IRC-Galleria

Sikahyvät puruloisetSunnuntai 26.04.2009 01:28

Ensin tottista:
Istuminen alkaa taas olemaan kondiksessa. Kunnon pakotteen avulla nopea istuminen ja vieläkin nopeampi palkka, toimii taas :) Muut jäävät ok. Noutoja otin, nyt pitkän tauon jälkeen metrin hypyllä ja A:lla kun ovat sulaneet ja kuivaneet, ei ongelmia, ja vielä eteenmeno suoralla palkalla. Loppuun otin piilonkiertoja kolmen piilon kanssa, kaksi piiloa kerralla. Kävin kahden piilon takana, jälkimmäiseen jätin pallon, jota koira ei tietty tiennyt. Lähetys ykköselle, pääasiassa ok kun lähettää riittävän läheltä piiloa, kakkoselle menee into pinkeenä pidemmältäkin matkalta :)

Tänään sitten tehtiin puruissa sitä uutta ja kivaa :) Ekalla kierroksella otettiin niitä paljon toivottuja sivukuljetuksia. Välissä kulkeminen oli pääasiassa alkuun Rialle seuraamis liike, mutta kun maalimies pääsi pariin otteeseen karkaamaan Rian huomion ollessa miussa, kolmas kerta meni jo sitten ihan nappiin. Ria piti kontaktin maalimieheen ja sai palkaksi purun :) Tänään oli pehmohiha käytössä.
Toisella kierroksella suoraan piilolle, hyvin haukkui, pikkuisen jää piilon kulmalle, mutta ei kuitenkaan jää kyttäämään minua. Hieman haukku katkeili kun kävin kääntymässä Rian takana ja sit taas pois. Pientä vietinvaihtoa väliin, sitten pakoja. Loppuun variaatio pitkästä liikkeestä, maalimies tosin ei juossut vastaan, vaan oli paikoillaan ja antoi painetta äänellä ja pampulla, tosi hyvin meni kiinni :)

Tosi kiva treeni oli taas tänään, ja keli mitä mahtavin, meikä t-paidassa ja käärityissä lahkeissa, ihanata. Huomenna alkaakin sulaneen metsän metsästys, pakko on päästä jo jälkeä tallaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.