IRC-Galleria

DobberikoulutusSunnuntai 19.08.2007 16:58

ALkoikin tänään aikaisemmin, kun meillä oli omat näyttelytreenit alussa :) Paljon hyviä vinkkejä tuli meidänkin esiintymiseen :)

Tessan kanssa tottista ensin. Perus kilpailuliikkeet käytiin läpi. Kaik meni oikeestaan aika moitteettomasti. Lopuksi ihmisryhmää niin, että oli kaksi koirakkoa yhtäaikaa pyörimässä samassa ryhmässä, pikkuisen häiriötä :) Ja hyvinhän sekin meni. Ja Tessukka sai lopuksi purra hihaa kaverin kanssa :) Ja olipas Tesunen taas onnellinen ilme naamalla kun tosihommiin pääsi :DD

Rialla tottista ensin. Liikkeestä istuminenkin toimi tänään oikein hyvin. Niin ne vaan kikkaviitoset auttaa, ainakin hetkeksi :D Liikkeestä maahan oli oikein hieno, ja seuraamisetkin maittoi likalle tänään erittäin mieluusti :) Noutoa treenattiin, ja lähes mallikkaastihan se menee, vielä tuppaa jäämään liika kauas minusta, muuten hyvä, sekä hyppynoutoa otettiin, ja siinä sama homma että jää kauas. Mutta ei tuota sen kummemmin jääty tahkoomaan, ku kisomaan ei vielä ole mikään kiire, ens vuonna ehkä :) Rialle otin ihmisryhmää samalla lailla ku Tessallekin, eli toinen koira oli häiriönä pyörimässä samassa ryhmässä, ja hienosti meni.

Remppa on edennyt nyt siihen vaiheeseen jotta seinässäni on reikä :) Eli uusi oviaukko on viimein tehty :D Lisäsin rempasta pari kuvaakiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.