IRC-Galleria

Kisaa ja treeniäTiistai 26.05.2009 11:11

Sunnuntaina mentiin Rian kanssa vielä tokokisoihin, ja ihan yllättävän hyvin meni. Ykköstulos saatiin avoimesta luokasta, vaikkei juuri nyt olla keritty reenaamaankaan..

Paikallamakuusta täydet pisteet 10, omistaja vaan meinasi suoraan painella koiran luo kun käskt näkösuojasta pois kävi. Kaveri kuiskasi miun takasin kehänauhalle odottamaan liikkeenohjaajan lupaa.
Vapaanaseuraaminen 9, yhden pisteen rokotti siitä kun seuraaminen on niin tiivis että koira jopa hieman painaa minua, ei kuitenkaan estä.
Liikkeestä maahanmeno 9, en muista mistä yksi piste lähti, olisko toivonut nopeutta lisää tai jotain.
Luoksetulo pysäytyksen kanssa 5. Itse annoin sitten väärän käskyn ekassa luoksetulossa, koira lähti tulemaan tuhatta ja sataa ja ihan viimehetkellä jarrutti. Tuomari katsoi sen läpijuoksuksi.
Liikkeestä seisominen täydet 10 pistettä. Eipä siitä mitään kommentoitavaakaan.
Noudossa tapahtui jotain kummaa, koska noudot on Rian nappiliike. Meni kapulalle, käyti suussa ja kiire oli takaisin, niin kapula tippui. Otii samantien takaisin suuhun, mutta pisteet jäi 7.
Kauko-ohjauksessa ensimmäista istukäskyä ei totellut, mutta sen jälkeen kaikki. 9 pistettä, ja se yksi piste lähti siitä ensimmäisesta toistosta istu käskyssä.
Estehyppy 8 pistettä, takaisin sivulle tullessa pomppasi niin että tönäisi minua, siitä pistevähennykset.
Kokonaisvaikutus 9 pistettä.

Maanantaina Jykkis pääsi sitten reenimään urakalla, aamupäivällä pellolle jälkeä ajamaan. 375 askelta, kuusi esinettä ja kaksi kulmaa, ja toiva kaari. Esineilmaisut on ihan täydelliset, kaikki Jykä ilmaisi itsenäisesti maahanmenemällä. Jäljen ajo ok, tyhjät kohdat häiritsee jäljestämistä..
Illemmalla sitten tottiksen kautta puruihin ja oikein hyvä treeni oli oli tänään :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.