IRC-Galleria

TreeniäPerjantai 14.12.2007 00:10

Eli Rian purutreenit oli tänään.
Oikein kivasti meni, hallinta hyvä, haukku hyvä, piilolla olo ihan hyvä, puru pitävä. Maalimiehemme mielestä edelleen Rialla on joku "paniikki" siinä purussa, mutta mistä johtuu että mie en vaan vieläkään sitä huomaa... Luultavasti se on "panikoimista" kun Ria murisee maalimiehelle purussa.. Tiedä häntä.. Olis ihan kiva jos mie joskus vielä tästä lajista jotain ymmärtäisin..

Mutta miun mielestä meni oikein hyvin treeni, jopa irrotukset onnistui tosi hienosti tänään :)Kouluprojekti on VALMIS!!! Vihdoin ja viimein :D

Ihan vähän volinaa..Torstai 13.12.2007 15:40

Eilinen meni tosiaan myöhää iltaa myöten tuon projektin parissa... Tänään aamulla lähdettiin tytyjen kanssa mettään, ja puolisen tuntia siellä kerettiin olla kun alkoi kuulumaan koiran haukuntaa ja pyssyn pauketta jostain kaukaisuudesta. Päätin että ei jäädä odottamaan mikä sieltä metsästä mahtaa rynniä vastaan, joten lähdettiin pois... Mutta olihan noilla tytöillä ihan lystiä senkin vähän aikaa siellä kirmailla :)

Kotiin tultiin ja vähän aamupalaa naamaan ja eikun projektin kimppuun uudestaan. Nyt alkaa olla tietokone puolen hommat tehtynä, eli siis huonekortit ja esitys kuvat koossa. Vielä nuo perspektiivi piirrokset ja pohjapiirrot pitäisi värittää käsin, se ei onneksi oo enää iso homma. Joten voiton puolella ollaan. Nyt on pakko alkaa pitämään paussia kun päähänkin alkaa särkemään tää tietokoneella kökkiminen..

Illalla pääsöö reenaamaan :)

KouluhommiaKeskiviikko 12.12.2007 22:57

Tänään oon koko päivän tehny tuota kouluprojektia... Silmät kuivaa päähän ja sormet on jäässä :D Perjantaina pitäisi olla esittelyvalmiudessa.

Tessa on lihonu nyt ihan selkeesti.. En mie oikeesti sitä nyt niin paljoa syötä... Nyt tosin liikkumaan on päässy vähempi kun mie oon näitten koulujuttujen parissa joutunu kotona kökkimään, mut huomenna on vapaapäivä koulusta, ja mennään mettään kunnon lenkille :)

Treeniä ja muutaTiistai 11.12.2007 23:52

Tänään oli autocad koe.. Kiireessä ei oo koskaan kiva tehdä koetta joka vaatii tarkkuutta ja aikaa.. En tiiä yhtään kuinka meni.. Eikä ollu koe edes helpoimmasta päästä..

Kotio koirat hakemaan ja reeneihin tottistelemaan. Tessakin pääsi kunnolla hommiin. Seuraamisia, liikkeestä pysähdyksiä, eteenmenoja ym muuta mukavaa :)

Ja Ripsu sitten tosi toimiin. Noudot vähän tökkii, kun suvilumi menee aina Rian kurkkuun kun ottaa kapulan suuhun.. Siitä on nyt tullu vähän ällötys juttu. Mutta tekee kuitenkin vaikkakin ei niin tarmolla. Eteenmenoja, hyppynoutoa, estenoutoa ymym. Ja seisomaan jääminen pelittää nyt tosi hienosti :)
Ja loppuun henkilöryhmää. Tosi hyvä reeni oli.

Kaverin kanssa lopuksi vielä pällisteltiin Tessan massua, ja kaverikin huomasi lihomisen. Tosin aina on muistettava mainita että on se kyllä syönykin :D


Loppuviikosta isköö paniikki koulutehtävien kanssa.. En oo sit ollu niin ahkera mitä olin päättänyt.. enkä siis riittävän päättäväinenkään :D Hommat roikkuu osa puolivalmiina, osa vielä koskemattomana. Osa onneksi sentään on jo valmiinakin.

TreeniäSunnuntai 09.12.2007 20:19

Aamusella taas dobberitreeneihin kentälle.
Rian kanssa reenasin, Liikkeestä maahan ja istu sekä seiso. Seisomisen on nyt oppinut hyvin, vielä pieni käsimerkki apuna ollen. Maahanmenoa sekä eteenemenoa, kerran maahan menon kanssa. Ja kun kenttä oli sula, niin otettiinpa pitkästä aikaa noutoja tasamaalla, hypyllä ja esteellä. Hyppynoudossa oli Rialla vähän muita mietteitä, kun vieressä pallon kanssa riekkuva Lulu olisi ollut paaaljon kiinnostavampi, ja kerranhan se Ria sitten karkasikin Lulun luo. Ei karannut sen jälkeen enää :D

Ja voe hyvänen tavaton kun noita pieniä pentusia tuolla kentällä pyörii.. ei yhtään oo pentukuume.. ei..

Tottisteluista suunnattiin taas hakuilemaan. Tessa sai kolme ukkoa etsiä. Annoin maalimiehille vapaat kädet, menköön mihin tykkäävät :D Ja hyvinhän ne lytyi, yksi oli jopa jäänyt piiloon ihan muutaman metrin päähän keskilinjasta. Ohihan Tessa ekana pyyhälti, kun tottunut että ukot on takana saakka, mutta hyvä on tehdä vaihtelevia treenejä :) Tosi hienosti meni kaikki.

Ja Rialle otettiin lopussa vielä ilmaisu treeniä, ja mielettömän hyvinhän se meni :)

Jei mikä päivä :DSunnuntai 09.12.2007 00:33

Jesss, viimeinkin keittiö laatoitettu. 10 aamulla aloitin urakan, neljältä oli valmista :D Kuvaa tulee toivon mukaan piakkoin, tosin saumatahan tuo vielä pitää.

Kuudeksi sitten Julielle josepan pikkujouluihin. Oli aivan mahtavat pirskeet mahtavassa seurassa :DD Hyvää ruokaa, koira-aiheisia kilpailuja sekä arvontaa. Ja kyllähän sieltä jotain kotiin tuomisiakin tuli :)

Aivan mielettömän ihana päivä takana, nyt unille :)

Kohta helepottaa :)Perjantai 07.12.2007 19:24

Ensimmäinen etappi asiakastyöstä käytynä :) Vielä viimeiset pikkumuutokset ja se on valmis :)

Pari muutakin tehtävää pitäisi tehhä ennen joulua, mutta kyllä tässä voiton puolella jo kai ollaan :D Ensi lukuvuonna taas uudet haasteet.


Huomenna vois olla ahkera ja alkaa laatoittamaan tuota keittiötä :D

Lisää treeniäPerjantai 07.12.2007 00:25

Ripsun purutreenitkin oli tänään.

Ihan ok meni, tosin muutamia kämmejä sattui, sekä koiralle että etenkin mulle :D Mulla tuo kuullun ymmärrys ei ole ihan parhaasta päästä, kun sanotaan että tee näin, niin varmasti menee just väärin päin :D

No, mutta selvittiin reenistä. Tosi hyvä vartiointi ja hallinta edelleen. Puree ja vastustaa, mutta joku siinä mättää edelleen. Mutta oikein kivasti saatiin palautetta ja kotitehtäviä. Aiemmat tehtävät on ihan hyvin mennyt perille, eli tuo irrotusten tarkkuus. Nyt sitten vähän höllätään tekniikkaa. Ja kantamista ollaan harjoiteltu, siis lähinnä miun ohjaamista kantamisessa. Ja sekin onnistui tänään hyvin.

TreeniäTorstai 06.12.2007 14:59

Kentälle Tesun ja Ripsun kanssa, ja kaverikin tuli :)

Tessa sai tottistella kaverin kanssa, ja ihan intona oli mammeli hommista. Nyt ihan hyvin jo toimii kaverillakin. Vähän kun saa varmuutta hommaan ja yhteisen sävelen, niin kyl se siitä :D Pari kertaa Tessa koitti jallittaa kaveria. Otettiin siinä kentällä "hakuakin" kaverin ohjaamana. Ukko meni lumipenkan taakse ja kaveri laitto menemään, oikein hyvin meni ilmaisuineen päivineen. Ei oo näköjään Tessalle hirveesti merkitystä kuka niitä käskyjä jakelee :)

Riallekin tein tottista, liikkeestä jäämiset, luoksetulo. Illalla sit enempi ku on ihan "oikeet" reenit tiedossa.

EilisestäKeskiviikko 05.12.2007 20:09

Eilen taas reenailtiin ihan urakalla. Saija ja Lulu tuli myös :)

Keskityttiin enimmäkseen Lulun treenaamiseen, mutta kerkisin aika paljon Ripsunkin kanssa tekemään. Kovasti harjoiteltiin liikkeestä seisomista, toko hyppyä seisomisen kanssa, ja eteenmenoa maahanmenolla ja ilman. Liikkeestä seisominen takkuaa vähän, mutta ihan hyvällä mallilla alkaa olemaan. Eteenmenossa on alkanut vähän ennakoimaan maahanmenoa, joten enempi vaan pitää tehdä suoraa palkkaa. Noutoja tehtiin ihan vähän, meni aika vaikeeksi kun kapula hukkui lumeen, ja meni etsintä hommiksi koko juttu. Sama juttu oli pallolla palkkaamisessa, pallot hävisi vähän väliä mikä minnekin..

Loppuun treenattiin tietysti myös henkiklöryhmää ja haku ilmaisua. Ripsu on jo hoksannut rullat ja näytöt tosi hienosti :)

Eilis iltana messengerini valtasi viirus, joka lähetteli viruslinkkiä kaikille yhteystieto luettelossani olleille.. Tänään tein puhdistuksen koneeseen, eikä olevinaan viiruksia löytynyt. Meseä en käytä ennekuin osaavampi nörtti tuloo paikkaamaan sen :D


Tänään pitäsi lähteä humpilla pyörähtämään :D