IRC-Galleria

TreeniäSunnuntai 30.09.2007 20:03

Aamusella dobberikoulutukseen.
Tessan kanssa vähän seuraamisia, liikkeestä istu ja maahan ja luoksetulo. Sit otettiin noutoja. Ihan kivasti meni. Sit loppuun eteenmeno treeniä. Ensin suoraan pallolle, sit maahan menon kanssa lyhyellä matkalla ja meni, ja sitten maahanmenon kanssa pidemmällä matkalla. Maahan meni kolmannella käskyllä.

Rian kanssa ei otettu juur seuraamisia tai muita perusjutuja eilisen takia. Harjoiteltiin noutoja ja eteenmenoa. Käytiin esteet läpi ihan pallon kanssa ja sitten tasamaanoutoja. Riaa ei hirveesti olis moinen kiinnostanut, mut teki kuitenkin. Eteenmenoa otettiin suorana pallolle.

Tultiin Saijan kans pikana käväisee kotona ja syötiin ja sit hakutreeneihin.

Tessalle otin neljä ukkoa:
Eka ukko etukulmassa puupinon takana 70m. Tessa kävi lenkin leittämässä mut ei ihan riittävän syvällä. Toisella lähetyksellä löytyi. Ilmaisut kiintorullalla meni jälleen mainiosti ja näyttö myöskin.
Toka ukko: toisessa etukulmassa. Sinne vaadittiin kolme lähetystä, kun Tessa oikaisi kahteen kertaan ettei käynyt kulmassa asti, mut sit kolmannella kerralla löytyi ja ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Kolmas ukko: Suhteellisen lähellä kuopassa. Ilmaisu ja näyttö meni taasen tosi hienosti.
Neljäs ukko: Takarajalla. Ilmaisu ja näyttö meni hyvin.

Eli mitä tästä ajattelemme, ilmaisu on varmentunut huimasti, eli sitä ei kummemmin tarvitse enää vahvistaa. Nyt vaan vahvistetaan pitkälle etenemistä ja ukon löytymistä sieltä pitkän matkan takaa. Hienot treenit taas vaihteeksi :)

Kotisivuja päivitetty ;)Lauantai 29.09.2007 22:08

BH-koeLauantai 29.09.2007 17:43

Käytiin tänään Rian kanssa BH-kokeessa, ja hyväksyttyhän sieltä napsahti :) Mamman mussukka. Minuu jännitti ihan kauheesti, yökkailin koko matkan kiteelle ja mahassa kiersi koko ajan. Riaan vaikutti kyllä miun jännittäminen, tosin positiivisesti, ikinä ole noin hyvää tottista tehnyt kuin tänään :D

Seuraamiset ja ihmisryhmä täysin moitteeton, eli erinomainen. Ria seurasi tosi tiiviisti, tuomari kysyi et onko mulla joku tarra jalassa kun pysyy noin hyvin kiinni :D
Liikkeestä istuminen tosi nopea, eli erinomainen.
Liikkeestä maahanmeno tosi nopea, eli erinomainen.
Luoksetulo tiivis ja ripeä. Sivulle tulossa jäi hieman vinoon, en muista oliko kuitenkin erinomainen vai erittäin hyvä..
Paikalla makuu, ei mitään nuuskimisia tai mitään, hyvin pysyi, eli erinomainen.

Kaupunkiosuudessa pieni veto päällä koko kävelyn ajan, mutta ei välittänyt ihmisistä, koirista tai autoista tippaakaan, ja hienosti oli kaupan edessäkin odottanut häiriökoiran mennessä ohi :D Eli ei mitään huomautettavaa :D

Tosi ihana olo, kun läpi mentiin kunnialla, eikä mikään jäänyt harmittamaan. Ria antoi kyllä täydet 110 itsestään tänään :)

SomppailuaLauantai 29.09.2007 00:01

Se olisikin vissiin helsingin reissu edessä. Luultavasti parin viikon päästä lähen reissaamaan. Käyn moikkaamassa Tessan tulevaa sulhoa ja omistajia. Ja piakkoin varmaan uskallan jo kotisivuillekin päivittää isukkiehdokkaan :)

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 22:54

Koulun jälkeen vähän siivoilin kotona.
Iltasella Zero omistajansa kanssa tulivat kyläilemään. Kaffeteltiin, ja oli ilo kyllä huomata kuinka iisisti poika ottaa täällä vieraassa paikassa tyttöjen kanssa :) Ensi viikolla Zero tuleekin mulle muutamaksi päiväksi hoitoon :)

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 00:20

Käytiin kaverin kanssa reenimässä, ja oikeen kivasti meni.

Kotiin tullessa oli ikkuna jo paikoillaan :) enää ei oo vilu kämpässä kun ovi läksi, siitä kun puhuri kävi aika kovin sisälle.

Ei ollukaan niin kiirusKeskiviikko 26.09.2007 20:00

Aamulla kävin tutustumassa tulevaan asiakastyöhöni opettajan toimistolla. Saas nähdä mitä tulee ekasta oikeesta hommasta.

Kaveri tuli aamupäivällä kylään ja mukava olikin pitkästä aikaa nähdä :)

Zeron omistajineen oli tarkoitus tulla, mutta kun nuo remontti hemmot tulikin vasta nyt, eikä aamupäivällä niinkuin oli puhe, niin jouduin perumaan kylättelyn. Tähän mennessä vanha ulko-ovi on jo lähtenyt ja seuraavaksi muuraavat alaosaan seinää ja sitten tuloopi miun uusi ikkuna siihen :)

Ja illemmalla mennään kaverin kanssa kentälle reenailemaan tottista.

Tottista ymTiistai 25.09.2007 23:31

Päivällä maalasin taas eteisessä seinää, ja vielä toinen kerros ja vielä koriste kohdat niin se on valmis :)

Kävin josepan tottistreenenissä. Molemmille tytyille paljon pallottelua ja perustreeniä. Rialle metrin hyppyä ja A-estettä myöskin sekä ihmisryhmää.

Ihan kivasti meni reenit.

Huomenna onkin kauhean kiirus päivä, huih..

Reenilöitä taasenMaanantai 24.09.2007 23:40

Aamupäivällä lähin tekemään Rialle peltojäljen. Pituus oli ehken 70 askelta. Suhteellisen hyvin meni, neljä kulmaa suoritti ihan kivasti. Muutamia jälkiä jäi taas välistä, mutta vauhti pysyi kurissa.

Iltapäivällä Saija ja Lulu tuli, kaffeteltiin ja eikun hakutreeneihin.
Tessalle neljä ukkoa + avausukko.
Eli avausukolla tarkistettiin kiintorulla ilmaisun toimivuus ennen metsään menoa. Ja sujuvasti se rullan otti ja näytöt ym.
Eka ukko: Etukulmassa, tuuli oli tänään hyvä joten ukko löytyi heti. Rulla otti suoraan ja näytölle painettiin vauhdilla.
Toka ukko: toisessa etukulmassa, edelleen hyvin löytyi, hyvin ilmaisi ja hyvin näyttökin meni.
Kolmas ukko: Samaa linjaa, eli heti löytyi, eikä ilmaisussa moitteita eikä näytössäkään.
Neljäs ukko: Siinä tuli pieni koukkaus kun tuuli painoi hajua, mutta heti sen jälkeen löytyi. Ja ilmaisu ja näyttö meni hyvin.

Eli aivan uskomaton treeni tänään, ei haukun haukkua koko treenissä, ja tosiaan tuulen avulla ukot löytyi tosi hienosti :) Mitään negatiivista sanomista ei ole :)

Loppuun otettiin esineruutua. Eka löytyi ihan heittämällä, mut toinen ja kolmas oli perällä saakka ja ennen esineitä oli metsätien ylitys. Tessa ei vaan halunnut mennä tien yli, joten käytiin yhdessä lähempää kattomassa jotta hokaa että tien yli jatkuu alue. Sittenpä nousi kaksi muutakin :)

Aivan mahtava päivä siis takana :)

Dobberitreenit, palloiluaSunnuntai 23.09.2007 17:08

Dobberikoulutukseen taas normaalisti tänään :) Ei kyllä hirveesti ollu porukkaa tänään kentällä.
Namit jätin kaik kotiin tarkoituksella ja otettiin treenaamista kahden pallon avulla. Ja ihan yllättävän hyvin toimi, vaikka kuvittelin Tessan mahdollisesti kuumuvan, mutta eipä juuri. Ihan säpäkästi se toimi niinkuin ennenkin. Ensin vaan palloteltiin kentällä ja harjoiteltiin irrotuksia ja nopeita maahanmenoja. Sitten seuraamisia. Liikkeestä istumiset ja maahanmenot. En vieny liikkeitä loppuun asti vaan palkkasin heittämällä pallon ennenkuin palasin koiran luo. Tavallaan tää oli myös treeni siihen et Tessa oikeesti nyt taas palaa maanpinnalle et tottelemalla ne pallot lentelee, kun viime sunnuntaina nyt oli vähän omalaatuinen treeni :D

Sitten Ripsukka. Samaan tapaan palloteltiin Riankin kanssa. Sitten harjoteltiin A-estettä. Riahan on jo innolla mennyt ihan matalan esteen ja tänään korotettiin vähän. No, Riahan meni ja loikkasi niin kovin ettei jalat toisella puolen edes osunut esteeseen ja hujahti vaan yli. Aattelin et nyt se säikähti tai jotain, mut ei, leikittiin ja sit uusiksi, ja yhtä lennikkaasti mentiin taas. No, kolmannella kerralla sitten jo oli vähän hillitympi että osui jalat jo toisellekin puolelle :D Sitten suraamiset, maahan ja istumaan menot ymym, ja oikein hyvin meni.

Kävin tallomassa Rialle sen peltojäljen, tasan 100 askelta. Ensin suora pätkä, kulma vasemmalle, kulma oikealle, kulma oikealle ja kaarros vasemmalle ja kulma vasemmalle. Kulmia ei siis oo koskaan otettu peltojäljellä. Ria lähti jäljelle taas aikas innokkaasti, joten alku suora meni aikalailla toppuutellessa vauhtia ja tarkkuutta harjoitellessa. Ihanyllättävän hyvin saatiin rytmi touhuun. Kulmasta mentiin yli, kun en huomannu missä se meni ennekuin oltiin jo yli. Ohjasin takaisin kulmaan ja siitä taas eteenpäin. Seuraava kulma meni paremmin, Ria otti sen ihan itse. Seuraavakin kulma meni ihan suht hyvin, yhden jäljen jätti tosin tarkistamassa kun oikaisi pikkuisen. Ja jää meillä nyt muutenkin jälki sieltä toinen täältä tarkistamatta välillä. Kaari meni ihan ok ja viimeinen kulma tarkasti. Intoa riittää ja vauhtiakin jos ei toppuuttelisi koko ajan..

Sitten otin lopuksi vielä Tessan kentälle. Tehtiin noutoja ja eteenmenoja. Ekan kerran kun palkkasin noudosta pallolla, ei enää olis kiinnostanu mennä toisen kerran kapulalle, mut viimein meni. Ja myönnetään et pallolla palkatessa nouto on paljon parempi ku namilla. Hyppynouto ja estenouto meni oikein hienosti.

Lopulta eteenmenoa maahanmenon kanssa. Olinkin ovela ja laitoin pallon lähinäkytään purkkiin, että jos ei tottele maahanmeno käskyä, ei pääse palloonkaan käsiksi. Ja se toimi :D Nyt harjoitellaan kovin sitä että kun menee maahan, että ei heti maahanmenon jälkeen sinkoa pallolle, vaan odottaa kunnes minä olen vieressä ja annan luvan. Kolme toistoa otettiin maahanmenolla ja alkoihan se jo vähän toimiakin, ja viimoinen suoraan pallolle :)


Aamulla maalasin taas yhden kerroksen kattoon, ja kohta jatkan seuraavalla kerroksella. Ja sit tarkoituksena olisi kitata huo kiviseinä ja JOS se kuivuu nopsaan, niin sit maalatakin. Maalaaminen tosin voip jäädä huomiselle.