IRC-Galleria

Huomenna lähtöPerjantai 01.06.2007 00:18

Jännittää ihan hirmuisesti. Oon yrittäny illan pakata, mutta en millään keksi mitä ottaa mukaan muuta kuin pakolliset näyttelyvermeet :)

Heh, kattelin taas tuon hostellimme kotisivuja, siellä on mm. solarium 2€, herranjestas sellanen on pakko käydä kokeilemassa, ja kampaamo hinnat alkaen 2€!!! Minkähän näkösenä sieltä kotiin tullaankaan 8)

Mutta luultavimmin koneen äärelle palaan sitten maanantaina, ja toivonmukaan matka kertomusta myöskin saan väsättyä, ja toki toivotaan että sitä menestystäkin saataisi, edes sen EH:n verran :)

Jälkeä ja esineruutuaTorstai 31.05.2007 15:49

Lähdin aamusella tuohon lähelle mehtään. Kävin tekemässä Rialle kaksi jälkeä, toinen pidempi (olisko joku 200m) ja toinen erittäin lyhyt n 50m.

Ekalle jäljelle laitoin makkaroita sinne tänne ja kuusi keppiä, ja kolme kulmaa. Alussa vauhti oli vähän liian kova, ja hölmö olin laittanut ekan kepin aika alkupäähän. Kaksi ekaa jäi ilmaisematta, mutta neljä viimoista ilmaistiin sitten huisin hienosti, eli kaikki oti suuhun :)

Lyhyemmälle jäljelle en laittanut makkaraa ollenkaan, ja neljä keppiä. Kaikki kepit ilmaisi ottamalla suuhun :)

Esineruuduksi tein aika kapean kaistaleen (laiska minä kun en jaksa yksin tallata sitä oikeaa aluetta :D) Tessalle vein valmiiksi kolme esinettä, takanurkkiin ja keskelle puoleenväliin. Alussa pientä huuhailua, mutta kun taas naksahti, niin kaikki kolme toi suoraan ja työskenteli kohtuullisen hyvin.

Rialle vein kolme esinettä valmiiksi, ja näytin neljännen vietävän. Ensimmäisenä toi sen minkä oli nähnyt, lähetin toiselle pimeänä, työskenteli aivan täydellisesti, eteni määrätietoisesti ja etsi. Heti kun löysi niin toi esineen ruoraan mulle :) Otin vielä kolmanne ja pimeänä senkin ja tosi hienosti löytyi. Oon siirtynyt nyt Rialla vähän vaikeampiin esineisiin, tänäänkin oli mm. narupallon naru ja muovinen pieni kukkaro, ja niin se typy vaan ne toi :)

Kohta lähden porukoilla käymään ja siitä sitten kouluun ja rocki palaveriin illalla.

Kauhia päiväKeskiviikko 30.05.2007 19:39

Hirvee kiire ja häsä koulussa... Koulun iso tulostin on rikki eikä hommia saada jatkumaan halutulla tavalla, kiire painaa. Molempien projektien osalta kierreltiin ympäri kaupunkia etsimässä jos mitäkin tarvikkeita... Vasta äsken tulin kotiin ja vettä tulee taivaan täydeltä, ei kiva.

Rialla alkaa olla juoksu lopuillaan, ja tessalla parhaat päivät. Toisaalta huvittaa ja toisaalta säälittää tuo Tessukka kun niin pontevasti se yrittää Riaa liehitellä, ja Rimpula loppujen lopuksi vaan ärsyyntyy suuresti Tessan lähentely yrityksistä :D

Huh, josko pitäis vähän huilia tänään...

TottistreeniäKeskiviikko 30.05.2007 01:30

Ajelin tänään niittylahteen kaverin luo. Ekana nautittiin lettukahveet ja sitten kentälle :)
Tessalle otin melko kokeen omaisen treenin, välillä kehuin ja palkkasin tosin. Tosi hienosti meni. Paikallamakuukin meni hyvin, tosin se olikin treeni... Ihmisryhmäkin saatiin aikaiseksi, ja hyvin meni. Tosin hyppyä ja estettä siel kentällä ei ollut, joten niitä ei saatu treenattua.

Rialle otin paikallamakuuta vieraan koiran vieressä, hyvin meni. Ja perus juttuja otettiin, ja yritin olla palkkaamatta aina välillä, mutta vaikeempi näköjään mulle iskostaa se palkkaamattomuus kuin koiralle :)

Sit otettiin kaverin kans näyttelytreeniä viikonloppua ajatellen, ja Rialla meni tosi hienosti, nyt tuntuu et se on tuon esiintymisen todellakin hoksannut.

Ja loppuun leikitin kaverin koiraa ja kaveri leikitti Riaa :) Vielä illan päätteeksi mentiin kahveelle, ja just tulin kotio.

Oli kyllä oikein kaiken kattava treeni :)

HakutreenitTiistai 29.05.2007 02:19

Tänään oli taas hakureeni, otin molemmat koirat mukaan.
Tessalle kolme ukkoa:
Eka ukko pressun alla, irtorullalla, hyvä etsintä ja ilmaisu. Näytöllä roikuin pitkästä aikaa liinan perässä, ja sit sitä mentiin :D
Toka ukko mäen päällä, etsintä hyvä ja ilmaisu kiintorullalla, hyvin oli Tessa ilman apuja rullan ottanut kun ei irtorullaa ollut tarjolla. Näytöllä roikuin liinassa.
Kolmas ukko, etsintä hyvä, ilmaisu irtorullalla, näyttö hyvä, taas roikkuen.

Tää kevät ollaan reenattu tuolla irtorullalla kaiken varalta, ja liina irti jotta saadaan se vauhti pidettyä yllä. Ja huomasihan tuon tuloksen nyt, hiki vaan roiskui kun sinne mäellekin piti juosta koiran perässä roikkuen :)

Itse kun vielä muistaisin liikkua, niin hyvä.. Jostain syystä jään aina hönöttämään paikalleni kun koira etsii..

Rialle otettiin kolme ukkoa, alkuun muistuteltiin homman jujua, kun edellisestä hakutreenistä on aikaa. Hienosti likka pinkoi ukoille ja tuotiin takaisin. Tosi hyvä treeni kaiken kaikkiaan :)

Huomenna tottistreeneihin :)

Jänskättää jo ihan mahottomasti :)Maanantai 28.05.2007 18:40

Perjantaina olis sinne Tallinnaan lähtö :D
Lauantaina eestin voittaja näyttely johon on ilmotettu 39 dobberia. Sunnuntaina eestin dobermannien erikoisnäyttely, jonne ilmoitettu 86 dobberia :-O

Eli aikas kova pala tulee olemaan, ja mie sen uskon että kehät on varmaan mitä on... Mutta jokatapauksessa ihana päästä ekaa kertaa ulkomaille pirpanan kanssa, tuskinpa siellä hirveästi menestystä saadaan typpien joukossa, mutta pää pystyssä sinne mennään ja pää pystyssä tullaan kotiin :)

Sain hommattua tänään teltan, semmonen tosi hyvän kokoinen :) Sitäkään reissua en malta odottaa :)

Täällähän on ilmassa suorastaan lomakuumetta :D

BuahahhahaaMaanantai 28.05.2007 02:45

Buahahaa :)

Jees, oikeesti, puskat huutaa halleluujaa !

JälkitreenitSunnuntai 27.05.2007 18:49

Meni vähän penkin alle tänään.. Mutta niin meni muillakin. Selvisi lopputreenistä että alueelle on aamulla käyneet pelastuskoiraharrastajat tekemässä jäljet, samalle alueelle minne mekin tehtiin, joten jälkeä oli sitten sikinsokin metsässä.

Ja mie hölmö vielä päätin että tänään kokeillaan makkaraton jälki, ainoastaan kepeillä saa makkaraa. Puoleen väliin saakka oli yhtä haahuilua, ja mie vielä hölmö aloin ohjaamaan koiraa kreppien suuntaan.. *hakkaa päätä seinään*. Aina kun osui jäljelle, kehuin, mutta kohta taas lähti haahuamaan minne sattuu. Yksi keppi kerkisi mennä ohi, toisen merkkasi kuonolla. Puolesta välin sitten tarkkuutta tuli mukaan, ja pysyi oikealla jäljellä, ja loput neljä keppiä ilmaisi ottamalla suuhun :)

Esineruutukin meni mönkään, kun Ria painatteli hajujen perässä.. Voi kyllä johtua siitäkin että sillä just parhaat päivät juoksuista menossa. Jotta saattoi olla jotain muuta tytöllä mielessä. Kaksi esinettä nosti sitten lopulta.

Tessa ei ollu tänään mukana, niin vois kyllä käydä tuossa harjuilla Tepun kans... Ite oon kyllä jo aika puhki, ehkä myöhemmin sitten.Myöhemmin: Käytiin Tesun kans harjuilla, ja Tessa kävi polskuttelemassa taas tuossa lammessa, aivan mielettömän ihana ilma ulkona :)

Tottis treeniäLauantai 26.05.2007 22:40

Tessalle otin perun jutus, kilpaliikkeet, ja ihan hyvin meni. Eteenmenossa vaan tuppaa ennakoimaan maahanmenon.
Rialle myöskin perustuttua, hyppyä hiottiin, ja nyt nostin hypyn korkeuden jo 80cm ja hyvin loikkas. Metristä en vielä halua edes kokeilla. Noudossa tuppaa silloin tällöin jäämään vielä liian kauas, sitäkin hiottiin. Muutoin oikein hyvin meni, vaikka palkkaamista harvensin jo kovin.

Muutoin tänään ollut rento kotipäivä, ulkonakin satanut. Sain siivottua aamusella, ja iltapäivästä tuli kaveri kaffettelemaan.

Huomenna jälkitreeniä :)

MehtäilyäLauantai 26.05.2007 00:40

Lähettiin kaverin ja koirien kans tuohon mehtään, tehtiin koirille jäljet, ja tehtiin esineruutua. Tessa teki esineruudun todella mallikkaasti, otatin neljä esinettä, ja ei ollu yhtään turhaa juoksentelua, vaan jokaisella lähetyksellä toi esineen.
Rialla meni myös tosi hienosti, kolme esinettä otatin. Eka löytyi heti, kaksi muuta vaati vähän enemmän aikaa.

Rian jälki oli kerrankin pitkä. Melkeinpä voisin sanoa vähän vajaa 500m. Jäljellä oli kuusi keppiä. Ilmaisu taas oli vähän unohtunu, pyörittelu keppiä ja jatkoi jäljestämistä. Kaksi keppiä otti suuhun. Tosi tarkasti jäljesti loppuun saakka, vaikka aloin vähän epäillä tehneeni liian pitkän jäljen, kun kuitenkin aloittelijoita vielä ollaan.

Tehtiin kaverin kanssa nuotio ja paistettiin makkarat. Sit lähettiin rannalle koiria juoksuttamaan, ja tyttöset käväisi uimassa :)

Neljä tuntia meni metässä, ja tosi mukava päivä oli :)