IRC-Galleria

Treeniä ja kisaaSunnuntai 18.10.2009 19:58

Hulluna ollaan viikko painettu treeniä, en enää edes muista mitä milloinkin ja miten on mennyt, mutta ei kai sillä niin suurta merkitystä.

Jokatapauksessa tänään ajeltiin Rian kanssa Lieksaan IPO kokeeseen. Ajatuksella ei se ota jos ei annakaan, ja sittenpähän tiedetään mikä on mein koulutustaso.

Aamusta tietenkin aloitettiin pelloilla eli osa A, Rian jäljestys oli upeaa, kulmatkin niin hienosti ja tarkasti että :) Mutta harmillisesti kakkos esineen ylitti. A-osan pisteet 84p.

No siitä piti sitten jatkaa kentälle, ja hiljaa mielessä toivoin jotain mokaa jotta ei tartteisi C-osaan mennä.. Ja mitä vielä, tottis pisteet 90p!!! Siinä vaiheessa polvet tutisi ja vatsaa väänsi, mielessä vain ajatus että C-osaan on mentävä. B-osassa pikkuviboja vain, kuten kerranpari pieni vinotus, kapulan luovutuksessa pureskelua ja eteenmenon maahanmeno hidas, en kaikkea edes muista.

C-osan aloitus oli todella sekavaa, mie en tienny mistään mitään ja paniikissa lähdin koiraa räpeltämään autosta. Olin aiemmin hämynä jo jättänyt oman hihan auton taakse odottamaan. Koiran ollessa vielä autossa supattelin sitten "äijä on siellä, se paska äijä.." koira ihan täpinöissään. Ja sillä samalla hetkellä joku ihminen menee miun auton ohi varaston taa jonka Ria sitten otti silmätikukseen. Kentälle kuitenkin mentiin vielä toiveikkaana, ja ekalle piilolle lähetettyäni ampaisi koira suoraan varaston kulmalle, kun ei "äijää" näkynyt bongasi autoni takaa hihan... Puri sitä hetken ja tuli luo huudettuani. Uusi yritys ja taas koira painelee hihalle auton luo.. Siitäpä sitten tuli keskeytys :D

Harmi että sitä kaivattua kokemusta siitä C-osasta ei saatu vieläkään, ensi kesänä ehkä sitten taas kokeilemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.