IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Äkkiä se aika kuluu XDTiistai 11.07.2006 10:59

Juu, elikäs pennunhakureissule lähdetäänkin jo tänään :)
Hui kun vähän meinovaa jännittää.. Toivottavasti orioni vie perille asti, ja tuo myös takasi kotio, jää nähtäväksi.

Nimiä on yritetty pähkäillä jo kovasti, ja tällä hetkellä tuntuu että Ria siitä tuloopi, mutta vielä voi toki vaihdella.

Olipahan reissu :)Maanantai 12.06.2006 14:21

Eilen sitten kotiuduttiin yhden aikaan yöllä.

Lähdettiinkin jo perjantaina ajelemaan kohti määränpäätä puoli kahdeksan aikaan illalla. Pysähdeltiin matkalla pariin otteeseen, ja väsymyshän siinä tuli kesken matkan. Mäntsälän paikkeilla päätettiin jäädä majoittumaan. Etsittiin sopivaa rauhallista paikkaa joku kotva, ja löytyihän se täydellinen, pellon reunassa oleva suojaisa paikka. Joten eikun auton takakontista teltta esiin ja pystytys puuhiin. Aluksi oli vähän vaikea saada unen päästä kiinni kun joku muhkura sattui selän alle, mutta kyllähän se lopulta väsymys vei voiton. Aamulla herättiin hyvissä ajoin, käytiin kahvilla huoltoasemalla ja yhdeksäksi tähdättiin helsinkiin. Itäkeskuksella pyörittiin kolme tuntia, josta sitten matka jatkui taas messukeskukselle. Anna tuli vastaan ja antoi pari vapaalippua meille, ja eikun thai ridgeback kehän laidalle. Ihastelin Juliusta aikani siinä kunnes he menivät kehään. Julius vetäisi sitten euroopanvoittaja tittelin siitä näyttelystä =D
Ja kehän jälkeen Annakin alkoi jo kotiinlähtöä, joten me mentiin taas kahville ja siitä shoppailemaan iiiihania koiratarvikkeita. Ryhmäkehät alkoi 16.00 joten sinne siis katselemaan. Ja kuuden paikkeilla päästiin lähtemään. Käytiin vähän keskustassa pyörimässä ja sitten etsimään sopivaa majoituspaikkaa seuraavalle yölle.
Ajeltiin ristiin ja rastiin helsingin lähiympäristöä, mutta sopivan telttapaikan löytäminen ei ollutkaan kovin helppoa.. Päädyttiin sitten Masbyyn ja sillä alkoi jo ympäristö näyttämään rauhalliselle ja maastokin telttailuun sopivalle. Kahvit nielaistiin läheisellä huoltoasemalla ja eikun taas teltan pystytys puuhiin. Tällä kertaa unikin tuli jo paljon paremmin.
Taas aamulla lähdettiin kohti helsingin messukeskusta puoli kymmeneltä oltiin siellä. Vähän kirpaisi kyllä maksaa 30 euroa sisäänpääsy maksua, mutta pakkohan se oli. Dobberikehä alkoikin sitten 10.00. Kehät taisi kestää 3 ja puoli tuntia suunnilleen. Hieman olin pettynyt niin vähäisestä suomen osanottajamäärästä, mutta kai se on ymmärrettävää kun enhän mie itsekään sinne Tessaa ilmoittanut.. Mutta oli oikein mielenkiintoista. Olisi tosin luettelon kanssa ollut vieläkin mielenkiintoisempaa, mutta 8 euroa yhden päivän luettelosta on miun mielestä jo ryöstöä.. Dobberikehän jälkeen etsittiin jotain syötävää ja sitten taas kiertelemään. Ostin Tessalle vähän sapuskaa kun niin hyvä tarjous oli, vaikkei mitään hyvää sapuskaa olekaan, niin onpahan vatsantäytettä.
Ryhmäkehä alkoi 16.30 ja sinne siis taas töllistelemään. Kovaa dobberi kannustusta pidettiin mutta ei pärjännyt ryhmässä.
Ja ilta toki huipentui BIS kehään jossa newfoundlandin koira vei voiton, bracco italiano oli BIS 2, afgaani BIS 3, ja nelosta en enää muistakaan..

Sitten kotiin päin ajelemaan. Rankka reissu oli kyllä, mutta tulipahan tehtyä =)

Harmittaa vain kun en päässyt näkemään poitsuja Chiliä enkä Rudya, mutta kerkiäähän sitä vielä.
- Vanhemmat »