IRC-Galleria

Tottista JykkikselleSunnuntai 26.04.2009 18:29

Tosi hyvät treenit olikin tänään, neljässä erässä tehtiin.

Ensin: Muita ei vielä ollut kentälle ehtinyt tulemaan, niin pikaiset seurauskuviot ja jäävät liikkeet sekä luoksetulo. Luoksetulossa ennakoi jopa kolme kertaa peräkkäin, sitten pysyi niin kauan ennenkuin käsky kävi.

Toisessa erässä tehtiin BH treenin paikallamakuuosio. Kaveri teki liikkeet ja Jykä oli varmistusliinan kanssa paikallamakuussa. Kaverin tehdessä luoksetulon Jykä nousi puoli istumaasentoon, mutta kun pääni kerkesin kääntää, painui takaisin maahan. Toisen luoksetulon aikana ei enää reagoinut. Pientä piippailua oli, mutta voi johtua myös liikkeitä tekevän juoksusta :)

Kolmannessa erässä tein BH-liikkeet, sitä ennen "siruntarkistus" ja ilmoittautuminen. Hihnassa seuraaminen ihan ok, henkilöryhmässä pientä nuuskuttelu meinasi olla. Ilman hihnaa meni vielä paremmin. Liikkeestä istuminen nappiin, mutta liikkeestä maahanmenossa jäi puolimakuuseen. Jouduin toistamaan liikkeen ja vasta kolmannella kerralla oli täysi maahanmeno. Luoksetulo oikein hyvä, hieman itse tuli annettua kädellä vinkkiä koiralle suorasta asennosta, pitää muistaa jättää pois ens treenissä.

Viimoisessa erässä puuhasteltiin muuta mukavaa, hyppyjä, A-esteitä ja eteenmenoja patukan kera.

Käytiin kaverin kanssa vielä kaupunkikävelyllä, mistään ei oikein ole moksiskaan, autoja, pyöräilijöitä, jalankulkijoita ym ym. Lopuksi vielä vein tolppaan yksin ja kaveri kulki koiransa kanssa ohi pariin otteeseen, ja niin nätisti poikuli odotti :)


Ja mitä mahtavia uutisia tänään sainkaan, Ricon koeaika on saanut luvan päättyä, ja poika saa jäädä asustamaan niille sijoilleen, MAHTAVAA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.