IRC-Galleria

Vapaapäivä vihdoin :)Lauantai 30.06.2007 15:50

Koirat saaneet rauhassa käyskennellä tuossa pihalla, ja mie oon saanu hyvin remppaa jatkettua. Kaadettu seinä on nyt lopullisesti kaadettu, eli sain tänään kiskottua nuo hemmetin paksut, miljoonalla naulalla varustetut tukirunko puut irti..
Keittiön aloitin juuri, alakaapit lähtee tänään pihalle, samoin laatat. Mahdollisesti huomenna tai ens viikolla sitten saan nuo uudet alakaapit tilalle, jonka jälkeen pääsee siirtymään yläkaappien kimppuun.

Isä tulee pian käymään, noita johtoja taas keittiöstä vetelemään, ja tekee pistorasiat vaarattomiksi :) Eihän sitä aina tiedä mihin sen sorkkaraudan kanssa tulee heiluttua :D


17.30..

Nyt on alakaapit revitty irti, ja tuolla nuo roskalavalla nakottaa :) Olipahan muuten hemmetin moinen homma, tiskiallas oli ihan mystisen tiukasti kiinni seinässä, no selvisihän se lopuksi, oli nimittäin pikkasen tuota silikoonia siellä välissä, ei ihmekään :D Isä irrotteli sähkö vempaimet irti ja tiskialtaan alta otti putket irti.
Vielä jos tänään saisi nuo laatat kiskottua poikkeen, niin sit oon kyllä siiderin ansainnut :D

TottistaLauantai 30.06.2007 02:11

Jeeps.. eihän tuo ole tullut reenattua ku joka päivä tällä viikolla :D
Eli mein jälkiryhmällä oli tottisreenit tänään.
Otin Tessalle kilpailu kaavion, kaikki paitsi hyppy ja este noudot kun niitä ei tuolla kentällä ollut. Ja eipähän tuossa moittimista ole laisinkaan.
Rialle otin BH-kaavion noudon kera, eikä siinäkään mitään sanomista.. :)

Tän illan taas pähkäilly noita uroita miettiessä... Mulla on jokunen hyvä vaihtoehto, kaik ovat vielä suomessa, ja mitä luultavimmin suomessa olevaan urokseen päädynkin. Mutta kun jokaisessa on paljon hyvää, mut myös joku juttu, mitä en toivoisi siellä oelvan.. Kauhee pähkäily. Mulla on neljä erittäin miellyttäviä, ja kolme ehkä tapausta.. Pitäis alkaa ottaa yhteyttä immeisiin ja kyselemään onko koirat vielä ylipäätään elossa, tai suvunjatko kykyisiä.. Koko ajan oon vaan ajatellu et vielähän tässä on aikaa, mutkun pitäishän nuo maksatestitkin saada ennen sitä...

JälkitreenitPerjantai 29.06.2007 00:20

Tänään oli taas jälkitreenilöt :)
Tein Tessalle taas pienen makkarajäljenjäljen, alku rynnittiin tyypilliseen tapaan, mut sit puolessa välin hoksasi että perskule tätä jälkeä pitää seurata jos mielii ne makkarat löytää :D Loppu menikin sit ihan hyvin, vauhdilla tosin.

Treenikaveri oli tehnyt Rialle jäljen. Askelmittarilla mitattiin, niin ei se ollu ku reilu 200, kun siel tuli sit toisen treenaajan jälki jo liian lähelle.. Janalta oli pientä häslinkiä, mutta löytyihän se jälki sitten viimein. Jäljellä oli kolme kulmaa ja 6 keppiä. Eka keppi jäi metsään kun en ite älynny varautua hidastamaan koiraa, kun oli vielä alku häsläykset mielessä jostain syystä. Mut kaikki loput 5 ilmaisi täysin mallikkaasti suuhun ottamalla :)

Mainiot reenit oli kyllä taas :)

PurutreenitTorstai 28.06.2007 01:50

Tänään oli ihka oikeet puru treenit Rialla. Käytiin samaisella maalimiehellä kuin silloin ihan ekaa kertaa Rian ollessa vajaa puoli vuotias. Oli ihmeissään kuinka typy on kehittynyt positiiviseen suuntaan ja kehui että hyvää työtä ollaan tehty kaverin kanssa :) Kehui kaikkia vietti osa-alueita, mutta tottakai rakentavaa palautettakin saatiin rutkasti :) Nyt keskitytään jonkin aikaa ihan saalispuruihin, jätetään agre hetkeksi taka-alalle. Saaliilla puru on paljon parempi, ja sitä nyt vahvistetaan vielä entisestään. Agrella puru on vähän höllämpi, ja tuppaa mälläämään voittaessaan. Mut siitä se :)

TottistaKeskiviikko 27.06.2007 01:52

Josepan tottistreenit oli tänään.
Jokseenkin aika tylsää kirjottaa ees, kun kaik meni nappiin :)
No mut pitäähän se kirjottaa, niin pysyy itse kärryillä edistymisestä.
Tessa: Seuraamiset, liikkeestä istu - maahan -ja seiso kaik nappiin kerralla. Luoksetulo täysin nappiin. Tasamaanouto täydellinen, hyppynouto otettiin kahdesti, kun ekalla kerralla kolautti aika kovin esteeseen, muuten täydellinen, estenouto täydellinen. Eteenmeno ensin suorlla, sitten maahanmenossa lyhyemmällä matkalla, ja kerralla nappiin. Paikalla makuu täydellinen.. Huoh, ihan utopistista jos kaik voi mennä näinkin NAPPIIN :D

Ria: Seuraamiset kaik tosi hienosti, liikkeestä istu - maahan - ja seiso kaik kerralla hyvin onnistui. Luoksetulossa ei tänään edes törmännyt, joten hienosti meni. Tasamaa nouto meni oikein hienosti, vähän epäröintiä kapulalla, mut yhdestä kehotuksesta toi. Hyppynouto harjoitushypyn jälkeen meni tosi hienosti, ei tosin ollan vielä metristä uskallettu kokeilla. Eteenmeno meni hienosti suoralla, sekä maahanmenolla lyhyemmällä matkalla. Sekä paikalla makuussa ei mitään ongelmia... Jeeps..

Treenien jälkeen menin kaverin luo vielä, niin pääsi koirat Emma-kultsun kans riekkumaan. Ja mikä parasta, kaverin 2v muksu pyöri mukana pihalla, eikä Tessa jaksanu välittää siitä :) Eli edistymistä havaittavissa huomattavasti lapsiin suhtautumisesta :) Mutta on tässä niiden huonojen kokemuksien jälkeen tahkottukinvajaa viisi vuotta, joten onhan se jo aika näkyäkin :D

HakutreenitMaanantai 25.06.2007 23:43

Tessan kans hakuilemaan, ja tänään saatiin viimein onnistunut treeni kaikkiaan :)

Eka ukko: Otettiin ihan alkeis tyylillä tuuliharjoituksia. Lähin kävelemään metsään Tessa hihnassa ja kun nosti nenän ottaen vainua, päästin ukolle ja sai suoran palkan.

Toka ukko: Samanlainen kuin ekakin.

Kolmas ukko: Tarkoitus oli tehdä helppo lähetys vastatuuleen, mutta maalimies oli ymmärtänyt väärin ja oli syrjemmässä kun luuli että tehdään vieläkin tuuliharjoitus. Ja näin sitten teimme heti kun ukkoa ei lähetyksellä löytynyt, hyvin otti vainun tästäkin vaikka oli kauempana.

Neljäs ukko oli sitten jo lähetys, ja nyt mie sen näin, et koira työskenteli!! Ei vaan haahuillu ja odottanu valmista. Eteni hyvin, oli jo yhdessä vaiheessa tulossa takaisin pistolta, mut sit onneksi sai vainun ja painui takaisin :) Ja suoran palkan sai siitäkin löydöstä :)

Viides ukko oli pelkkä rullaukko. Että Tessa näki minne ukko meni, ja harjoiteltiin vaan ilmaisua, ja edelleen hyvähän se on.

Kylläpä mieltä kevensi tämä treeni :)

Remppaa :)Sunnuntai 24.06.2007 23:22

Seinän kaato prijekti jatkuu :)
Nyt on levyt saatu irti, kyllä siinä sai punnertaakkin sorkkaraudan kanssa.. Vielä siinä on neljä paksua parrua pystyssä, mutta kun en enää tänään jaksa. Ihan hirveä homma etoseinässä...

Mutta nyt kun läpi jo näkyy, niin näyttää hurjan paljon tilavammalle tää miun kämppä :) Tuohon nnurkkaan saankin sitten toivon mukaan tietokoneelle oman nurkkauksen ja tulee sitä myöten sitten olkkariin enempi tilaa.

Koirat on reenien jälkeen vedelly vaan hirsiä kotona, ei paljoo remppa ryske ja pauke kaunokaisten unia häiritse :)

DobberikoulutusSunnuntai 24.06.2007 17:38

Kaveri ja kaverin mies tuli aamusella tähän miun luo. Kaverin mies alkoi rakentamaan mulle aitaa pihalle ja myö kaverin kanssa lähettiin reenailemaan.

Molemmille koirille otin perus jutut tottiksessa ja Rialle otettiin puruja. Oli vähän liian kuuma päivä puruille, Ria oli aika nuutunut, joten ei jaksanut ihan niin hyvin tarrata kiinni kuin normaalisti.

Turistiin vielä mukavia loppuaika ja sit lähettiin takasin miun luo. Kaffeteltiin ja ihailtiin uutta aitaani :)
Portti vielä jäi uupumaan, mutta kohta on koirilla koko piha käytössään, ja saan purkaa tuon koira-aitauksen pois :D
Isän kanssa alettiin purkamaan tuota eteisen seinää, kun tuo sisääntulo on niin mahottoman ahdas. Isä oli sähköjohtoja vetelemässä poies ja pistorasioita irrottelemassa, ja no, myönnetään, kyllä se sitä sienääkin takoi miun kaverina :) On muuten eto pikku seinässä hommaa, kun ensin kaikki listat pois, sitten oven karmit pois, sitten puolipaneelit pois.. ja sit vasta päästiin lastulevyä repimään, ja siinä se homma vasta olikin...
Alko tulla jo myöhä joten lopeteltiin juuri tältä päivältä. Tukipuut vielä on pystyssä ja toisella puolen lastulevykin. No, josko mie ne huomenna saisin alas :D

Meinas sattuu vahinkokin.. Jysäytettiin sorkkaraudalla patterin sähköjohtoon, jota siis ei pitänyt siellä olla.. Katoin ensin et se oli kipinä, mut kyl se kunnin tulta oli mikä räiskähti sieltä.. Äkkiä purkamaan parrereista ja pistorasioista johdot irti ja kattoo ettei seinän sisällä pala.. Sulake posahti onneksi jottei mitään kummempaa ehtinyt, huh..

Onpahan ollu toiminnallinen päivä tänään..

Juhannus fiilistelyä...Lauantai 23.06.2007 17:10

Eilen olin koirien kanssa kaverin luona pientä bokserin pentu Lenniä katsomassa. Hyvin tulivat juttuun pentusen kanssa, tosin Tessa teki heti alussa selväksi että hänen majesteettiselle arvolleen ei ole soveliasta edes huomata pentua, saati sietää pennun riekkumisia :D Pari murahdusta riitti Lennille selvittämään että rouva ei leiki. Ria sen sijaan tykkäsi peuhata pikku riiviön kanssa.
Kotiin tultiin vasta myöhään illalla/yöllä.

Äsken olin tuolla mattolaiturilla koirien kanssa kun porukat oli siellä matonpesussa. Tessa uiskenteli ja Ria muuten vaan hengaili kahlaillen vedessä.

Tytöt otti yhteen rannalla.. Ekaa kertaa ihan kunnolla, tosin tilanne oli täysin oma mokani, ja harmittaa kovin että näin pääsi käymään.. Jätin koirat vierekkäisiin tolppiin kiinni kun menin käymään laiturilla. Tolpat oli liian lähellä toisiaan ja koirien hihnat meni sekaisin, ja kun kumpikaan ei päässyt tilanteesta pois ollen sotkussa narujen kanssa, tuli tappelu. Äidin kanssa kiskottiin koirat irti ja tilanne meni ohi. Onneksi eivät olleen ihan tosissaan, kun vahingot jäi hyvin minimiin, Tessalle tuli pieni reikä korvan juureen ja Rialle niskaan. Mutta kyllä säikähdin ja kovasti. Puolisen tuntia käveleksin sitten koirien kanssa ennekuin uskalsin autoon niitä tyrkätä. Mutta ei mitään, tilanne on aivan normaali, ei edes mitään kyräilyjä ollut.

Toivottavasti ei toistu moinen, ja nyt sitä taas muistaa olla itekin hiukka tarkempi moisissa tilanteissa..