IRC-Galleria

Treeni jatkumoaLauantai 29.08.2009 01:19

Tiistai ilta jatkui Rian tottiksella, ja ihan kiva perustreeni. Paikkamakuu on nyt suuren syynin alla, ja siihen petrataan eniten.

Keskiviikkona taas peltojäljelle.
Rialla namia kohtuullisen reilusti, ei kuitenkaan yhtä paljoa kuin tiistain jäljellä. Paalulta lähtö erinomainen ja kulmatyöskentely hyvä. Kulmia olikin tämän päivän jäljellä väh. 8, esineitä kaksi. Osa kulmista oli namitettu osa ei, ja namittamattomatkin sai jo tarkkuusajon hienosti. Esineilmaisut priimaa.

Jykkiksen jäljellä oli myös kulmia paljon, ja namia oli paljon, yksi esine. Jäljestäminen on tarkentunut, ja nyt jo syö jäljeltä, pakotettuna tosin, mutta syö. Kulmat erinomaisia ja esineilmaisu priimaa. Paalulta lähdössä on vielä tekemistä.

Tostaina jälleen aamulla pellolle.
Rialle vieraan tallaama jälki, jonkin verran namitettu, huomattavasti vähemmän kuin edellisessä. Kulmia 4, eineitä kaksi. Ria ajoi jäljen todella tarkasti, joko johtui kovasta treenitahdista, tai vieraan tallaaminen vaikutti positiivisesti. Kaksi ekaa kulmaa oli namitettu, kaksi seuraavaa ei, ja ihan mielettömän hyvät kulmat. Ei Ria koskaan ole tyhjiä kulmia noin hyvin mennyt :) Esineet priimaa.

Jykällä yhden kulman syöntiharjoittelu yhdellä esineellä. Omaehtoisesti söi hyvin, ja tarkasti joka askeleen. Nou problemos.

Torstai iltana metsäjälki treeneihin, tosin tein molemmille vain esineruutua.
Rialla nostatin kolme esinettä, ja nyt tarvittiin taas motivointia kovasti, kun ruutu on alkanut selkeästi tökkimään, ja Ria tympääntymään siihen. Palkkasin jokaisen esineen pallolla erikseen ja selkeästi taas nostatti koiraa etsimään vielä lisää.

Jykän ruutu ei mennyt kovin hyvin, ekan esineen löysi tosi nopsaan ja toi hienosti, mutta sitten elkoi haihattelu. Juoksi ja eteni hyvin, mutta ei ottanut hajua. Viimein toi kakkos esineen, ja päätin palkata siitä pallolla ja viedä autoon. Heitin pallon, joka hävisi koiralta, ja minulta, ja palkkaaminen meni pallon etsimiseksi. Nostatin sitten vielä yhden esineen ja sain siitä palkattua kunnolla.

Tänään perjantaina Rialla taas tottista, tein kaikki kisaliikkeet kaverin tarkan valvovan silmän alla, ihan ok suoritus. Paikkamakuuseen taas panostettiin enempi aikaa, ja melkeen jo paloi hermo, mutta sain pidäteltyä purkausta ja jotenkuten onnistunut harjoitus takana. Kun nyt tietäisi miten edetä, koiralla on tosi kivaa ja se vaan lällättelee mulle paikallamakuussa, mutta jos pistän ruotuun, paineistuu liikaa eikä suorituksesta tule onnistunutta. Nyt rauhan ja patoiamisen kautta yritetään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.