotsin nyköping. Kyydissä Ria, Lulu ja Rico sekä viiko nmatka ja näyttelykamat. Ajomatka meni kivasti pienessä helteessä. Janakkalassa koirat sai käyskennellä hetken pihassa, ja siinä sattui ekan sydämen tykytykset. Ria leikki erään uroksen kanssa, juoksivat Saijan jalkoihin ja Ria satutti itseään hieman, ei onneksi pahasti. Ajattelin jo et nyt jäi näyttelyyn menemättä. Eikä siinä mitä, kohta karkasi autosta toinen uros, joka kävi suoraan Rian päälle takaapäin, paniikki oli niin koiralla kuin omistajillakin. Ei onneksi jälkiä jäänyt kun viimein saatiin uros takaisin autoon. Hyvin ainakin alkoi mein matkailu. Bussiin ahtauduttiin 11 ihmistä, 12 koiraa ja 10 häkkiä joissa koirat ovat mukana tietenkin matkatavatat ja toinen mokoma kevythäkkejä... Tiivis ja hyvin hikinen oli tunnelma. Kohti turkua ajettiin, ja bussi hieman epäilytti kyllä, mutta matkatoimiston kautta tilattu, niin nou hätä. Turussa jätin Ricon uudelle omistajalleen ja eikun käsimatkatavarat ja koirat mukaan ja laivaan, yön aikana meren yli tukholmaan. Meillä oli neljän hengen hytti jossa kolme ihmistä ja kolme koiraa, hyvin mahduttiin. Tuli vähän juhlistettua lähes koko porukan kanssa tulevaa reissuamme ja sen huomasi seuraavana aamuna.

Sunnuntaina Tukholmasta aamulla kamat ja koirat bussiin ja sitten nyköpingiin, huojuva bussi ei miun olotilalle ollut kovin hyvä joten tunnin matka taittui lähinnä bussin vessassa. Loppupäivä lepoa ja valmistautumista maanantaihin.

Maanantaina ajoimme IDC näyttelypaikalle, päivä oli pitkä ja todella tuskainen, vettä satoi. Vaikka mulla oli sadevermeet, niin ei paljoa auttanut. Seurattiin ja tsempattiin matkakavereita juniori ja pentukehissä, ja kaksi sijoitusta tulikin, hienoa! Pystejä suomen tulijaisiksi. Hotellilla oltiin vasta illalla, kiireesti unille.

Tiistaina jälleen IDC alueelle muita kehiä seuraamaan, ja nyt oli omat koiratkin kehissä. Ria oli ruskeiden narttujen käyttöluokassa jossa oli 5 koiraa ja 4 sijoitetaan. Me saatiin SG, ja jäätiin siis 5. Harmitti se vähän, mutta ei enää sen jälkeen kun Lulu mustien avo narttujen kehässä vetäisi kehästä V!!! Sijoitusta ei tullut. Mahtavaa :D Loppukehät seurattiin iltaan saakka ja taas hotellille lähes suoraan nukkumaan. Päivä oli todella kuuma ja aurinko porotti täydeltä terältä, koko porukka paloi aikas lahjakkaasti. Mulla alkoi jo kurkku vähän olemaan karheana eilisestä..

Keskiviikkona oli vapaapäivä, mulla oli tosi karsea olo jo aamusta, kurkku tosi kipeä ja henki ei kulkenut kunnolla. Käytiin kuitenkin kaupungilla kiertelemässä ja shoppailtiin jotain pientä. Illalla miun olo paheni ikäänkuin jatkuvaksi astmakohtaukseksi, henki ei kulkenut makuuasennossa lainkaan ja kaamea pihinä kuului joka henkäyksellä, kuumeen nosti. Hotellin henkilökunta pysyi tavoitettavissa jos tarvian keskellä yötä apua, Saija päivysti miun hengittämistä, kiitos siitä! Ikinä ei ole tuollaista ollut, säikäytti itseänikin.

Torstai aamuna parempi olo jo hieman, ei enää kuumetta, hengitys ei edelleenkään kunnossa. Ja eikun maailmanvoittajaan tukholmaan puoli viideltä aamulla. Kamojen kantaminen oli yhtä tuskaa taudin takia, ja tiistaina kärventyneen niskanahan takia... En saanut Rian luokkaa vaihdettua, joten esiinnyttiin avonartuissa. Pelkäsin omaa vuoroa koska juoksminen oli viimeinen mitä teki mieli tehdä. Kehään kuitenkin Rian kanssa mentiin ja juostiinkin ihan kunnolla, kaverit oli vähän ollu huolissaan että selviänköhän hengissä kehästä pihalle. No, selvisin, ja iloisena, Ria sai V:n!!! Kohta esiintyi Lulu joka sai myös V:n :) Hienosti meni :) Muista kehiä ei juuri ehtinyt katsomaan, se 100 koiraa kuitenkin mein kehässä pyöri arvosteltavana. Matkalla hotellille bussimme alkoi vähän taas huolettamaan, mutta päästiin kuitenkin iltapuuhiin ajoissa, ja jälleen aikaisin nukkumaan.

Perjantain sitten alkoikin tapahtumaan. Bussi oli rikki, vaihteet ei vaihtuneet. Lähdettiin ajamaan 1 vaihteella, maksiminopeus 20km/h moottoritielle!!! Kohta kone alkoi keittää yli ja piti pysähdellä viilentämään moottoria, sitten bussin sisäpatterit ylikuumeni ja koirat oli paahtua autoon. Bussi körötteli huoltoasemalle kahden tunnin ajomatkan jälkeen, jossa oltiin edetty vajaa 30km. Myöhästyttiin laivasta. Parkkerattiin huoltoaseman pihalle kaikki kamat, häkit ja koirat, bussi lähti taivaltamaan kohti tukholmaa, me odotettiin kolme tuntia uutta bussia. Jokseenkin oli hyvin surkuhupaisa meininki ;D Viimein bussi saapui ja löydettiin tukholman terminaalikin. Meillä ei ollut mitään ajoneuvoa nyt sitten menossa lavalla meren yli, joten KAIKKI tavarat piti kantaa laivaan. Läydettiin kaksi rullakkoa terminaali alueelta johon pakattiin laukut, häkit ym. Vietiin kamat terminaaliin, jossa seurasi 8h odotus laivaan, jeah, oli hulppeaa. Oltiin me muuten näky siellä terminaalissa leirimme kanssa :DD Laivaan rullakoiden kanssa, ja hyttimmehän meni edellisessä laivassa. Peruutuspaikoilta oli vapautunut yksi neljän huone ja kaksi kahden huonetta. Rullakot ja puolet koirista häkeissä käytävään ja vuoroin valvomaan sinne, hyvät yöunet tuli juu vedettyä.

Lauantai aamu valkeni aikas totisissa merkeissä, mutta suomeen päästiin kuitenkin, se oli pääasia :) Vaikeuksien kautta Rico tuli taas kyytiimme. Uudella bussilla onnistuneesti kohti janakkalaa jossa purettiin kamamme autoihin, matka oli ohi. Janakkalasta lähdettiin Saijan kanssa ajamaan Mikkeliä kohti ja samalla selvittelin asioita, ja näinhän siinä oli että Ricon omistaja lähti ajamaan perästämme ja treffattiin hollolassa ja Rico palasi taas Turkuun, nyt pysyvästi :D Mahtavaa :) Saijan kanssa ajettiin Mikkeliin Reettaa ja Ramboa moikkaamaan, oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Ja siitä viimein kotiin.

Olipahan reissu :)

Vielä viimeiseksi, ruattalaiset syö ihan kammottavaa ruokaa, yöks!!! Naamat koko porukalla turpeessa joka aamu. Mutta hotelli ja henkilökunta oli aivan mahtavia! Mukavaa oli :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.