IRC-Galleria

Jälleen tekemistä koko päivänTiistai 17.06.2008 01:37

Aamusta maalasin keittiön kertaalleen, toinen kerros pitäisi huomenna saada mahdollisesti maalattua. Kylättelijöitä kävi pitkin päivää. Iltasemmasta sitten mentiin kaverin kans koiria juoksuttamaan ja siitä suoraan näyttelytreeneihin dobberiporukan kanssa. Ruotsin matka lähenee :) Jänskättää.

Iltasella vielä kävin kotoa paistinpannun ja eikun Saijan luo kokkailemaan. Tehtiin tortilloja, ja syötiinkin ihan kunnolla :)

TottistaMaanantai 16.06.2008 00:52

Rian kanssa sivulle tuloja, tänään hieman apuvalinettä käyttäen, ja eihän tuota tarvinnut kovin monesti käyttää kun alkoi sujumaan :) seisomaan jääminen tuotti aluksi ongelmaa, mut älysinpä että mulla väärä käsky.. aly hoi taas kerran. Kun käsky sattui oikein, jäi koirakin seisomaan. Noudoissa ei ongelmaa ja eteenlähetystä suoralla palkalla. Treeneissä vähän kuvailtiin noita noutoja, ihan kivoja kuvia saatiin. Ja saatiinpä pikku Jolastakin uuden kuvat kotisivuille :)

Loppupäivä menikin sitten Saijan muuttokaverina.

Kisapäivä jälleenLauantai 14.06.2008 16:47

Käytiin kokeilemassa jälki2 tänään Joensuussa.
Maastossa tökki tänään. Jana oli ihan ok, törmäsi jälkeen, vähän pyöri ja lähti takajäljelle. Tuomarin kutsusta vaihdettiin suunta. Eka keppi oli ihan lähellä ja ilmaisu hyvä. Sittenpä tarvottiinkin piiiitkä matka ennen seuraavaa, Ria oli aivan kuumissaan kieli pitkällä eikä keppi meinannut edes suussa pysyä. Jatkettiin matkaa ja sitten löytyi taas keppi, ja se olikin 6. keppi. Ria reppana aivan väsynyt, meillä oli vielä 15min kellossa aikaa. Kävin juottamassa Rian autolla ja takasin metsään. Jälki vielä löydettiin, mutta ei keppejä. Harmitti kyllä, mutta näitä sattuu. Helpotti kyllä kun kaavion katsoin että koko ajan se jäljellä oli. Oliko syynä paha sivutuuli vai kuumuus vai muuten vain eti kepit huvittanut, mikä sitten olikaan, niin kovan työn Ripsu silti teki ja mamma on ylpeä.

Ajattelin jotta mennään loppuun saakka harjoituksen vuoksi, mutta esineruudussa tapahtuneen harmillisen onnettomuuden jälkeen hylkäsin tottisosuuden, ei toinna. Esineruutu oli tien vieressä, tien toisella laidalla tosi harva silmäinen ohut ketalli aita. Eka esine löytyi hyvin, toista esinettä etsiessä Ria tuli tyhjältä miun luo kovaa vauhtia, jarrut ei toiminut, aikä nähnyt aitaverkkoa ja suu auki aitaa päin... Vähän aikaa äimisteli ja sitten alkoi minua väistämään hieman, meni vielä metsään, muttei halunnut enää työskennellä. Etujalkaansa varoi, joten kyllä sattui, suuhun ei onneksi ainakaan tullut mitään näkyvää vauriota. Tuo harmitti vielä enemmän kuin jälki, piti mennä onneaan vaan kokeilemaan. Tottiksesta luovuin koska Ria otti törmäyksen jokseenkin "rangaistuksena" minulta koska vähän väisteli. keskilinjalla. Mutta suorituksen keskeytettyäni palautui hyvin ja leikittiin autolla.

Tottikset kävin tietenkin katsomassa ja treenikaveria tsemppaamassa, ja JK2 heille tulikin :)

Meidän tämän päivän pisteet maasto 120p kesk.

Rialle pieni jälkiPerjantai 13.06.2008 16:28

Jana taas päin persiitä.. Kivakiva. No, mutta sain paikattua, toivottavasti ainakin riittävän hyvin. Jäljellä oli neljä kulmaa ja jeljä keppiä, niissä ei ongelmia.. Vieläköhän illalla kävisi parit janat tekemässä.. Argh..

Otinpa Riasta vähän kuvia metsässä, pari jopa ihan hyvin onnistunuttakin :)

Touhua ja treeniäPerjantai 13.06.2008 00:38

Aamulla aloin ahkeroimaan, keittiöremppa jatkuu viimeinkin!!!
Sain hiottua ja tasoitettua tuon pääty seinän ja maalasin pohjamaalinkin. Vielä jäi huomiselle toinen tasoitus ja pintamaalaus. Kävin maaliakin jo ostamassa. Käväisin koululle harjoittelulaput viemässä. Veljeltä hain kameran lainaan, josko saisi koirista pian uusia kuvia taas aikaiseksi.

Iltasella sitten jälkitreeneihin ja esineruutua. Ekana Ria ruutuun, kaksi esinettä nostatin, ja tosi hienosti ja nopsaanhan ne sitten nousi kun ensin alkurundit oli heitetty. Jykkiskin oli ruudussa, tänään jo ilman hihnaa, ja yllätykseksi esineet tuli miulle saakka kun ne löytyi :)

Rialle treenikaveri teki kolme janaa, 40m jonka jälkeen vaan 50m jälki ja keppi. Kaksi ekaa janaa meni ihan sähellykseksi, sen 30m etenee todella hienosti ja mallikkaasti, mutta sit alkaa se pyöriminen... Jäljestys nyt on ihan ok, sitä ei toinna liikaa jankata. Mutta kolmas jana oli täydellinen, lähes suora eteneminen ja jäljestys oikeaan suuntaankin jopa :)

Treenien jälkeen Jykkis sai riekkua metsässä sisko Jolan kanssa, ja lystiä oli :)

Jälkeä ja hupiaTorstai 12.06.2008 01:33

Ria ja Jykä pääsi tänään peltojäljelle. Mentiin tuohon marjalan jalkapallonurmikentälle. Rialle tallasin kentän ympäri neljällä kulmalla ja viidellä esineella varustetun jäljen. Esineinä oli keppejä ja muitakin esineitä. Alku oli Rialla ihan ihmettelyä, syystä jotta tänään opittiin jotain aivan uutta. Aiemmin peltojäljen olen tehnyt niin että ketjukaulaimessa menty, namia joka jäljellä ja suurta tarkkuutta vaatien. Tänään jälkivaljaat, 15m liina eikä yhtään namia jäljellä. Ria hökelti miten sattuu alun, ryntäili etsien makkaraa, kun tiesi kuitenkin mikä piti muka olla homman nimi. Aikansa annoin höklätä, kunnes tuli oivallut kulmassa, hitto tätähän voi jäljestää, ihan niinkuin metsässä. Sitten mentiin. Kulmat suht ok, kaikki esineet osui kohdalle ja ilmaisut todella hienosti :) Saija otti parit kuvatkin, enempään ei miun HP rakkine kyennyt. Jykän jälki oli Saijan tekemä, 20m, namia joka jäljellä. Tarkasti ja hienosti meni jälki :)

Jäljeltä lähettiin yhdessä Tuijan luo kaffettelemaan, kiva oli taas turista mukavia :) Ja Sieltä kaikki yhdessä Saijan uudelle talolle jälleen pällistelemään, on se vaan mahtava paikka, oon ihan kade ;D

Ja illalla vielä mie, Saija ja äitee mentiin leffaan kattomaan Sinkkuelämää :) Kiva päivä takana, toimintaa taas täynnä :)

JälkeäKeskiviikko 11.06.2008 00:04

Ria pääsi taas harjottelemaan. Kaveri tallasi reilun 1km jäljen. Jana 40m, 4 kulmaa ja 8 keppiä. Kaveri merkkasi kulmat, vaikka kepit piti merkata. Ajatuksena oli aluksi että saan varmistettua ne ilmaisut, mutta näitä sattuu ;D Olipahan sentään jotain merkkejä. Juuri ennen jäljelle lähtöä alkoi vettä satamaan, joten haastetta pukkasi. Ekalta suoralta jäi ensimmäinen keppi ilmaisematta. Kaveri sanoi että Ria kulki jäljen sivussa, ei päällä. Liekö sade siirtänyt, vai muuten vaan. Loput kepit löytyikin oikein hyvin. Janatyöskentely ei ollu parasta mahdollista, Ria eteni sen 30m tosi hienosti, mutta sitten alkoi se pyöriminen jotta jossain tässä sen pitäisi olla. Harjoitusta vain. Hyvin Ria jaksoi sen 1km jäljestää, toki sääolosuhteet oli suotuisat että ei ollut liian kuuma.

Loppupäivä menikin kaverin apuna muutto hommissa. Käytiin autollinen tavaraa Riistavedeltä ja kuskattiin kaverin uuteen kotiin :)

Jykkis treenaaTiistai 10.06.2008 01:33

JykäPykä pääsi hakuilemaan. Kaikkea sitä oppii. Otettiin ensin makkararinkiä, ja ihmiset oli niin "varovaisia" ja jotenkin outoja, jotta Jykkis paineistui tilanteesta kummallisesti. Ihmiset ei ollu kivoja. Lähdettiin lopuksi kävelemään parin vieraan ihmisen kanssa alueelle noin niinkuin muuten vaan, ja Jykkistä alkoi kiinnostamaan. Aina kun Jykä meni oma aloitteisesti ihmisen luo, tuli vaivihkaa namia, ilman kumartelemisia, katsomisia ja jutteluita. Hetken päästä Jykä jopa hakeutui näiden ihmisten luo tarkistelemaan käsiä, ja sieltähän sitä namia tulikin :) Nyt vaan aletaan kunnolla vahvistamaan ihmisen kivuutta, eikä suotta painosteta ihan kummallisilla ja epäluonnollisilla asioilla pikkupoitsua.

Esineruutuakin pääsi poitsu toisen kerran elämässään treenaamaan. Taas hihnassa ja esineitä oli siellä täällä, heti kun esine oli riittävän lähellä, Jykä otti hajun ja meni esineelle, ilman eri kehaisua otti esineen suuhun ja bileet alkoi. Viisi esinettä otettiin tällä metodilla ja parin esineen jälkeen Jykkis jopa etsi esineitä :)

tottistaSunnuntai 08.06.2008 21:25

Kivat treenit oli tänään :)

Seuraamisia ja sivulle tuloja, kaveri seurasi vieressä jolloin pääsin heti reagoimaan jos vinksotti edes vähän. Jäävät liikkeet. Istumista reenattiin nopeammaksi, hommia vielä edessä, mutta paranemaan päin jo. Maahanmenossa ei ongelmaa eikä seisomaan jäämisessä. Luoksetuloa pikkuisen rauhallisemmaksi treenattiin, ja parit onnistuneet suoritukset jo saatiinkin.

Noudot kaikkineen meni oikein mukavasti sekä eteenmeno suoralla palkalla.


Kaveri tuli treenien jälkeen kylään, käytiin miun synttärilahja pensaat, tyrnipensaat tuosta puutarhalta ja kaivettiin maahan :) Muutama tunti siinä vierähtikin auringossa telmutessa. Urakan päätteeksi pizzalle ja mässylle :) Nyt on pikkuisen raukea olo.

Jälkeä ja esineruutuaLauantai 07.06.2008 13:29

Aamusta heti mettään. Tein Rialle pienen jäljen, ehkä 400m, 40m janalla ja neljällä kepillä.

Jana meni vähän pyörimiseksi alkuun, uusi lähetys, ja löytyihän se jälki. Takajäljen nappasi, ja sit oikein. Eka keppi jäi totaalisesti huomaamatta, ja mullakin oli merkki siitä unohtunut. Kulmia on nyt alettava taas skarppaamaan, vähän hökeltämiseksi meinaa mennä. Toinen ja kolmas keppi löytyi hyvin, neljäs sitten oli taas tuskan takana, mie tiesin missä se oli, mut Ria vaan posotteli yli.. Syykin selvisi, Ria oli tallanut kertaalleen sen päälle ja keppi oli uponnut sammaleen alle.. Ajattelin ottaa jotain uuttakin tähän väliin, ja lähdettiinpä jäljelle toisen kerran, koska se 1. keppi siellä vielä oli löytämättä. Ria oli ihmeissään jotta hei mamma, täällä on jo oltu. Hetken äimäillessä lähti kuitenkin ajamaan, tosi hitaasti ja epäröiden. Mutta sieltähän se keppi kuitenkin löytyi ;D Tarkoitus tähän oli ihan kisatilanne, jos keppejä jää liikaa metsään, pitää ne osata sieltä hakea toisella kierroksella, jos aikaa jää.

Tein kapean esineruudun, vein kaksi esinettä takanurkkiin. Tuuli oli suotuinen ja molemmat löytyi yhdessä hujauksessa.

Nyt mökille koirien kanssa :)