IRC-Galleria

Kyllä se aika menee nopsaanSunnuntai 27.01.2008 21:31

Huomenna tuloovat Yyläiset jo viikon ikään. Vastahan me oltiin lekurilla vauvoja vastaanottamassa...

Huomenna onkin punnituspäivä ja yksi viikkois kuvaus päivä :D

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 17:28

Ruoka probleemat selvisi onneksi.
Tänään kävin Rian ruuan hakemassa m&m:stä.
Juttelin puhelimessa kuopion m&m myyjän kanssa, ja miten ihanaa, sieltä sain starteria, ja vielä kasvattaja alennusket päälle :) Kaveri tuo sunnuntaina tullessaan. Aikas hienoa.

Kotosalla on oiekin hyvin mennyt, pikkuinen pentukin on jo saanut vähän painoaan kasvatettua :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 18:24

Päivä on mennyt mainiosti :) Vaavat syö hyvin ja samoin Tessa.

Tessa osaa olla tosi nätisti ja varovasti pentujen kanssa, joten niinpä uskaltauduin irtaantumaan kotoa hetkeksi. Rian ruoka on lopussa, niin ajattelin käydä m&m ostamassa lisää ja samalla varalle Tessan penturuokaa myöskin, vaikka sitä vielä puoli saavia onkin.

No mutta, Rian ruokaa ei ollut.. Huomenna kuulema tulee. Samoiten kiinnitin huomiota että starteria ei myöskään ollut hyllyssä, joten päätinpä siitä kysäistä kun kuitenkin aiemmin mulle sanottu et sitä on aina hyllyssä. Ja vasta ensi viikolla tulee sitä! Pitää voivoa että tuo riittää siihen saakka. Tessa kuitenkin syö 4-5 kertaa päivässä.

Kävin sitten itsellenikin kaupassa samalla reissulla. Tunti meni, ja kotona kaikki erittäin hyvin :)

Voi jestas mikä päiväTiistai 22.01.2008 09:29

Eilinen siis.
Pentuja ei alkanut kuulumaan vaikka supistuksia tuli. Lähdettiin kiikuttamaan Tessaa eläinlääkäriin. Röntgen kuvassa näkyi hirmuinen läjä pentuja, mutta yksikään ei ollut synnytyskanavassa, joten suuri epäily tuli että joku on poikittain siinä edessä. Joten päätettiin leikata, mikä oli mulle tosi kova pala... Selvisi että Tessalla oli kohtu kiertynyt niin ettei sieltä kukaan olisikaan päässy ulos..
Pari tuntia odoteltiin leikkaukseen pääsyä, ja sitten se alkoi. Olin puhdistamassa pentuja mukana, ja siinä vaiheessa kun ensimmäisen rääkäisyt kuului, mielikin kirkastui :) Masussa oli 10 pentua, joista kolme lähetettiin sateenkaarisilloille vakavien kehityshäiriöiden vuoksi (vatsat auki). Kotiin tuli siis 7 naperoa, 2 tytsyä ja 5 poitsua.

Tessa oli leikkauksen jäljiltä aivan pihalla, eikä tuntunut tajuavat pennuista yhtikäs mitään. Mutta pyllyn puhdistus sessio sai Tessan kiinnostumaan todenteolla, ja siitä sen katse kirkastui ja Tessa pesi kaikki pennut vuorotellen ja moneen kertaan, ja vain pari tuntia leikkauksen loputtua oli jo imettämässä katrastaan :) Kyllä tuli tippa linssiin, myönnetään. Oli se niin liikuttavaa katsottavaa.

Univelkoja oli hiukan ehtinyt kertyä, edellisenä yönä sain nukuttua vain puolisen tuntia, ja tämäkin yö meni aika levottomasti kun Tessa ihan väkisin halusi kuljetella vauvojaan miun patjalle ja hoivata niitä siinä :)

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 10:22

No ei syntynyt eilen vaavoja ei :D Mutta tänään syntyy.

Avautumisvaihe kestänyt nyt 17h. Ja mie valvonu koko yön. Puol tuntia nukahdin tuossa pikkutunneilla.

Kaveri joutui lähtemään töihin kuudeksi, joten mie toivon että Tessa pihtaisi vielä 12 saakka ennenkuin alkaa synnyttelemään. Ja siltähän tuo vähän vaikuttaisikin.

AvautumisvaiheSunnuntai 20.01.2008 18:22

Tänään siis syntyy kyllä pienoiset, viimeistään yöllä. Avautumisvaihe alkoi 14.30.

Kovasti nukkuu Tessa, ja välillä käy pentulaatikossa kuopaisemassa peitteitä. Ruoka tosin vielä maistui hyvinkin.

Meinaa vähän jänskättämään ruveta :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.01.2008 12:05

Tessa vaan tyytyväisenä köllöttelee. Aamuruokakin maistui tosi hyvin. Eilen oli pientä levottomuutta, mut ei tänään huomaa mitään. Massu on kyllä laskeutunut, joten toivottavasti olisi tänään vaavoja odotettavissa.. Tänään olisi hyvä päivä syntyä :D

Saas nähdä.

Tylseee...Torstai 17.01.2008 21:00

Käväisin tänäänkin pikaisilla tunneilla koululla kun ei tuolla Tessalla mitää hätää tunnu olevan :)
Sittenpä oon loppupäivän istuskellu kotosalla.. Kyylänny mammaa, ja taas istuskellu. Ei merkkiäkään.

Eilen sain sentään laatat saumattua, viimeinkin. Nyt pitäisi tälle tiineyden loppuajalle keksiä jotain järkevää tekemistä...

Inspiraatiota ja sen puutetta...Keskiviikko 16.01.2008 17:32

Koulussa taas kyllä kaik menee niin vaikeimman kautta ku olla voi... Lukujärjestykset muuttuu jatkuvasti ja uusia kursseja tupataan lisää.. No, ei voi mittään.. Vielä tän viikonkin oon koulussa käyny ku aika lyhyitä päiviä on ollu ja huominen ja perjantaikin olis ihan lyhyitä päiviä, niin jos ei Tessa oikeita anna, niin käyn vielä tämän viikon loppuun. Säästyypähän enemmiltä korvaamisilta.

Kouluinspiraatio siis on aivan nollassaan.

Kotona nyt sitten intouduin, siivosin, ja keräsin matot pois lattioilta. Tein koevedoksen keittiön laattasaumaamiseen. Odottelen että se kuivuu niin näkee jotta on varmasti hyvä tuo sauman sävy. Sittenpä sitä voisi saumatakkin tuon koko laatoituksen. Eihän tuo taas oo pitkään tuossa odotellutkaan. Se kummempia remppahommia en kyllä mieti enää, tai miettiähän saa, mutten tee :)
Kunhan vielä maalin seinään saisi niin sitten voisi vaikka julkaista uuden keittiökuvankin täällä.

Tessa-reppanalla on tosi tukalat oltavat tuon mahansa kanssa.. Uni ja ruoka vaan maistuu.

Ihanuus :)Maanantai 14.01.2008 19:38

Kävinpäs tänään elämäni ensimmäistä kertaa hierojalla :) Nuo lavat ja niska ja selkä kun on pitkän aikaa ollu jo karseessa kunnossa. Ja kyllä se olikin taivaallista! Vähän on näin ekan kerran jälkeen hellänä selkä, mutta se kuuluu asiaan. Meinaan nyt alkaa ihan säännöllisesti kyllä käymään, iso apu noihin lapojen kramppeihin varmasti.