IRC-Galleria

Treenattu onKeskiviikko 23.09.2009 12:18

On hieman jäänyt kirjoittelematta treenit.
Erikoisjälkikokeen jälkeisellä viikolla ei hirveästi tullut rehkittyä, tottista tehtiin tiistaina Jykän kanssa ja keskiviikkona Rian kanssa. Ei mitään kummemmin mainittavaa, Rian kanssa alkaa vaan ajatukset heräämään treenien muuttamisesta. Koira on niin rutinoitunut hommiin että huomaa sen jopa tympiintyvän välillä. Joten alan nyt rikkomaan kaavaa sen kanssa ja opettelemaan kaikkea uutta hömppä juttua, josko se into jo osattuihin juttuihinkin taas nousisi. Samaisella viikolla perjantaina lähdettiin metsään Rian kanssa, kaveri tallasi 700m jäljen ja ylim. janan. Opetin myös Rialle uutta, pudonneen esineen noutoa. Jälki meni tosi hyvin, ja hyvä oli huomata hakkuuaukolla kuinka Ria tarkentaa itse työskentelyään tosi upeasti.

Sunnuntaina käytiin maaningalla Rian kanssa luonnetestissä. Muutama yllättävä juttu kävi, jota en koirasta olisi uskonut, mutta onpahan nyt nähty nekin :D Jokatapauksessa testi tulos hyväksytty, 95p. Mikä huvittavinta, niin Tessa ja Ria keskenään NIIIN erilaiset, mutta loppupisteet ja osa-alueet tosi samanlaiset. Että mitä ne nyt sitten koirasta kertoo, toivottavasti jollekulle jotakin :)
Sunnuntaina myös kasvattini Yola oli suoriutumassa, BH:ssa, ja hyväksytty tuli päivän parhaalkla tottiksella :) Mahtavaa!

No sitten tämän viikon treenit,
Maanantaina aamulla pellolle Rian ja Jykän kanssa, ja superhienosti menikin. Yritin aiheuttaa tilannetta jossa Ria olisi noukkinut esineitä suuhunta, mutta ei sitten millään.. Olisi nyt edes kerran yrittänyt. Illalla sitten tottistelemaan Rian kanssa, paljon hömppää, välissä pieniä "oikeita juttuja". Noutokapulan viskelyä ja innon ja vauhdin uudelleen hakemista.

Tiistaina tottista molempien kanssa, ei muuta erityismainintaa kuin Rian noutoharjoitukset. Tein noudot patukan kanssa, ja perskule että sitä vauhtia piisaa, toivotaan että saan siirrettyä vauhdin myös kapulaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.