IRC-Galleria

Perjantaina peltoa ja tottistaLauantai 20.06.2009 14:06

Rialle 450 askeleen peltojälki, paalulla pari namia ja siellä täällä jonkin verran. kuitenkin vähän enempi kuin edellis kerralla. Neljä kulmaa, neljä esinettä. Jälleen oltiin samaisessa pitkässä heinässä kuin viimeksikin. Paalulta lähtö oli erinomainen ja kokonaisuudessaan jäljestäminen oli tarkempaa ja rauhallisempaa. Kulmat suoriutui erinomaisesti ja mikä parasta, kaikki esineet ilmaisi itsenäisesti ja täydellisesti.

Jykälle tein 300 askelta, kaksi kulmaa ja viisi esinettä. Paalulta lähtö erinomainen ja jäljestys tosi hyvällä mallilla, mutta sitten mie mokasin... Kaksi esinettä ilmaisi itsenäisesti ja oikein, kolmannesta meni yli. Nyppäsin takaisin ja koira hieman paineistui mutta ilmaisi kuitenkin esineen. Kulmat meni tosi hyvin, neljäs esine tuotti tuskaa, Jykä ei halunnut ylittää esinettä, muttei myöskään ilmaista. Yritti kiertää, kun en sallinut istuo persiilleen ja katseli taivaille. Nenä ei mennyt enää maahan. Aikamme miihailtiin ja heitin esineen vähän kauemmas ja namitin makkaralla Jykän ja esineen välin. Viimein lähti liikkeelle ja vaivoin ilmaisi esineen. Viides esine ilmaistiin taas tosi hienosti.

Tottiksessa Jykälle BH hommia, ja nyt se perkeleen äijä sen teki.. Irti seuraamisesta lähti kätkimään paikallamakaavan siskon luo, ei tottele kieltoja, luoksetulokäskyjä, ja niin lähti äijä juoksentelemaan ympäri kenttää... Kiinni kun sain niin pientä palautetta tuli asiasta pojalle.. Paska fiilis jäi koko treenistä, vaikka kyllä niitä onnistumisiakin tuli.

Rialle pientä ylläpitotreeniä vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.