IRC-Galleria

JälkitreenitTorstai 17.07.2008 23:44

Jykälle tein kaksi tosi lyhyttä jälkeä. Makkaraa oli siellä täällä, ei todellakaan kaikilla askeleilla enää kun ei niitä tule sieltä syötyä, jäljestäminen on kivempaa. Ekalla jäljellä jonkin verran nenu nousi maasta ja ympäristössä kaikkea mielenkiintoista, mutta aina kun makkaralle sattui niin johan taas tarkkeni homma. Tänään ekan kerran jäljen päässä oli keppi, jolla aiemmin jo leikittiin. Keppiä ei noteerannut, pysäytin kepin kohtaan ja sattuihan se nenuun, vaikkei Jykä vielä tiedäkään mitä se meinaa. Kaameat bileet kepin kanssa ja herkkuja nassuun.

Toinen jälki meni paremmin, Jykä jäljesti intensiivisemmin, ei haahuillut ympäristölle lainkaan, makkarat ei kelvannut, jälkeä vaan piti ajaa. Keppi taas jäljen päässä, ja nyt minun pysähtymisestä reagoi keppiin ja taas bileet :) Oikein hyvin meni.

Rialle treenikaveri teki n. 500m jäljen, 45m jana, teräviä ja tavallisia kulmia ja tien ylitys. Jana meni ihan persiiksi taas, osasyy ehkä puolessa välin janaa iskenyt kakkahätä.. Vois kai sitä koiraa aina vähän ulkoiluttaa ennen jäljelle menoa... Kolme lähetystä taas vaati jotta jäljelle saakka päästiin. Jälki meni oikein hyvin ja rivakasti, mie en edes teräviä kulmia tajunnut, sen verran sujuvasti meni. Tietä ennen oli keppi, johon selkeesti Ria luuli jäljen loppuvan, lähti kolmannella käskyllä vasta jäljestämään lisää ja hyvin meni tienkin yli. Kaikki kepit löytyi.

Tuohon janaan on nyt pakko kiinnittää kunnolla huomiota ja tehdä pelkkiä jana harjoituksia seuraavat treenit, ei mahda mitään, kamalaa hillumista ja pyörimistä janalla. Mulla väärä käskykin siinä joka varmasti sotkee koiraa, eli "etsi jälki" etsi kun on vähän joka paikassa, suora eteneminen metsässä pitää nyt opettaa, ei kehtaa tass eteenmenoon sotkea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.