IRC-Galleria

UlkoiluaTorstai 29.11.2007 14:26

Kaveri tuli kylään aamusta, ja juotiin kaverin synttärikaffet kera herkkujen :)

Sittenpä lähettiin koiria juoksuttamaan mettään, ei ookkaan tytöt taas vähään aikaan päässy kirmailemaan Narsun kanssa, oli lystiä :D

Kepoisesti pari tuntinen vierähti :) Ja kohta pitäisi taas kouluun kammeta..

Siivousinto tuli ja meni...Keskiviikko 28.11.2007 14:15

Aamumpäivän oon kärvistelly kotona, kun kouluun tarviaa mennä vasta 14.00.
Noh, päätinpä sitten alkaa siivoamaan taas pitkästä aikaa :D Ja oikeen hyvinhän mie alkuun pääsin, sain viimein nuo remppa vehkeet, ts. maalipöntöt, pahvilaatikot, ylim. levyt, listat ymym pois nurkista :) Ja pyykkiä pessyt urakalla ja kaapit järjestelin järkevämmin. No siihen se sitten tyssäsikin :D

Pitäisi siis oikeesti vielä siivota, imuroida ja luututa ym. Ei enää jaksa :D

TottistaTiistai 27.11.2007 23:10

Ripsulan kanssa taas tottistellen tänään :)

Otettiin ihan tuttua juttua, seuraamista, liikkeestä maahan, ja istuminen ja luoksetulo kera jarrujen :D Sitten alettiin muistelemaan seisomaan jäämistä. Kesällähän opetin sen Ripsulle, mut on jäänyt sitten reenamatta tokokisan jälkeen se, ja Ripsukin näköjään unohtanut moisen liikkeen. Joten aloitettiin alusta, ja oikein hyvinhän se alkoi muistumaan mieleen :) Sitten eteenmenoa. Ensin muutama kerta suoraan pallolle, sitten liinavarmistein maahanmenon kanssa. Vähän hämillään oli ipana kun piti maahan mennä kesken hyvän vauhdin, mut hoksasi nopsaan. Kiva pitkästä aikaa ottaa vähän uutta opittavaa reeneihin mukaan :)

Käväisin kotimatkalla äiskän luona, ja päätettiin vähän herkutella. Tehtiin kermavaahto-rahka-"marja" -mössöä. Noh, muuten ihan hyvin, mutta ei tullut sitten tarkemmin tutkittua, kun pakastin purkissa luki vadelma. Kun mössö oli sekaisin, niin siinä vaiheessa huomattiin että meni sitten purkillinen karviaista sinne.. Oli vähän kirpakkaa :DD Mut syötiin, tietenkin :D

Samperin shoppailija..Maanantai 26.11.2007 21:34

Nojoo.. hyvällä mallilla oli säästäminen tammikuun isoa rysäystä varten, vaan eipä enää.

Tuli reissun päällä jo shoppailtua ihan kiitettävästi, ja sitten tänään kävin ostamassa maaleja koulussa tehtävään työhön sekä ne miun ihanaiset keittiön laatat.

Koskahan sitä sais sit edes aikaiseksi alkaa laatottamaan..

TreenitSunnuntai 25.11.2007 14:55

Ripsun kanssa käytiin purutreeneissä.
Menihän tuo taas paremmin, tai no mie luulin et meni huonosti, mut maalimiehen kertoman mukaan hyvin meni..

Palaute: Hyvin haukkuu piilolla, hallinta on hyvällä mallilla, puree hyvin ja pitää otteensa. Huonoa sitten tuo kun Ria voittaa tyynyn/hihan, niin alkaa se hervoton mällääminen. Rauhoittuu kyllä, mutta siitä huolimatta suu käy. Maalimies sanoi et ei tästä pääse mihinkään, se tekee noin, joten se on semmonen Rian "juttu". Hyväksyttäköön se. Pääasia että purussa ei kuitenkaan mällää, niinkuin ei teekkään.

Ja treenaaminen siis jatkuu, ei jäädä tauolle.

Tänään sitten ei ollu hakutreenejä, kun ei saatu porukkaa riittävästi paikalle, kaksisteen on jo aika ankeeta reeniä :D Mutta ensi viikolla sitten.

Reissaamista :)Perjantai 23.11.2007 21:13

Tänään kotiuduttiin Tessan kanssa :)

Eli tiistaina lähdettiin ajelemaan. En jaksanu enää odottaa jotta tulokset tulisi progesta. Eli vähän ennen 12 lähdettiin. Kahden maissa soitin eläinlekurille proge tuloksia, ja 3,6 oli. Eli tiistai ihan hyvä päivä lähteä :) Matkalla pysähdyin Mikkelissä Ramboa ja Reettaa moikkaamassa ja kahvettelemassa siellä :) Ja matka jatkui Mäntsälään. Mäntsälässä oltiin puol seittämän maissa. Tessa ja Demoni sai tutustua pihalla ja leikkiä. Sisällä kosiskeltiin ja leikki jatkui.
Tiistaina Demoni astui Tessan kaksi kertaa.
Keskiviikkona lähdin aamulla Tessa kyydissä Riihimäelle. Kävin Ripsun kasvattajaa moikkaamassa ja kahvittelemassa. Ja kurkinpa pieniä pentusiakin siellä :) Riihimäeltä Hyvinkäälle, kävin vähän kylällä pyörimässä ja löytyi sieltä uudet kengätkin :) Illaksi taas Mäntsälään, ja keskiviikkona Demoni astui Tessan kerran.
Torstaina sitten aamulla suunnistin helsinkiin. Kävin itäkeskuksella ja ikeassa shoppailemassa. Ja illaksi taas mäntsään. Ja torstainakin Demoni astui Tessan kerran. Tämän jälkeen Tessa ei enää tarjoutunut, eli aika hyvät päivät oltiin reissussa :)

Mie oon niiiiiin tyytyväinen tähän reissuun, koirat sai ihan oma aloitteisesti toimia ja touhuta ja kaikki todellakin onnistui paremmin kuin hyvin :) Mitään apua eivät tarvinneet, toki sitten oltiin vieressä seuraamassa ettei vahinkoa pääse tapahtumaan.

Ja tosi mukava oli että saatiin yöpyä Katjan luona, helpotti huomattavasti reissaamista :)

Tänään sitten aamulla 8 lähsin ajelemaan takaisin päin, ja Mikkelissähän se piti pysähtyä kahvittelemaan ja syömään :) Kiitos Reetta kesktityksestä :)

Reissu läheneeMaanantai 19.11.2007 12:21

Tosiaan käytiin progeissa tuossa aamulla, ja huomiseen pitäisi jännätä tuloksia..
Mut sit mulla iski kauhu, entä jos sittenkin huomenna on myöhäistä :D Tessa kun härkkää Riaa ihan jatkuvaan... Noh, pienen panikoinnin jälkeen menin Tesun kans käymään kaverin luona jolla uros. Pienet nuuskimiset ensin, vähän jopa kosiskelua, mut sit ku uros kävi nuuskimassa tiiviimmin, niin rukkaset anto Tessunen :D Eli ei ainakaan tänään lähdetä vielä. Ootellaan nyt niitä tuloksia ihan rauhassa huomiseen :)

Koulusta nyt jäi käymättä aamutunnit tän häsläyksen takia, mut 12 menen sitten seuraaville tunneille.

Jyväskylä KVMaanantai 19.11.2007 09:01

Lähdin Saijan kyydissä Jyväskylän näyttelyyn mukaan. Ei ollu omia koiria sinne ilmotettuna, mut Luluhan oli kehään ilmoitettu :)

Lulun luokkaan oli 6 koiraa ilmoitettu, mut kaik oli poissa.. Joten Lulu sai Erin ja luokkavoiton :D PN kehässä ei sitten sijoittunut.

Tänään mennään Tesun kaa lekurille käymään.

Treeniä ja remppaaLauantai 17.11.2007 16:44

Sainpas eilen tuon katon maalattua :D

Tänä aamuna kävin tilaamassa keittiöön laatat, viikon päästä maanantaina tuloovat :) Pääsöö laatoittelemaan.

Tänään oli myös hakutreenit Tessukan kanssa ja tosi hienostihan se meni lumihangessa :)

Remppa kuulumisia pitkästä aikaaTorstai 15.11.2007 19:32

On vähän hommat seissy tällä saralla...
Keittiö on yks hyrskyn myrskyn kun hommat kesken. Tänään otin jo vähän itteeni niskasta kiinni ja sain kittailtua katon ja uudet ikkunan ympärykset sekä uuden seinälevyn. Ajattelin että katon voisi maalata, mut josko ensin raaputtelisi valmiiksi tuon yhden seinän, eli se seinä mistä joskus revin sen lasikuitutapetin pois. Sen kun saisi hiottua niin sitten voisi alkaa kattoa maalaamaan, sen jälkeen siirtyä seinien maaluuseen :D