IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

Uusimmat blogimerkinnät

</3Perjantai 19.12.2008 13:48

Tässä on neljän viikon sisään tullu turhan usein käytyä lääkärissä. Äskenkin sieltä tulin..ja olo on erittäin surullinen...Tällä hetkellä mikään ei kiinnosta..asustelen meikäläisillä koska kotona en pysty olemaan..En oo poistunu täältäkään koko viikkoon..koulussa koittanu muutaman tunnin olla..mutta siinä se..ja Ilona vei miut eilen kahville. <3..olo on mitätön..itkettää kokoajan..ja asiaa ei helpota se, että en kuule eräästä yhtään mitään..mutta tiedän että se on ohi pian, pian tunteet hiipuu ja voin unohtaa..ei tartte enää satuttaa itseään enää yhtään enempää..tämä sydän ei voi enemmän rikki enää mennä..Pikkunen on kohta poissa..enkä anna sitä koskaan itelleni anteeksi..
Tää loppuvuosi on ollu yhtä rakastumista ja ollu kaikkea kivaa., mutta nyt kaikki muuttui. Ens vuonna aion keskittyä itseeni.. En aio antaa kenenkään kohdella pahasti, en aio luottaa liian helposti, en enää turhaan aio yrittää olla kenellekkään mitään ja auttaa mahdotonta..
Enkä koskaan enää luovu minulle tärkeästä asiasta kenenkään mieliksi..enään en nouse aamulla ylös ja ala itkemään samantien miettien mitä tein taas väärin ja mitä voisin tehdä että tämä kaikki loppuisi ja kaikki olis taas hyvin..
Enää en vaan yksinkertaisesti jaksa.
Kiitos kaikille ihanille ihmisille rakkaille jotka tukee minua ja on aina vierellä kävi mitä vaan <3
Without you I`m nothing !! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.