IRC-Galleria

Remppa jatkuu Torstai 23.08.2007 00:23

Nyt on päätös laatoista tehty, ja huomenna TAAS kattelemaan ja viimeistelemään päätös. Eno kävi tänään kattoo tuota oviaukkoa, se tulee laittamaan siihen karmit paikalleen tässä lähipäivinä. Eteisen lattiankin kohtalo selvillä, eli laatat siihenkin tulee, ja huomenna jos sais nekin lopullisesti päätettyä, ja ehkäpä jopa hankittua. Ja sitten se ikkuna. Eli tuohon vanhan sisäänkäynnin kohdalle tuloo ikkuna :) Pitäis käydä kattelemassa josko uusiotorilla olisi ratkaisua siihen.

Sain nyt tuon keittiön tiskialtaankin toimintaan, eno laittoi putket paikalleen, ja pääsen nauttimaan uuden keittiön täysistä antimista :D

Koirien kans en oo mitään tänään tehny. Lepopäivä. Tessalla on maha sekasin, kun Saijan luona popsi niitä luita siellä pihalla. Ja Rialla huomenna jälkireenit tiedossa.

Remppaa prkl..Keskiviikko 22.08.2007 14:53

Nyt alkaa hermo mennä, johan tuo oli korkee aika :D

Revin keittiön päätyseinältä puolipaneelin irti ja revin sit kätöseni naulaan... No ei siinä viel mittään, verenvuoto tyrehtyi suhteellisen nopsaan. Sit kuuluu allaskaapista tip..tip..tip..tip.. Ja voi perseensuti, viemäriputki vuotaa.. Ja on vissiin vuotanu jo jonkin aikaa, kun takalevyssä näkyi valumajälkiä. Soitto isälle jotta mitä mie teen. Onnistuin sitten omin kätösin kiristämään putken uudestaan ja ei vuoda enää.

Seuraavaksi pitäis tuosta päätyseinästä paneelin alta paljastunut lasikuitutapetti repiä irti.

Laattakaupasta löytyi aika kivoja juttuja, ja pitäis nyt alkaa suunnittelemaan sitäkin. Ainut vaan että se laatta mistä tykkäsin kaikkein eniten, maksaa 180€ neliö.. Joten se saapi kyllä unohtua samoin tein.. Mullako kallis maku muka :D

HommiaKeskiviikko 22.08.2007 02:15

Aamupäivästä lähin ajelemaan Saijan luo riistavedelle. Olin lupautunu vähän hommiin siellä :) Sisä katon maalasin, ja seiniä kittasin. Pikkuisen tuosta katon maaluusta meni niskat tosin jumiin, mut se on pientä.

Käytiin koiria uittamassa Saijan rannassa, ja Tessunenkin oppi Lulun perässä laiturilta hyppäämisen ilon :D Ria ei vielä saanut hypättyä, mutta ui kuitenkin jo kovaa päätä muiden perässä :)

Illalla vielä grillattiin, ja vähän aikaa sitten tulin vasta kotio.

Unohdin eilen kirjoittaa, kurja loppu miun illalle, tai tuli ainakin kurja olo, ja itku silmään.. Tuossa kotiinpäin ajellessa ihmettelin että eessä päin jonkun auton hätävilkut vilkkaa ja peruuttelee siellä. Hiljensin, ja kun lähestyin, auton valokeilaan osui pieni beagle joka oli jäänyt auton alle.. En sitten tiedä oliko tämä peruuttelija ajanut, vai muutenko pysähtymässä siihen, mutta hattua nostan että joku malttaa pysähtyä tuollaisessa tilanteessa.

HakutreenitTiistai 21.08.2007 01:03

Tessula pääsi taas tänään töihin :)

Eka ukko: Etukulmassa, pusikon takana. Hyvin Tessa irtaantui, mutta ukkoa ei löytynyt. Ilma oli siesova... Usean kerran jouduin lähettämään, ja sitten viimein löytyi. Ilmaisu ja näyttö meni hienosti. Tyytyväinen olin että vaikka tosi monesti jousuin vaan lähettämään, niin jaksoi kuitenkin edetä ja etsiä.
Toka ukko: Toisessa etukulmassa takarajalla. Hyvin otti Tessa hajun ja löysi. Ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Kolmas ukko: Tosi vaikea.. Vaikka ukko oli vaan puskan takana, niin kun ei saa hajua, niin ei saa... Moneen otteeseen taas lähetettiin, ja sitten suoraan eteneminen tuli ongelmaksi, aina lähti tosi vinoon jompaan kumpaan suuntaan, ei missään nimessä sinne missä ukko oli :D Mutta löytyihän se viimein. Ilmaisu ok, oli tiputtanut maalimiehen luona rullan kerran, mutta sitten oli jo onnistunut. Näyttö meni myös hyvin.
Neljäs ukko: Umpipiilossa takakulmassa. Tessa oli jo tosi väsy hirmuisesta juoksentelusta, että ei enää olisi jaksanut lähteä. Ja kun lähti, niin meni tosi vinoon... Juoksenteli ja etsi, ja löytyminen oli tosi vaikeaa. No, viimein taas tärppäsi, ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Loppuun piti saada vielä joku kiva juttu kun toinen oli niin väsyksissä, niin otettiin viides ukko, joka oli puolipako ja suora palkka :)

Loppupeleissä kuitenkin hyvä treeni :)

Päivällä kävin laattoja kattelemassa, ja hirmuisesti hyviä vaihtoehtoja löytyikin, kauhee valinnan vaikeus. Saija ja Lulukin taas kävi kyläilemässä ennen treenejä :)

Remppaa taasMaanantai 20.08.2007 13:37

Aamulla tuli keittiöasentaja. Se laitto mulle tuonne keittiöön uuden hienon tason tuonne, ja uuden hienon tiskialtaan :))

Mie sain siinä samalla pohjamaalattua uuden eteisen. Pientä tasoitusta vielä sinne tänne tulee, mutta alkaa jo näyttämään ihan kivalle :)

Josko tänään pääsisi jo laattaostoksille :)

DobberikoulutusSunnuntai 19.08.2007 16:58

ALkoikin tänään aikaisemmin, kun meillä oli omat näyttelytreenit alussa :) Paljon hyviä vinkkejä tuli meidänkin esiintymiseen :)

Tessan kanssa tottista ensin. Perus kilpailuliikkeet käytiin läpi. Kaik meni oikeestaan aika moitteettomasti. Lopuksi ihmisryhmää niin, että oli kaksi koirakkoa yhtäaikaa pyörimässä samassa ryhmässä, pikkuisen häiriötä :) Ja hyvinhän sekin meni. Ja Tessukka sai lopuksi purra hihaa kaverin kanssa :) Ja olipas Tesunen taas onnellinen ilme naamalla kun tosihommiin pääsi :DD

Rialla tottista ensin. Liikkeestä istuminenkin toimi tänään oikein hyvin. Niin ne vaan kikkaviitoset auttaa, ainakin hetkeksi :D Liikkeestä maahan oli oikein hieno, ja seuraamisetkin maittoi likalle tänään erittäin mieluusti :) Noutoa treenattiin, ja lähes mallikkaastihan se menee, vielä tuppaa jäämään liika kauas minusta, muuten hyvä, sekä hyppynoutoa otettiin, ja siinä sama homma että jää kauas. Mutta ei tuota sen kummemmin jääty tahkoomaan, ku kisomaan ei vielä ole mikään kiire, ens vuonna ehkä :) Rialle otin ihmisryhmää samalla lailla ku Tessallekin, eli toinen koira oli häiriönä pyörimässä samassa ryhmässä, ja hienosti meni.

Remppa on edennyt nyt siihen vaiheeseen jotta seinässäni on reikä :) Eli uusi oviaukko on viimein tehty :D Lisäsin rempasta pari kuvaakiin.

Treeniä ja hupia :)Lauantai 18.08.2007 23:41

Aamulla puol kymmeneltä koirien ja Tuijan ja Narsun kans mettään. Käytiin tallomassa Narsulle ja Rialle jäljet. Sitten Tesuselle pari ukkoa, maanantaina epäonnistuneeseen treenin piti saada paikkaus, ja sehän tulikin :)
Eka ukko n. 70m päässä keskilinjalta. Tessa eteni heti perille saakka, otti irtorullan hyvin ja näyttökin meni täydellisesti :D
Toka ukko: Tuija jatkoi eteenpäin suoraan ekalta paikalta ja sanoin että voi mennä vieläkin syvemmälle. No ku lähetin Tessan, ihmettelin että kylläpä kestää. Mutta suoraan oli menny ja toi kiintorullan mallikkaasti. Näytölle kun mentiin, niin huomasin et oli kaveri sit oikeestiedennyt :D Mitattiin matka pois tullessa, niin 110m :D Että ei ollu tänään etenemisen kanssa ongelmia :DD Ja kaikki muukin meni aivan täydellisesti :)

Sit käytiin tallomassa esineruutu. Tessalla nostatin neljä esinettä, ja mainiostihan ne nousikin :)
Rialla otin kolme esinettä, ja tällä kertaa otin ilman näyttämistä. Oli sopivasti vastatuuli, niin esineet haisi nenään, ja lähetys ja etsintä sujui loistavasti :D Tänään oli siis eka kerta kun ihan pimeänä lähetin Rian esineruutuun :)

Sitten jäljen kimppuun. Rialla oli n. 30m jana ja jälki oli ehkä reilu 500m. Yhdessä vaiheessa jälki meni tien reunaa pitkin, ja sitten tein sen "äimän" sinne, eli että jälki loppuukin, eli katoaa ja koiran tulee etsiä itse se jatko.
Janalle lähtö oli paras tähän mennessä koskaan, Ria lähti vauhdilla etenemään, mutta harmillisesti 2m ennen jälkeä pysähtyy ihmettelemään jotta missäs se jälki nyt onkaan. Mutta nopsaan sitten löytyi. Kaikki 5 keppiä löytyi hienosti, kulmat ajoi super tarkasti, tien reuna jäljestys meni melko hyvin, kerran nosti päätään ja katteli tien toiselle laidalle, mutta pysyi jäljellä oikein. Äimänkin suoritti erittäin mallikkaasti, itsenäisesti taas laatikoi alueen ja etsi, ja hienosti löytyi. Ja itseeni olen erittäin tyytyväinen että osaan luottaa jo koiraan, mulla ei merkkejä ollu missään muualla paitsi janalla ja jäljen päässä. Ja kyllähän mie Riaan voin luottaa, on se vaan pirun taitava likka :)

Lopuksi sitten annettiin koirien rallata metsässä ja popsittiin mustikoita :)

Sit kiiruusti kotiin ja siistiytymään. Meil oli tänään mein jälkiryhmän kanssa grillausilta. Mentiin yhden treenikaverin luo, istuttiin useampi tunti terassilla ja syötiin hirveästi, ja oli muuten ihanaa ruokaa tehnyt talon emäntä :) Ja kahvittelut päälle. Mikäs sen mukavampaa kuin hyvässä seurassa istua ja turista koirajuttuja :)

Ihanata :)

RemppaaPerjantai 17.08.2007 16:58

Nyt kun tuohon seinään on jo tehty tuo oviaukko tuolta varaston, eli tulevan eteisen puolelta, niin mie pääsen hommiin sielä kun ei enää niin paljoa pölyä tuolla :)

Kävin aamusella vähän shoppailemassa starkilla. Ja nyt kun ensin siivosin tuon, pääsin jo saumaamaan kipsilevyjen saumoja. Ja oi että miten ihanaa oli tehdä sitä, kun nää maalarin hommat on olleet jossain unholassa pitkän aikaa, mutta niin se vaan saumanauhan asennus sujui kuin vettä vaan :D Vielä muutama sauma jäi tekemättä, kun laastia pitää tehdä lisää. Ja sitten pääsisikin pohjamaalin vetämään, jihaa :DD

Nyt pitäis tosissaan alkaa miettimään tuon eteisen värimaailmaa jotta millä sen sitten vetäisisi..

Ihanaa :)

muoks, kaikki saumat viimein saumattu, kohta pääsöö maalaamaan :D

JälkitreenitTorstai 16.08.2007 23:42

Kahden viikon tauon jälkeen taas jälkeilemään Ripsulan kanssa.
Sanoin että kilometrin jälki pitää olla, mutta jäljen tekijä sai vaan reilun 500m tehtyä.. Tosin ihan hyvä, sillä noin kauheessa maastossa ei ikinä ollakaan oltu :/

Alku oli ihan kivaa kangasmaastoa, mutta sitten semmosta kuivaa tiheää kuusikkoa. Mie oikeesti ryömin silmät kiinni liinassa kiinni minne koira vaan kuljetti, muutama silmätökkäys tuli oksista, ja käsivarret naarmuilla.. Kuusikosta sitten kauheelle pellolle. Pitkää paksua heinää, kauheita karahkoja ansoina heinikossa ja sit kauheita monttuja siellä täällä. Tosi riskiä mennä ylipäätään siellä... Ja loppu metrit sitten "normaalissa" metsässä. Huh että hiki lensi...

Ria kadotti jäljen varmaan kolme kertaa, mutta hyvin etsi omatoimisesti uudelleen. Yhdessä kohtaa oli jäljen kadottua oikaissut jonkun kohdan yli ja sinne jäi yksi keppi, mutta 5 kaiken kaikkiaan löytyi, ja mie oon niin tyytyväinen. Oli nimittäin koira aivan rättiväsynyt kun valjan irrotin, eikä ihme tommosen rääkin jäljiltä :D

Vähän aikaa huilia, ja sit otettiin vielä esineruutua. Ohjaajan kehotuksesta kokeilin ensin pimeänä lähettää, ja lähtikin, mutta kun ei esine osunut nenään, niin sitten ei lähtenyt enää. Näytettiin yhden esineen vienti. Vein koiran hetkeksi pois ja sit toin takasin, ja lähetys oli jo eritoista. Ja sieltähän se eka löytyikin. Toisen otin heti perään, ja löytyi toinenkin :)

Huh, olipahan treeni :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 23:06

Tänään oli Rialla lepopäivä. On ollukkin aikas rankkaa reeniä ja muuta häpeninkiä tytsyllä.
Tesun kanssa lähettiin äitin luo kyläilemään ja heiteltiin frisbeetä pihalla ja touhuttiin kaikkea kivaa. Sit illemmasta pieni tottistuokio mammalle :)


Mulla on tosi ihana naapuri... Tähän saakka se on kohteliaasti tervehtinyt ja silloin tällöin muutama sana vaihdettukin. Tessa tuppaa silloin tällöin kuitenkin tälle miehelle haukahtelemaan, ja kerran jopa kun olin Tesua kieltämässä haukkumisesta, niin tämä mies vaan tuumasi että "anna vaan sen haukkua" :O
No nyt en oo kiinnittäny huomiota haukahteluihin, ja tänä aamuna naapuri oli pihallaan ja Tessa meni haukkumaan sitä, niin pihalta kuuluu "Turpa kiinni tai mie hirtän siut!!!" :O

Tosi kiva fiilis tuli.. Ellen olis pelkässä pyyhkeessä ollu sisällä, niin ois kuullu multa pari sanaa.. Ja otankin varmaan puheeksi lähiaikoina moisen möläyttelyn... Tästä lähin pysyy visusti ulko ovi lukittuna... Ihan kaiken varalta jos se sattuukin olemaan joku hemmetin psykopaatti ukko... :(