IRC-Galleria

TreeniäPerjantai 05.06.2009 13:53

Tiistaina tuli käytyä hieman tottistelemassa, ja Ria oli täydessä iskussa. Simputustreeni tuotti hyvää tulosta. Jäävät todella nopeita, seuraaminen huipussaan :) Eteenmenoon loputus, suoralla palkalla, ja suoraan jopa meni.
Jykille perisjuttua, jäävät todella hyvät, luoksetuloa petrattiin kovasti, ja edelleen ongelmia hieman, joko törmää tai sitten juoksee ohi. Lyhyellä matkalla tulee oikein.

Torstaina Rialle jälkeä ja esineruutua. Kolme janaa, joissa käytin pakotetta takajäljen varalle. On tuottanut selkeästi tulosta, janan ja jäljen risteyskohdassa pysähtyy ja tarkkailee jälkeä ennenkuin lähtee tutkimaan pidemmältä matkalta. Esineruudussa 3. esine tökkii pahasti. Kaksi nousee järjestään hyvin, mutta se kolmas. Torstaina kaksi oli takarajalla jotka nousi, mutta ongelmaksi on muodostunut keskialueen katselmus. Eli Ria menee suoraan takarajalle, etsii ja juoksee takaisin jos ei löydy, eli jostain syystä on iskostunut että esineet on takana... Lopulta keskiesinekin nousi, mutta olisi kisatilanteessa aika loppunut aikaa takaperin.

Nyt kun malttaisi, niin en tee Rian kanssa yhtään mitään ennen seuraavaa koetta, aika hyvälle mallille jäi, vaikka mieli tekisi kovasti jotain vielä viilata.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.