IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 21:51

Voitteko kertoa, MIKÄ MINUSSA ON VIKANA??

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 21:56

Provinssi,Nummi,Sime,Ilosaari,kuopiorök,Ankka.Vähintään!! Tule suloinen kesä jo pian!!<3<3

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 00:59

Itken tästä ikävästä :"( <3<3
Oli mahtavin keikka awwww ja oli ihana reissu kaikki meni ihan tosi hyvin ja muistan kaikesta kaiken ja näin kaikkia aivan ihania tuttuja ja kaikki oli mukavia ja vaikka eksyin ties minne mutta olin kivojen kanssa niin ei haitannut.<3 Helsinki oli parhautta. Nyt imatralla,en kestä. Ikävöin jo nyt kovin paljon :"(<3 Suuri kiitos kaikille niille joka tekee mun elämästä näin ihanaa<3 Pussahal!

Päivän hyvä työ :D<3Keskiviikko 13.02.2008 18:02

Tulimme ruokailusta ja jäimme Hannan kanssa tupakille. Yhtäkkiä alkoi kuulumaan naisen huutoa jostain navetan pihaa kauempaa. Ihmettelin että kuulenko jo halluja (mikä ei olisi mikään ihme) ja kysyin Hannalta kuuleeko sekin. Kyllä, joku huusi apua. Pälyilimme ympärillemme tyhmän näkösinä, kattelimme jos joku olisi siinä mäessä kaatunut tjn mut missään näkyny mitään. Navetan vieressä on kartano, jonka ikkunassa äkisti rupesi näkymään jotain outoa. Joku hahmo heilutti valkoista pyyhettä(?) siellä ja huusi apua. Mentiin sitten lähemmäs ja lopulta tajuttiin että sillä on oikeasti hätä siellä. Mentiin kartanon pihaan ja se nainen huusi ikkunasta että hän on jumissa siellä vessassa ja hella on alakerrassa päällä että hakekaa maikka tänne. Juostiin alas navetan pihalle ja oikea maikka sattui juuri tulemaan siihen. Sitten se lähti sinne ja me oltiin, ja varmasti se naishenkilökin iloisia että saatiin apua hänelle. Päivän hyvä työ oli tehty ja oltiin muutenkin tosi reippaita koulussa :)<3..Hommat niin hyvin kohillaan ja tehty että voi oikein hyvällä omallatunnolla lähteä perjantaina aikaseen Helsinkiin<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.02.2008 09:33

Outoa, sain viestiä taas yheltä..Ja just äsken laitto taas ja se oli ihan outo. Tosi kiltti ja semmoi hempee :D Ja samoin eräs toinenkin joka yleensä vaan sanoo asiat mitään ajattelematta..Mut nyt, miks kaikki on mulle niin ihania? :O Hope so ny en vaan kuvittele omiani ja kaikki meneeki stadissa iha päi helvettii :D ..Mut mikää ei voi mennä kun näen kaikkia kivoja ja HARDCORE SUPERSTARIN<3<3 Ahih! Serkkuni on Imatralla ja eilen juttelimme että mennään perjantaina samalla junalla ni ei tartte yksi dokaa :D..Kivaa tulee..Ja eilen sain festariseuraa. ;D<3 Jeap,pitäs taas jaksaa kävellä navetalle..puupiirros on rankkaa.Tänään on taas mustelmat käsissä kun kaiverran :"D Miul on puol tuntia aikaa enkä ole tehnyt itselleni mitään. Taidan hieman myöhästyä. Mut ei se haittaa kun on niin kiva olo :)

Ja rakkaalle ystäväiselleni(?): "TAKE MY TEARS AND THAT`S NOT NEARLY ALL!!!!!"