IRC-Galleria

Remppaa ja treeniäLauantai 28.07.2007 02:32

Tänään alkoi muodostumaan oviaukko tuohon eteiseen :) Hirveä hommahan siinä oli, eikä läpi asti ole vieläkään.. Seinä siis päälle 40cm paksua harkkoa.

Menin selkielle tallaamaan ja merkkaamaan hakualuetta huomisia kisoja varten, kun menen sinne maalimieheksi kököttämään :) Muutama tunti hurahtikin siellä.

Illalla sitten vielä purutreeneihin. Saatiin viimein ihan oma hihakin :D Ja se tuntui sopivan Rialle hyvin. Saatiin paljon kehuja siitä miten Ria on edistynyt kovin, ja ens kerralla kuulema aletaan harjoittelemaan piilonkiertoja, hui :D Tänään oli painotettu vietinvaihto treeniin, ja hyvin meni siis. Jäi huvittamaan kun maalimies sitten treenin päätteeksi kysyi että omistanko mie ketjukaulainta Rialle, totesin että tokihan mie. Sit sanoi että laita se ens kerralla, häntä kun ällöttää kattoo tuota pinkkiä dimangi pantaa :D Mut höh, tyylistä ei tingitä edes purutreeneissä :DD No kattoo jos sen mieliksi sit laittais ketjun :)

Ja hitto nuo rotat ei enään pysy tuolla häkissään.. Vaikka miten tukin tuota reikää niin sieltä ne vaan pujahtelee. Treeneistä kun kotiuduin, niin taas kolme oli karussa, jipii.. Pitää hommata pian uusi pohja tuohon, ei tuota reikää enää tukituksi saa mitenkään kunnolla :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.